Реклама

В українській столиці поменшає зовнішньої реклами — мер Києва

Про наміри очистити Київ від засилля білбордів та інших носіїв зовнішньої реклами повідомив мер української столиці Віталій Кличко. Про це інформує прес-служба КМДА
Čytaty latynkoju
В українській столиці поменшає зовнішньої реклами — мер Києва
  1. Головна
  2. Місто
  3. В українській столиці поменшає зовнішньої реклами — мер Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про наміри очистити Київ від засилля білбордів та інших носіїв зовнішньої реклами повідомив мер української столиці Віталій Кличко. Про це інформує прес-служба КМДА

Влада Києва разом із власниками рекламних компаній розробила правила розміщення зовнішньої реклами в Києві. Тепер її кількість на вулицях столиці зменшиться. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, інформує сайт КМДА. Для цього міста запровадить нову схему того, як будуть розміщуватися рекламні носії у мегаполісі.

Що зміниться відносно зовнішньої реклами

За словами Кличка загальна кількість рекламних носіїв та оголошень на вулицях має суттєво скоротитися, і це — принципова позиція міської влади. Аби реалізувати це починання, влада домовилася з ключовими учасниками рекламного ринку про скорочення кількості подібних носіїв: «Сьогодні, наприклад, ви не побачити в центрі столиці так звані розтяжки, не побачите такої кількості великих білбордів. Діють ухвалені правила. Це стосуватиметься і метрополітену». За словами очільника української столиці, надалі буде мінімізовано кількість тих розміщень, що закривають як вагони метрополітену, так і самі станції.

Серед нагальних питань — упорядкування рекламних розміщень на транспорті. Віталій Кличко заявив, що він дав відповідне доручення профільному заступнику Олексію Резнікову та Управлінню з питань реклами КМДА щодо розробки у стислі терміни схеми розміщення реклами на транспорті. Її, зокрема, не повинно бути на вікнах та дверях у вагонах метро, на дверях вхідної групи метрополітену та мармурових фрагментах оздоблення станцій. Також реклама не повинна псувати вигляд станцій – пам’яток архітектури, зазначив мер столиці.

Нагадаємо, раніше ми інформувалиЦентр Вінниці очищують від реклами, що центр Вінниці очистять від рекламних вивісок, а дизайн їх упорядкують для єдиного стандарту.

Share
Написати коментар
loading...