Реклама

Vodafone запровадить віртуального сурдоперекладача у магазинах

із вересня 2018 року в магазинах мобільного оператора Vodafone можна буде скористатися послугами помічника для людей з вадами слуху. Для цього компанія запроваджує спеціальний додаток для смартфонів
Čytaty latynkoju
Vodafone запровадить віртуального сурдоперекладача у магазинах
  1. Головна
  2. Новини
  3. Vodafone запровадить віртуального сурдоперекладача у магазинах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
із вересня 2018 року в магазинах мобільного оператора Vodafone можна буде скористатися послугами помічника для людей з вадами слуху. Для цього компанія запроваджує спеціальний додаток для смартфонів

Як інформує видання Technot, у магазинах Vodafone запровадять сервіс віртуального сурдоперекладача для обслуговування клієнтів з вадами слуху. Мобільний оператор уклав договір про таку послугу із українською компанією BeWarned, котра розробила таке рішення.

Що варто знати про сурдоперекладача від Vodafone

Наприкінці 2017 року в магазинах Vodafone з’явився сервіс з обслуговування клієнтів з вадами слуху. Сервіс працював в тестовому режимі в 5 магазинах Vodafone: в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові. Щоби скористатися сервісом, досить відсканувати спеціальний QR-код за допомогою свого смартфона і почати онлайн-чат з експертом магазину. У разі відсутності смартфона у клієнта в сервісі передбачено можливість онлайн -ерекладу жестової мови через додаток ConnectPro, встановлений на планшетах співробітників магазинів.

«Протягом 2 міс експерти магазинів Vodafone активно користувалися додатком ConnectPro для обслуговування клієнтів з вадами слуху. Завдяки цьому додатку і клієнти, і експерти відчували себе значно комфортніше. Адже для того, щоб якісно обслуговувати широку аудиторію клієнтів, співробітникам Vodafone іноді потрібні рідкісні навички (наприклад, знання мови жестів). Тому ми вирішили запустити цей сервіс в магазинах Vodafone. Підписання угоди про співпрацю — це також наша підтримка української компанії-розробника BeWarned, що спеціалізується на розробці сервісів для людей з обмеженнями слуху», – розповів Technot директор з продажу та абонентського обслуговування «Vodafone Україна» Євген Булах.

Офіційний запуск сервісу для покупців з вадами слуху в магазинах Vodafone запланований на початок вересня 2018-го.

Додаток ConnectPro створила українська компанія BeWarned. Її співзасновником та CEO є розробник з вадами слуху Віталій Потапчук. За його словами, такий додаток є унікальним рішенням на українському ринку для обміну повідомленнями та жестового спілкування для тих, хто не знає мови жестів.

Раніше ми публікували матеріалЧому людям із порушеннями слуху варто спробувати себе у digital про те, чому людям з порушеннями слуху варто спробувати себе в діджитал.

Share
Написати коментар
loading...