Реклама

Тричі на тиждень до Лондона: WizzAir запускає новий маршрут з України

Лоукостер WizzAir відкриває новий маршрут до столиці Великобританії. Скористатися ним можна буде з Харкова
Čytaty latynkoju
Тричі на тиждень до Лондона: WizzAir запускає новий маршрут з України
  1. Головна
  2. Місто
  3. Тричі на тиждень до Лондона: WizzAir запускає новий маршрут з України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Лоукостер WizzAir відкриває новий маршрут до столиці Великобританії. Скористатися ним можна буде з Харкова

Лоукостер Wizz Air літатиме з Харкова до Лондона тричі на тиждень. Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття нового рейсу до аеропорту Лутон.

Коли чекати на новий рейс WizzAir

Як повідомляє прес-служба лоукостера, запуск маршруту відбудеться 13 листопада 2018 року. Заявлена ​​частота виконання перельотів становить тричі на тиждень, щовівторка, а також щочетверга та щосуботи.

Ціна на квитки стартує від 19,99 євро (609 грн). Раніше авіакомпанія Wizz Air відновила виконання рейсів з Харкова з відкриттям авіаперельотів до Дортмунда та Катовіце. Загалом з цього українського міста можна подорожувати 4 напрямками до країн Європи, включаючи маршрут до Відня. за цим рейсом перельоти почнуть виконувати з 25 листопада 2018 року.

Раніше ми інформували8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії про основні плани цього лоукостера щодо запуску нових маршрутів та розвитку інфраструктури в Україні. В Україні Wizz Air запускає цьогоріч нові маршрути зі столиці. З Києва можна буде вилетіти до Відня, Франкфурта-на-Майні та Берлін-Шенефельда. До австрійської столиці можна буде вирушити із 28 жовтня 2018 року. А до міст у Німеччині — вже із 1 липня. Із запуском рейсу Київ — Франкфурт-на-Майні WizzAir відмовиться від польотів у Франкфурт-Хан (аеропорт, який знаходиться у 120 км від Франкфурту-на-Майні, 60 км — від міста Кобленц). «За рахунок 1,5 млн пасажирських місць ми спонукаємо до розвитку як туризм, так і суміжні галузі в Україні. В цілому створюється понад 500 робочих місць», — проголосив оптимістичний прогноз Стівен Джонс, заступник генерального директора компанії.

Share
Написати коментар
loading...