Реклама

Google представила українцям товарні онлайн-оголошення

Google запустила для українських користувачів опцію додавання товарних оголошень у пошуковій видачі. За їхньою допомогою можна оптимізувати та пріоритезувати показ певних оголошень із магазинів
Čytaty latynkoju
Google представила українцям товарні онлайн-оголошення
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Google представила українцям товарні онлайн-оголошення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Google запустила для українських користувачів опцію додавання товарних оголошень у пошуковій видачі. За їхньою допомогою можна оптимізувати та пріоритезувати показ певних оголошень із магазинів

«Сьогодні люди хочуть отримувати більше — шукаючи чудові місцеві ресторани, люди хочуть бачити пропозиції прямо на сторінці результатів, а не на відстані кліку чи двох. Те саме стосується готелів, варіантів польотів і покупок», — зазначили представники компанії у своєму блозі. За їхніми словами, сервіс «Товарні оголошення Google» спрямований на покращення досвіду користувача, щоби покупці могли легко відслідковувати покупки, порівнювати різні продукти, їхні функції та ціни, а потім безпосередньо з’єднуватися з продавцями для здійснення покупки. Це візуальна реклама продуктів на сайті Google, яка допомагає користувачам знаходити потрібні товари.

Як працює новий сервіс від Google

Товарні оголошення компанії працюють на базі Merchant Center – інструмента, який дає змогу завантажувати дані про ваш магазин і товари в Google і робить їх доступними для товарних оголошень та інших служб. Як зазначає компанія, на етапі тестування починали з показу товарних оголошень невеликому відсоткові українських користувачів, щоб переконатися в коректній обробці запитів українською мовою: «Проте вже зараз ми поступово нарощуємо обсяг трафіку, запроваджуємо повну функціональність, та будь-який рекламодавець може користуватися усіма перевагами товарних оголошень, створивши акаунт у Merchant Center».

Щоби почати роботу з торговими кампаніями, потрібно надіслати дані про товар у Merchant Center і створити кампанію в AdWords. Відповідно до налаштувань кампанії далі створюють оголошення й розміщують їх на ресурсах Google, де потенційні клієнти зможуть дізнатися про ваші товари. Це і є товарні оголошення, вони містять не лише текст, а й фотографії, назви та ціни товарів, а також назви магазинів і багато іншої інформації. Компанія зазначила, що за результатами спільного дослідження з Millward Brown, яке охоплювало оцінку покупців та природну поведінку під час пошуку, товарні оголошення дуже добре працюють разом із текстовими оголошеннями. Коли користувачі бачать і товарні і текстові оголошення, щонайменше 83% здійснюють покупку, а 77% відвідують сторінку товару. Дізнатися більше про можливості товарних оголошень Google можна у спеціальному розділі.

Нагадаємо, раніше ми інформувалиКомпанія Google заборонила додатки для майнінгу криптовалюти про те, що компанія Google заборонила поширення додатків для майнінгу криптовалют у своєму магазині.

Share
Написати коментар
loading...