Реклама

kmbs провела програму для управлінців української «оборонки»

В 2017 році Україна підготувала повний пакет стратегічних документів, які визначають майбутнє державної системи безпеки і оборони у 2020 році. Тепер — справа за програмою імплементації, ефективність якої залежить від якості рішень та рівня підготовки топ-керівників у цих сферах. Саме для них відповідну програму запровадили у kmbs
Čytaty latynkoju
kmbs провела програму для управлінців української «оборонки»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. kmbs провела програму для управлінців української «оборонки»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В 2017 році Україна підготувала повний пакет стратегічних документів, які визначають майбутнє державної системи безпеки і оборони у 2020 році. Тепер — справа за програмою імплементації, ефективність якої залежить від якості рішень та рівня підготовки топ-керівників у цих сферах. Саме для них відповідну програму запровадили у kmbs

Києво-Могилянська бізнес-школа (kmbs) у співпраці з Адміністрацією Президента України та Ради Національної безпеки і оборони України та міжнародними партнерами з Великобританії, Канади та Офісом зв’язку НАТО в Україні відповіла на цей запит створенням стратегічної освітньої програми «Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони України», що тривала півтора року.

Що варто знати про можливості, які дає програма для топ-керівників державного апарату

Учасниками програми стало керівництво СБУ, РНБО, Адміністрації Президента, Генерального штабу ЗСУ, Міністерства оборони України, Національної гвардії України та інших відомств. Результатами програми є розроблені та захищені учасниками проекти розвитку та трансформації важливих систем сектору безпеки і оборони України. Вже як випускники, вони приймуть участь в подальшій імплементації цих проектів. Завершили програму вручанням дипломів про навчання Секретар РНБО Олександр Турчинов та Надзвичайний і повноважний посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф. Випускників привітала Гелена Саврук, керівник програми «Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони України»:

«Метою програми було підсилення управлінської ефективності колективної кросфункціональної взаємодії та розвиток персональних лідерських спроможностей державних управлінців вищого рівня, які в своїх управлінських ролях безпосередньо та опосередковано приймають участь у формуванні політики, стратегії та реалізації оборонних завдань державного рівня».

Коли ми говоримо натівські стандарти — це не просто нові технології чи новий штатний розклад. Це в першу чергу люди, керівники, які здатні забезпечити завдання захисту держави. І саме таких керівників стратегічного рівня ми потребуємо. І саме тут півтора роки вони готувалися в kmbs

Олександр Турчинов, Секретар Ради національної безпеки і оборони України

Джудіт Гоф, Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні: «Лідерство — це поєднання стратегії та характеру. Україна не завжди мала стратегію, але в України завжди був характер, який вражав світ. Тому я щиро бажаю випускникам програми ніколи не втрачайте цей характер в реалізації стратегій над якими ви працювали впродовж навчання»

Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони УкраїниАнн Крістін Б’єргєне, заступник Директора Офісу зв’язку НАТО: «Я мала честь бути на захистах проектів і я була приємно здивовано цілою низкою несподівано вдалих рішень які ви продемонстрували. Я сподіваюся ви буде і надалі співпрацювати між собою та реалізовувати напрацьовані рішення»

Грегорі Нетт, заступник аташе оборони Канади: «Ця програма була задумана як інвестиція в нове покоління топ-керівників сектору безпеки та оборони, що дозволить Україні досягнути її стратегічних цілей в оборонній сфері. Я хочу привітати kmbs та керівництво програми, і побажати й надалі розвивати на вдосконалювати цей проект»

Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської Бізнес-Школи зазначив: «Перш за все вітаю партнерів за допомогу в реалізації такої складної програми та учать державних відомств в процесі від розробки до реалізації програми. Ми говоримо про новий рівень спроможностей та здатність до кросфункціональної взаємодії. Ми вже ближче до створення та трансформації великих і складних систем. Ви створюєте майбутнє не дивлячись на тренди минулого. Це можуть робити люди, котрі мають внутрішні спроможності до лідерства і таких людей називають шляхетними».

Нагадаємо, раніше ми публікувалиОлександр Саврук, декан kmbs: «Стереотип «управління — це про економіку» залишився нам з минулого» інтерв’ю з деканом kmbs.

Share
Написати коментар
loading...