Реклама

В Україні відкриють перший Apple Shop на базі «Цитрус»

Компанія Apple на базі магазину «Цитрус» відкриє перший Apple Shop в країні. Він знаходитиметься в Одесі, а площа його складе 60 кв. м, повідомляє AIN.ua
Čytaty latynkoju
В Україні відкриють перший Apple Shop на базі «Цитрус»
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні відкриють перший Apple Shop на базі «Цитрус»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Apple на базі магазину «Цитрус» відкриє перший Apple Shop в країні. Він знаходитиметься в Одесі, а площа його складе 60 кв. м, повідомляє AIN.ua

Запуск магазину запланований в п’ятницю, 27 липня на базі магазину «МегаЦитрус». Ініціював відкриття офіційний дистриб’ютор техніки Apple в Україні Asbis Ukraine. Apple Shop є по всьому світу, але в Україні це буде перший заклад такого формату.

Як вигладятиме такий формат

Apple Shop — це формат «магазина в магазині» Apple. Магазини такого формату розміщуються в торгових центрах партнерів компанії Apple і ключових роздрібних магазинах.

Формат Apple Shop належить компанії Apple, і запуск такого магазину можливий тільки за участю компанії. Фахівці Apple розробляють проект магазину, дизайн, надають меблі , щоб  наблизити його до фірмових Apple Store.

Не всі магазини можуть претендувати на відкриття Apple Shop. Вони повинні відповідати суворим вимогам компанії. Як повідомили в Asbis, мережа «Цитрус» відповідає всім критеріям: має статус Apple Authorised Reseller і є лідером з продажу техніки Apple в Україні — тому один з її магазинів вибрали для розміщення Apple Shop.

Площа Apple Shop складе 60 кв. м. Дизайн і виготовлення зони виконано офіційними підрядниками компанії Apple. Працювати в Apple Shop будуть фахівці компанії «Цитрус», які пройшли спеціальне навчання у сертифікованого тренера компанії Apple.

До речі, App Store у липні 2018-го виповнилося 10 років. За цей час компанія Apple встигла перейти від сквеморфізму до плаского дизайну, а найвідоміші додатки та програми теж по декілька разів змінили не лише свій інтерфейс, але й іконки. Про те, як відбувалися такі зміни, можна почитатиІконки нашого часу: Як еволюціонував дизайн додатків Apple за 10 років в матеріалі Na chasi.

Share
Написати коментар
loading...