Реклама

Український «зелений» стартап Go To-U отримає 15 тис євро

Український «електромобільний» стартап Go To-U потрапив в корпоративний акселератор Volkswagen. Він отримає 15 тис євро фінансування, повідомляє AIN
Čytaty latynkoju
Український «зелений» стартап Go To-U отримає 15 тис євро
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український «зелений» стартап Go To-U отримає 15 тис євро
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український «електромобільний» стартап Go To-U потрапив в корпоративний акселератор Volkswagen. Він отримає 15 тис євро фінансування, повідомляє AIN

Стартап Go To-U створює платформу для об’єднання бізнесів, які володіють зарядними станціями, і власників електромобілів. Команда Go To-U отримає місце в Future Mobility Incubator від компанії Volkswagen. Про це повідомив засновник стартапу Назар Шимоне-Давида на своїй сторінці в Facebook.

Що дає програма

Future Mobility Incubator від Volkswagen — це шестимісячна інкубаційна програма, яка проходить у Дрездені, з менторами з топ-менеджменту автоконцерну. VWFS Startup Battlefield — другий конкурс стартапів, заснований Volkswagen. Компанія відбирає проекти зі сфери інноваційних фінансових рішень, а також сервіси для автомобілів.

Назар Шимона-Давида в інтерв’ю AIN розповів, що виграні гроші команда витратить на маркетинг в Європі і поліпшення роботи програми: «Найближчим часом ми плануємо реліз з новим дизайном. Шукаємо цікавих бонусних партнерів. Також наша мета на найближчі півроку — досягти позначки в 100 тис користувачів програми. Ми розраховуємо, що інкубатор нам в цьому допоможе, бо його ментори — це професійні знавці ринку електромобілів».

Чим займається Go To-U

Стартап Go To-U розвиває мережу зарядних станцій для електромобілів і спеціальний додаток To-U. Команда співпрацює з закладами для установки станцій, а потім наносить їх на загальну карту для простого доступу власникам електрокарів.

Раніше ми розповідалиУкраїнці з Go To-U пройшли до Climate Launchpad як команда Go To-U перемогла у конкурсі «зелених» стартапів Climate Launchpad і отримала акселерацію. Програма дала змогу працювати над пошуком клієнтів, масштабуванням та виходом на нові ринки в рамках обраної бізнес-моделі упродовж півтора років в рамках ґрантового фінансування. 

Share
Написати коментар
loading...