Реклама

Українська платформа для пошуку репетиторів залучила $4 млн

Міжнародна онлайн-платформа для пошуку репетиторів Preply, залучила $4 млн в інвестиційному раунді. Кошти підуть на розвиток продукту і команди
Čytaty latynkoju
Українська платформа для пошуку репетиторів залучила $4 млн
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українська платформа для пошуку репетиторів залучила $4 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародна онлайн-платформа для пошуку репетиторів Preply, залучила $4 млн в інвестиційному раунді. Кошти підуть на розвиток продукту і команди

Міжнародний маркетплейс для пошуку репетиторів Preply оголосив про залучення $ 4 млн в Seed-раунді. Лід-інвестором виступив Point Nine Capital — берлінський венчурний фонд, одна з провідних європейських фірм з венчурним капіталом, що інвестують в SaaS і маркетплейси на ранніх стадіях.

На що спрямує кошти команда Preply

Новий раунд фінансування забезпечить підтримку довгострокового розвитку нових продуктів. У їх числі календар Preply, опції миттєвого бронювання, а також запуск мобільного додатку.

Крім цього, фінансування дозволило Preply відкрити другий офіс в Берліні і наростити команду senior-фахівців, що працюють над продуктом: менеджерів, дизайнерів, розробників. У найближчих планах — пошук і призначення віце-президента з маркетингу.

В свою чергу керуючий партнер Point Nine Capital Павло Чудзінскі висловив свої сподівання на подальше довгострокове співробітництво зі стартапом: «Завзятість команди засновників в їх бажанні бути лідерами на фрагментированном ринку онлайн-репетиторства, фокус на споживчий досвід, а також світове доказ концепції — все те, що приваблює нас в подальшому співробітництві з Preply».

— Ми раді стати частиною успішного портфоліо Point Nine Capital. З їх допомогою ми зможемо досягти нових вершин на шляху до своєї мети — допомагати людям впевнено розмовляти. Уже в наступному році ми плануємо стати провідним маркетплейсом для пошуку приватних репетиторів з іноземних мов в світі

Кирило Бігай, співзасновник і головний виконавчий директор Preply

Про компанію Preply та її роботу 

Компанія була заснована в 2012 році. Її засновники — Кирило Бігай (СЕО), Сергій Лук’янов (Head of Product Design) і Дмитро Волошин (СТО). Компанія має офіси в Києві та Берліні.

Preply допомагає людям освоїти іноземні мови в невимушеній атмосфері з  кваліфікованими репетиторами по всьому світу. Учні можуть спокійно знайти репетитора, який відповідає особистим цілям навчання, і почати усний урок протягом декількох хвилин.

Станом на літо 2018-го на платформі представлені 25 тис репетиторів, які викладають 40 мов. Загалом вона охоплює 100 тис учнів у 160+ країнах світу

З 2016 року присутність компанії на міжнародних ринках збільшилася з 5 до 15 країн. Кількість реєстрацій користувачів в місяць зросла втричі. Сайт функціонує 15 мовами.

До речі, в матеріаліМихайло Притула, Preply: «Кожен є модельєром своєї роботи» Na chasi можна почитати інтерв’ю з Head of HR стартапу Preply Михайлом Притулою.

Share
Написати коментар
loading...