Реклама

Естонія почала продавати власні триколісні електрокари

Естонська компанія Nobe Cars почала попередній продаж першої сотні електрокарів Nobe 100, передає ЦТС з посиланням на естонські видання
Čytaty latynkoju
Естонія почала продавати власні триколісні електрокари
  1. Головна
  2. Новини
  3. Естонія почала продавати власні триколісні електрокари
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Естонська компанія Nobe Cars почала попередній продаж першої сотні електрокарів Nobe 100, передає ЦТС з посиланням на естонські видання

Естонська компанія Nobe Cars продала перший електрокар власного виробництва. За попереднім продажем клієнти отримають автомобілі лише в середині 2020 року. На даний момент зібрано лише один зразковий екземпляр.

Хто придбав перший електрокар

Першу машину купив творець гри Angry Birds і бізнесмен Пітер Вестербака. Він одночасно є бренд-менеджером компанії Nobe.

Засновник Nobe Роман Мульяр висловив надію, що за допомогою електромобіля Nobe Естонія вперше зможе зайняти свою нішу серед інших автовиробників. За його словами, при розробці автомобіля Nobe вони хотіли створити щось нове, але в той же час раритетне:

«Будь-хто захоче сісти за кермо Nobe хоча б тому, що це стильний і незвичайний на вигляд автомобіль. Це дружній до навколишнього середовища транспортний засіб, обладнаний потужним електромотором, який принесе задоволення від водіння», – сказав він.

Роман Мульяр. Фото: mynobe.com

 

Характеристика авто

У Nobe, крім водія, можуть розміститися два пасажири. Також в машині є місце і для багажу. На одній зарядці автомобіль в змішаному циклі може проїхати до 270 кілометрів. Максимальна швидкість руху електромобіля складає 110 км/ч. Машини, які надійшли в попередній продаж  доступні в трьох кольорах 1 синьому, червоному або чорному.

Фото: mynobe.com

Цього літа і восени електромобілі будуть показувати на різних заходах в Європі. Одночасно підприємство шукає інвесторів через шведську платформу спільного фінансування FundedByMe.

Нагадаємо, європейська платформа для замовлення поїздок Taxify перезапустилаTaxify перезапустила сервіс у Києві та додала послугу із електрокарами сервіс у Києві та додала послугу із електрокарами, щоб поліпшити міське середовище та надати альтернативу пасажирам, які дбають про екологію.

Share
Написати коментар
loading...