Реклама

Що вбиває мотивацію і як цього позбутися

Від редакції: Анастасія Пляцок аналізує, які аспекти у роботі повністю відбивають бажання працівника працювати та розвиватися у своїй галузі
Čytaty latynkoju
Що вбиває мотивацію і як цього позбутися
  1. Головна
  2. Історії
  3. Що вбиває мотивацію і як цього позбутися
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Від редакції: Анастасія Пляцок аналізує, які аспекти у роботі повністю відбивають бажання працівника працювати та розвиватися у своїй галузі

Мати роботу, яка приносить задоволення — це модно і по-сучасному. Бо з телеекранів та книг ми тільки чуємо те «займіться улюбленою справою, і ви не будете працювати жодного дня у своєму житті. «Це все круто, але навіть працюючи на улюбленій роботі можна відчувати нестачу мотивації. Що її вбиває?

Недооцінювання

Як матеріальне, так і моральне. Звісно, ми ходимо на роботу не тільки через гроші, але вони теж мають вагу. Якщо працівник отримує менше, ніж він заслуговує, то нічим добрим це не закінчиться, тому варто за ці слідкувати. А якщо ви і є працівник, то треба не боятись просити підвищення заробітної плати. Моральний аспект — це похвала. Ми любимо, коли нас хвалять/дарують подарунки, запитують як справи. Здавалась це дрібнички, але вони також відіграють велику роль.

Як покращити мотивацію?

Матеріали, які можуть стати вам у нагоді:

Некомфортний офіс

Умови праці важливі не лише в IT-сфері, а й в інших:) Сучасні кандидати можуть собі дозволити схилятись до тієї чи іншої компанії через кращий офіс. Тому роботодавцям важливо враховувати цей аспект.

Як зробити офіс зручним для працівників?

Для початку зверніть увагу на такі поради:

9 мобільних додатків9 мобільних додатків, які покращать ваше здоров’я, які покращать ваше здоров’я

Постійний контроль

Спочатку нас контролюють батьки, потім викладачі, потім друга половинка, а потім і на роботі? Залишимо це в минулому столітті. Зараз люди прагнуть свободи у всіх сферах життя і важливо, щоб роботодавець забезпечував для цього умови в компанії. Звісно, за умови, якщо свобода не означає беззаконня.

Як налагодити продуктивну роботу?

Відповідь шукайте за одним із цих посилань:

Відсутність корпоративної культури

В цьому пункті найважливіше — це згуртована команда. Адже, якщо команда — це одне ціле, то і працювати в ній легше і робота виконується якісно. Створити корпоративну культуру важко, але воно точно того варте.

Відсутність комунікації

Кожному працівнику дуже важливо отримувати фідбек про свою роботу. Що було зроблено круто, що варто було би допрацювати, можливо чогось повчитися. Спілкування з працівниками щодо проробленої роботи — це запорука успішних трудових відносин.

Всі ці пункти загальні й можуть змінюватись залежно від компанії або працівника. Але це основа, про яку все ж варто пам’ятати в роботі з командою.

Корисно почитати:

Share
Написати коментар
loading...