Реклама

Канада надає $30 млн на жіноче підприємництво в Україні

Канада започатковує новий проект допомоги Україні на $30 млн. Про це на своїй сторінці в Twitter написало Мінекономрозвитку
Čytaty latynkoju
Канада надає $30 млн на жіноче підприємництво в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Канада надає $30 млн на жіноче підприємництво в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Канада започатковує новий проект допомоги Україні на $30 млн. Про це на своїй сторінці в Twitter написало Мінекономрозвитку

Як зазначають у Міністерстві економічного розвитку, одним із головних пріоритетів є розвиток жіночого підприємництва. На часі дізнатися, як канадці підтримують підприємництво в Україні.

Що про це відомо

$30 млн будуть спрямовані на розвиток підприємців та підприємництва в Україні.

Канада, до слова, вже не вперше, допомагає українським підприємствам фінансово. Українські підприємства можуть стати учасниками Програми підтримки експорту до Канади U CAN Export у пріоритетних секторах: ІТ-послуги, одяг, взуття, меблі та шоколад і кондитерські вироби. Відбір 5 пріоритетів здійснювався для збільшення українського експорту до Канади у відповідності до Експортної стратегії України.

Відбір пріоритетів здійснювавсяКанада надасть підтримку українським підприємствам у два етапи. На першому етапі аналізували статистичні дані щодо торгівлі між Україною та Канадою і відібрали 10 секторів з найбільшим потенціалом експорту до Канади.

На другому етапі проводили ретельне дослідження цих секторів, зокрема шляхом опитування 300 канадських та українських компаній. Пріоритети  були обрані згідно з такими критеріями: потенціал зростання світового та канадського ринку, доступ до ринку Канади, український виробничий та експортний потенціал малого і середнього бізнесу, вплив на гендерну рівність та довкілля.

Програма U CAN EXPORT впроваджуватиметься проектом CUTIS у партнерстві з Офісом просування експорту при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі. Вона розрахована на 3 роки та має кілька рівнів:

  • комплексний – для обмеженої кількості компаній малого і середнього бізнесу, найбільш перспективних і готових до експорту
  • освітньо-консультаційний – для решти компаній у пріоритетних секторах, зацікавлених у виході на канадський ринок
  • інформаційний – для широкого кола компаній, що цікавляться канадським ринком.

Share
Написати коментар
loading...