Реклама

«Антонов» розпочинає співпрацю із Boeing щодо виробництва літаків

Генеральна угода передбачає взаємодію компаній у виробництві модернізованих літаків Ан-148, Ан-158, Ан-178. Вони матимуть позначення Ан-1X8 NEXT
Čytaty latynkoju
«Антонов» розпочинає співпрацю із Boeing щодо виробництва літаків
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Антонов» розпочинає співпрацю із Boeing щодо виробництва літаків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Генеральна угода передбачає взаємодію компаній у виробництві модернізованих літаків Ан-148, Ан-158, Ан-178. Вони матимуть позначення Ан-1X8 NEXT

ДП «Антонов» і підрозділ компанії Boeing — компанія Aviall, підписали договір про загальні умови щодо взаємодії у виробництві літаків «Ан». На часі дізнатися, як це втілюватиметься в життя.

Як втілюватимуть в життя цей договір

У рамках цієї кооперації Aviall Services, Inc. проведе закупівлю і поставку для ДП «Антонов» широкої номенклатури комплектуючих виробів для серійного виробництва зазначених літаків. Також передбачається забезпечення їх післяпродажної підтримки в майбутньому.

У результаті укладення угоди з компанією Aviall, «Антонов» отримав надійного партнера, який стане важливою інтегруючою ланкою в процесі придбання низки комплектуючих виробів західного виробництва в рамках програми імпортозаміщення. Йдеться і про запуск серійного виробництва новітніх літаків марки «Ан» і забезпечення їх якісної післяпродажної підтримки на найвищому світовому рівні.

Відзначимо, що «Антонов» також розпочинає«Антонов» розпочинає співпрацю із саудівськими компаніями співпрацю із саудівськими компаніями. Сторони домовилися, що на першому етапі виробництва початкова партія серійних Ан-132 буде побудована на ДП «Антонов» в кооперації з TAQNIA і WAHAJ. На цьому етапі «Антонов» буде головним виконавцем робіт. Партнерами стануть TAQNIA і WAHAJ та робитимуть агрегати і елементи відповідно до коопераційної схеми. Зокрема, WAHAJ випускатиме шасі і обладнання для нього. Подальші етапи передбачають поглиблення кооперації з виробництва літаків «Антонов». Співпраця відбуватиметься на основі Стратегічного плану створення виробничих потужностей на території Саудівської Аравії.

Проект реалізується ДП «Антонов» у рамках укладеної в квітні 2015 року угоди про кооперацію з саудівськими King Abdulaziz City for Science and Technology (KACST) і Taqnia Aeronautics Co. До проекту також залучені такі виробники авіаційних компонентів, як канадські Pratt & Whitney Canada і CMC Electronics, американська Honeywell, швейцарська Liebherr, британська Dowty Propellers.

Share
Написати коментар
loading...