Реклама

У Skype дозволили записувати дзвінки

У додатках Skype з’явиться функція запису аудіо- і відеодзвінків. Про це йдеться в блозі сервісу. Перші користувачі отримають доступ до неї в кінці липня 2018 року
Čytaty latynkoju
У Skype дозволили записувати дзвінки
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Skype дозволили записувати дзвінки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У додатках Skype з’явиться функція запису аудіо- і відеодзвінків. Про це йдеться в блозі сервісу. Перші користувачі отримають доступ до неї в кінці липня 2018 року

Це перше велике оновлення для основної функції Skype з моменту запуску програми майже 15 років тому. На часі дізнатися, як дзвінки «архівуватимуться»

Як працюватиме новинка від Skype 

Сервіс працює в хмарі, записані дзвінки будуть доступні з будь-якого пристрою. Всі учасники розмови отримають повідомлення про те, що розмова записується.

Нагадаємо, що Skype випустивSkype випускає зручну версію месенджера для бізнесу зручну версію месенджера для бізнесу. Викладачі музики, репетитори, консультанти, менеджери — ці та безліч інших спеціалістів використовують Skype для роботи. Зовсім скоро вони вестимуть свій бізнес значно зручніше. Окрім звичних усім відеодзвінків, сервіс поповниться функціями бронювання зустрічей, здійснення платежів та збереження нотаток — усе в одному місці.

Skype Professional Account дасть змогу здійснювати всі необхідні для організації роботи операції безкоштовно під час попереднього перегляду. Від викладачів французької до інструкторів з йоги — будь-який віддалений працівник зможе узгоджувати графік зустрічей, приймати платежі та проводити заняття в одному місці без проблем. Крім того, розробники додали розширену сторінку профілю, щоб покращити вашу присутність в мережі та спеціальний веб-сайт для вашого бізнесу прямо в Skype. Люди, долучені до ваших контактів, зможуть переглянути потрібну інформацію, як-от графік роботи та бізнес-пропозиції.

Всі функції працюють разом. Наприклад, запит на оплату може бути відправлений разом із бронюванням зустрічі. Ви також зможете побачити всі свої нотатки, не виходячи з програми. Крім того, ви зможете легко переносити свої контакти на робочий стіл Skype Professional Account Preview, тоді як ваші замовники та клієнти використовуватимуть свій наявний акаунт для роботи з вами.

Share
Написати коментар
loading...