Реклама

Українських IT-підприємців запрошують на Hrabli Battle

Інноваційний парк UNIT.City запускає новий формат заходів для підприємців — Hrabli Battle. Мета — популяризація підприємницької культури в Україні
Čytaty latynkoju
Українських IT-підприємців запрошують на Hrabli Battle
  1. Головна
  2. Історії
  3. Українських IT-підприємців запрошують на Hrabli Battle
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інноваційний парк UNIT.City запускає новий формат заходів для підприємців — Hrabli Battle. Мета — популяризація підприємницької культури в Україні

На першому івенті, що відбудеться 19 липня, успішні українці розкажуть, як негативний досвід та поразки перетворювати у історії зі знаком «плюс».

У бій за звання чемпіона граблів зійдуться

Олександр Сазонов, COO Competera Pricing Platform

Підприємець до мозку кісток. Починав із офлайн-бізнесу, та перейшов в онлайн, коли інтернет остаточно заполонив усі сфери нашого життя. Останні 4 роки Олександр займається побудовою команд, структуруванням процесів, розвитком партнерських мереж у Competera.

Влад Тисленко, CEO & Co-founder Concepter

Саме спалах iBlazr авторства компанії Влада став першим українським гаджетом, який потрапив в Apple Store. І в спорті, і в бізнесі Влад дотримується одного правила: завжди йти вперед. А ще він справжній Ironman.

Давид Браун, CEO & Co-founder TemplateMonster.com

Інвестор таких проектів як MotoCMS, Photodoto, Site2you, Designfloat. «Кожен новий проект чи ідея — як енергетик для мене», — каже Давид, серійний ІТ-підприємець, щасливий батько трьох дітей, барабанщик та громадський активіст.

Данил Тонкопій, Founder & CEO DelFast

Також доклав руку до Best.ua, X-Rift, AdLog.tv, SkyNetMobile, DreamCatcher, Co-founder & COO ChudoCard, mp.kz. Як у 32 роки втратити перший мільйон доларів, а у 39 — перестати хвилюватися через факапи та зрозуміти, що цифри у житті — не головне.

Як долучитися до зустрічі

Коли: 19 липня (четвер), 19:00.

Де: UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3 (зупинка «Мотоциклетний завод»).

Квитки: придбати за посиланням

Hrabli Battle | Стартапи міряються граблями

Приходьте за порцією досвіду та адреналіну, що бадьорить

Share
Написати коментар
loading...