Реклама

Українська компанія представила blockchain-сервіс для ринку нерухомості

Компанія InCo Home, провідний оператор на ринку нерухомості, представила новий програмний продукт IncoChain. Це — система проведення операцій з нерухомістю на основі технології blockchain як для ріелторів, так і для забудовників
Čytaty latynkoju
Українська компанія представила blockchain-сервіс для ринку нерухомості
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українська компанія представила blockchain-сервіс для ринку нерухомості
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія InCo Home, провідний оператор на ринку нерухомості, представила новий програмний продукт IncoChain. Це — система проведення операцій з нерухомістю на основі технології blockchain як для ріелторів, так і для забудовників

Система на основі blockchain дає можливість професійним ріелторам стати повноправними учасниками в продажах об’єктів нерухомості безпосередньо від будівельних компаній і девелоперів. На часі дізнатися, як працюватиме новий сервіс.

Як працює новий сервіс

Нова система від InCo дозволить вибудувати довірчі і зрозумілі відносини на ринку між усіма учасниками, працювати в умовах чесної конкуренції та справедливого розподілу винагороди. Принцип роботи системи: власник нерухомості надає її в комісійний продаж, заздалегідь визначаючи комісію, яку готовий заплатити. Системою фіксується комісійний договір і подальші взаємини між власниками об’єктів нерухомості та ріелторами проходять в електронному, алгоритмізованому вигляді. Таким чином, доступна вся інформація про угоди та їх результати, і ніхто нічого не може змінити «заднім числом».

Для забудовників система – новий зрозумілий канал продажів, а для ріелторів – можливість продавати об’єкти нерухомості, які належать будівельним компаніям. Власник і оператор системи, кажуть, що наступним кроком стане апробація системи під час продажу декількох об’єктів за участі великих агентств нерухомості, що дасть старт впровадженню IncoChain на ринку. Ще одне завдання, яке може вирішити система – продаж заставного майна банків, зокрема нерухомості. Банки зацікавлені у використанні IncoChain для прозорого продажу та захисту справедливої ​​ціни для заставного майна. Крім того, банк може співпрацювати через систему з брокером, продаючи іпотечні кредитні продукти.

Нагадаємо, що технологію blockchain використаютьТехнологію blockchain використають на виборах у Швейцарії на виборах у Швейцарії. Вибори проведуть для перевірки працездатності запущеної в 2017 році швейцарської державної системи eID. Голосування буде пробним і його результати не стануть обов’язковими. Державна система eID – елемент цифрової інфраструктури Швейцарії, що дозволяє голосувати за допомогою мобільних пристроїв. Крім eID планується розробити і впровадити повністю цифрові сервіси електронного урядування, голосування, цифрових послуг для медицини, освіти та електронної комерції. До запровадження eID проголосувати в Швейцарії на будь-яких виборах і референдумах можна було особисто або поштою.

Share
Написати коментар
loading...