Реклама

Delo.ua запускає лайфстайл-проект з орієнтацією на бізнес та «покоління Z»

Про запуск нового напрямку в рамках видання Delo.ua повідомила очільниця медіабюро ekonomika+ Ірина Рубіс
Čytaty latynkoju
Delo.ua запускає лайфстайл-проект з орієнтацією на бізнес та «покоління Z»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Delo.ua запускає лайфстайл-проект з орієнтацією на бізнес та «покоління Z»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про запуск нового напрямку в рамках видання Delo.ua повідомила очільниця медіабюро ekonomika+ Ірина Рубіс

За словами Ірини Рубіс, над новим проектом працюватимуть команди видань Delo.ua і Womo.ua. Спільний проект має назву ZZA і матиме лайфстайл-напрямок із орієнтацією більше на чоловічу аудиторію та бізнес через призму стилю життя, соціальних та ґендерних проблем. Також обіцяють підняти тематику інклюзії у різних сферах економіки, підприємництва ти життя суспільства.

Чому обрано таку назву

Дар’я Куренкова, головред delo.ua, та Тетяна Касьян, головред ZZA! та Womo.ua, пояснили, чому було обрано таку незвичну назву: «ZZA! — це звук, це емоція, це викликає питання. Одним словом, ZZAдіває». Також команда відповідним чином обіграла назву в адресі онлайн-сайту — zza.delo.ua.

Про що писатиме новий проект

Як зауважує Ірина Рубіс, під час наради з креативними директорами основною «фішкою» було визнано комплексний підхід до висвітлення питань: «На ZZA! ми будемо брати певну тему і подавати її у всіх 4 рубриках («Знати», «Бачити», «Робити» та «Змінювати»), розглядаючи ці теми під певним кутом: як в матеріалах з експертами, так і в історіях людей та фанових текстах. Це буде серіаліті — розвиток тем, який буде відзначений і в маркуванні текстів (1/4,2/4,3/4,4/4), аби читачі розуміли, що вони вже знають, а що ні, що пропустили і що варто надолужити, аби зануритися в тему».

Видання Delo.ua запускає лайфстайл-напрямок з орієнтацією на «покоління Z»

Загалом новий проект вбудують у концепцію медіабюро ekonomika+, котре складається з 4 компонентів, скерованих на бізнес-спільноту:

  • розвиток малого та середнього бізнесу;
  • розвиток концепції стійкого розвитку;
  • розвиток толерантності;
  • розвиток свободи медіа.

— Бізнес має розуміти, що diversity is a good risk management tool. А значить, вносити у ділову спільноту розуміння, як розмаїття та інклюзивність додають бізнесу ефективності та стійкості, — мета нового напрямку контентної політики delo.ua.

Ірина Рубіс

Україномовного інтерфейсу чи версії проект поки що не має.

Нагадаємо, раніше ми розповідалиНа українському медіаринку з’явилося онлайн-видання про якість життя про запуск на українському медіаринку нового видання про якість життя.

Share
Написати коментар
loading...