Реклама

Японці придбали виробника насіння з України для 3,5 тис агрофірм

Японська корпорація Sumitomo придбає 51% акцій ТОВ «Спектр-Агро» з Київщини — постачальника для агрокомпаній в Україні
Čytaty latynkoju
Японці придбали виробника насіння з України для 3,5 тис агрофірм
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Японці придбали виробника насіння з України для 3,5 тис агрофірм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Японська корпорація Sumitomo придбає 51% акцій ТОВ «Спектр-Агро» з Київщини — постачальника для агрокомпаній в Україні

Згідно з повідомленням компанії «Спектр-Агро», відповідний дозвіл підписано між японською корпорацією, українською компанією та ТОВ «Спектр-Агротехніка». Це дасть змогу японцям вийти на український ринок насінництва. На часі дізнатися більше про угоду агрофірм та її подальші наслідки для агроринку.

Що варто знати про нову можливість для постачальника українських агрофірм

У японській корпорації Sumitomo було засновано агро-науковий напрям (ASBL). Почавши з експорту засобів захисту рослин з Японії, Sumitomo активно займається розширенням мережі постачань, постійно розвиваючи оптові та роздрібні канали збуту. На сьогодні ця діяльність здійснюється в 30 країнах світу. Придбання компанії «Спектр-Агро» є продовженням розвитку бізнесу Sumitomo в торгівлі агроресурсами.

Представники українського насіннєвого постачальника очікують, що операція з придбання сприятиме розширенню і зростанню діяльності компанії в Україні. «Спектр-Агро» заснована в 2009 році, в даний час здійснює діяльність на всій території України. Постачає такі сільськогосподарські ресурси, як засоби захисту рослин, добрива, насіння і сільськогосподарську техніку більш ніж для 3,5 тис агрофірм в Україні. Група Sumitomo — одна з найбільших японських корпорацій. У неї входять компанії фінансового напрямку, машинобудування, електротехнічної промисловості, чорної і кольорової металургії.

Раніше ми інформувалиУкраїнський агрохолдинг інвестує $2 млрд у запуск власного підприємства у Єгипті про намір компанії української «НІБУЛОН» інвестувати $2 млрд у запуск власного агровиробництва у Єгипті.

Share
Написати коментар
loading...