Реклама

Новий український акселератор допоможе B2B-проектам співпрацювати з корпораціями Європи та США

Sector X — це перша міжнародна акселераційна платформа, метою якої є вихід українських та східноєвропейських стартапів на західні ринки. На часі дізнатися більше про її можливості
Čytaty latynkoju
Новий український акселератор допоможе B2B-проектам співпрацювати з корпораціями Європи та США
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новий український акселератор допоможе B2B-проектам співпрацювати з корпораціями Європи та США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Sector X — це перша міжнародна акселераційна платформа, метою якої є вихід українських та східноєвропейських стартапів на західні ринки. На часі дізнатися більше про її можливості

У рамках платформи будуть запущені різні вертикалі, а вже цього літа стартує набір на В2В-напрямок. На часі дізнатися, як міжнародна акселераційна платформа Sector X налагоджуватиме вихід українських та східноєвропейських стартапів на західні ринки.

Як працюватиме платформа

Щоби пройти відбір, командам необов’язково мати готовий продукт або клієнтів. Достатньою буде висока експертиза в одній з таких областей — AR/VR, Big Data, комп’ютерний зір, машинне навчання та штучний інтелект, робототехніка та інтернет речей, а також blockchain. Серед вимогу — бажання створити власний В2В-стартап для глобальних ринків. Усе необхідне для створення цього продукту, включаючи допомогу експертів західних корпорацій, іноземних менторів та спікерів, інвестиції та сучасний офіс у UNIT.City — буде надане акселератором.

Слід зазначити, що корпорації-партнери платформи не тільки допомагають індустріальною експертизою, а й формують напрямки та проблеми, над якими будуть працювати команди. Це дозволить стартапам створити продукт, який справді буде задовольняти вимогам ринку та запустити перші пілоти одразу по завершенню програми.

Акселераційна програма складається з 2 модулів. У першому модулі протягом 2 міс командам дають список проблем та задач. Вони сформульовані корпораціями, а команди повинні знайти та захистити своє рішення. Якщо рішення подобається корпораціям, команди проходять у другий модуль. Він триватиме 3 міс. Це буде робота у акселераторі, що присвячений розробці продукту, запуску корпоративного пілоту та першим продажам.

Хто долучився до створення Sector X

Проект створено командою, яка складається з директорів Founder Institute (найбільша освітня програма у світі для підприємців у сфері технологій), менторів 500Startups, топових індустріальних партнерів. До участі також запрошено експертів з акселерації YellowRockets, серійних підприємців. Проект реалізовано за підтримки UFuture та UNIT.city.

Нам важливо, щоби стартап запустив корпоративний пілот, щоби він привніс інвестиції та продавав продукт у Європі та США. Нам важливо, щоби він наймав українських розробників. Тому не буде жодних загальних лекцій про lean та customer-development. Тільки необхідні ін'єкції знань та навичок в потрібний час, які перевірені багатьма роками та власними стартапами

Андрій Комаровський, СЕО проекту

Як стати учасником акселератора

Набір заявок вже стартував та продовжиться до 10 вересня 2018 року. Подати заявку можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше ми розповідалиЯк виглядає новий коворкінґ Chasopys в UNIT.City про нове місце для роботи стартапів у UNIT.City — новий коворкінг «Часопис» на території Парку інновацій.

Share
Написати коментар
loading...