Реклама

На українському медіаринку з’явилося онлайн-видання про якість життя

З'явилося нове українське медіа-видання про здоровий спосіб життя — Anywell. Його заснували дві дівчини: колишній директор журналу «Фокус» Марина Дерепа і підприємиця Марія Кауфман, передає MMR
Čytaty latynkoju
На українському медіаринку з’явилося онлайн-видання про якість життя
  1. Головна
  2. Креатив
  3. На українському медіаринку з’явилося онлайн-видання про якість життя
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З'явилося нове українське медіа-видання про здоровий спосіб життя — Anywell. Його заснували дві дівчини: колишній директор журналу «Фокус» Марина Дерепа і підприємиця Марія Кауфман, передає MMR

Перше в Україні видання про концепцію здорового способу життя (Wellness) фокусується на створенні мультимедійного контенту в чотирьох напрямках: догляд, біохакінг, усвідомлене ставлення до себе і природи.

Яка мета проекту

Видання Anywell об’єднує сайт, Facebook-сторінку, Instagram-аккаунт і канал в Telegram. Завдання проекту — дати аудиторії доступ до якісного контенту, думок експертів, а також продуктів та послуг, які допоможуть слідувати ідеї велнеса.

«Велнес передбачає зміни свідомості і поведінки, а для цього недостатньо лише інформації, тому запуск медіа — це перший етап, далі в планах — відкриття велнес-простору і e-commerce-майданчика. Таким чином ми дамо нашій аудиторії можливість повністю зануритися в цю сферу», — коментує засновник Марія Кауфман.

Головний редактор сайту Дар’я Борковська раніше займала ту ж посаду в онлайн-медіа Talktome. За її словами, більшість людей прагне знайти гармонію в житті: знайти внутрішній баланс, бути здоровим і використовувати свій фізичний і духовний потенціал по максимуму:

«І хоч поняття «велнес» відносно нове в нашому побуті – саме воно об’єднує всі ці пункти разом. Основна мета цього медіа — показати, провести за руку, пройти шлях разом з читачем і пояснити, що досягти гармонії простіше і приємніше, ніж здається ».

Як монетизуватимуть медіа

З точки зору монетизації, модель Anywell буде побудована на тематичних спецпроектах, нативній рекламі і доході від продажу велнес-продуктів. В робочій групі, яка розробляла концепцію проекту, брала участь команда креативної лабораторії Platformagic (видає інтернет-журнал Platfor.ma) і брендингові агентство Тінь. Над створенням сайту працювала дизайн студія Báchoo.

На українському медіаринку з'явилося онлайн-видання про біохакінґ та якість життя

До слова, в Україні також запустилиВ Україні запускають перше онлайн-видання про каву онлайн-медіапроект Blackfield присвячений кавовій культурі в Україні, пошуку працівників для кав’ярень та створенню путівника кав’ярнями українських міст.

Share
Написати коментар
loading...