Реклама

У General Electric показали перші локомотиви для України

На заводі в штаті Пенсильванія (США) виготовлено перший локомотив серії GE Evolution відповідно до рамкової угоди між ПАТ «Укрзалізниця» та General Electric Transportation. Про це повідомляє прес-служба УЗ
Čytaty latynkoju
У General Electric показали перші локомотиви для України
  1. Головна
  2. Новини
  3. У General Electric показали перші локомотиви для України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На заводі в штаті Пенсильванія (США) виготовлено перший локомотив серії GE Evolution відповідно до рамкової угоди між ПАТ «Укрзалізниця» та General Electric Transportation. Про це повідомляє прес-служба УЗ

Делегація «Укрзалізниці» на чолі з в.о. голови УЗ Євгеном Кравцовим ознайомилася з технологічним процесом виробництва та високо оцінила характеристики новозбудованого локомотива GE Evolution серії ТЕ33АС. На часі дізнатися більше про перші локомотиви для України.

Коли перший локомотив приїде в Україну

Зазначається, що це перший з тридцяти локомотивів, що будуть поставлені в Україну. Він матиме назву «Тризуб». Прибуття першого локомотива GE Evolution в Україну очікується морем уже в серпні. Їх подальше доукомплектування відбуватиметься на Крюківському вагонобудівному заводі. Вже на першому етапі співпраці з General Electric локалізація виробництва цих локомотивів на українських підприємствах становитиме 10 %. На фінальних етапах співпраці ця цифра зросте до 40%.

Євген Кравцов висловив упевненість, що партнерство з GE не тільки покращить локомотивний парк компанії, але й сприятиме модернізації транспортної інфраструктури України, утвердженню України як ключового транспортного вузла між Європою та Азією та забезпечить реалізацію експортного потенціалу нашої країни.

Нагадаємо, що будівництво першого локомотива стартувалоGeneral Electric збирає у США перший локомотив для «Укрзалізниці» будівництво першого локомотиву. Завод General Electric Transportatiоn, розташований в місті Ері (штат Пенсільванія), виготовить для «Укрзалізниці» 30 локомотивів за контрактом, підписаним в лютому 2018 року.

Нагадаємо, 23 лютого 2018 року УЗ і GE Тransportation підписали рамковий договір. Він стосується 15-річного партнерства з оновлення та модернізації рухомого складу українських залізниць. Передбачається поставка до 225 локомотивів GE серії Evolution до 2034 року та їхнє довгострокове технічне обслуговування. Вартість реалізації проекту оцінюється в $1 млрд. За попередньою заявою очільника УЗ, компанія закуповує тепловози GE за ціною не дорожче тієї,за яку американська корпорація постачала аналогічні локомотиви до інших країн.

Share
Написати коментар
loading...