Реклама

Зі стовпів приберуть рекламу — новий закон в Україні

Набули чинності зміни у Закон України «Про рекламу». Вони забороняють розміщувати рекламу на вуличних стовпах
Čytaty latynkoju
Зі стовпів приберуть рекламу — новий закон в Україні
  1. Головна
  2. Місто
  3. Зі стовпів приберуть рекламу — новий закон в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Набули чинності зміни у Закон України «Про рекламу». Вони забороняють розміщувати рекламу на вуличних стовпах

Законом встановлюється, що розміщення реклами або рекламних засобів на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні (у тому числі опорах) зовнішнього освітлення забороняється. На часі дізнатися, як в Україні робитимуть вулиці естетичнішими та привабливішими.

Як реалізовуватимуть цей законопроект

У результаті прийняття вказаного законопроекту про рекламну галузь використання об’єктів благоустрою буде відбуватись для забезпечення сприятливих умов життєдіяльності людини. Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, буде обмежено тотальне панування у міському просторі рекламоносіїв, що призводить до візуального засмічення вулиць та площ.

Відзначимо, що історичне серце Львова повністю очистятьЦентр Львова очистять від реклами від рекламних вивісок. Це стосується не тільки білбордів, але й сітілайтів, банерів і рекламних плакатів.

Рекламу приберуть на території від Оперного театру до площі Галицької, Соборної, Митної. Також вона зникне з початку вулиць Личаківської, Короленка, Лисенка в бік вулиці Гуцульської. Також реклама зникне на вулиці Опришківській до Високого Замку на Підзамче до вулиці Гайдамацької та частини вулиці Хмельницького в бік площі Ярослава Осмомисла і назад до Оперного театру. Новий закон набере чинності через 6 місяців після публікації.

Нагадаємо, що нещодавно у Вінниці презентувалиУ Вінниці презентували концепцію єдиного оформлення вуличних вивісок концепцію єдиного оформлення вуличних вивісок. Центр міста набуде нового, стильного і привабливого вигляду, обіцяють у Вінницькій мерії. Для упорядкування реклами на фасадах у центрі міста по вул. Соборній у Вінниці Департамент архітектури та містобудування розпочав робочі зустрічі з представниками бізнесу.

Share
Написати коментар
loading...