Реклама

На сторожі незалежності — 9 компаній, що відповідають за кібербезпеку США

4 липня — День незалежності Сполучених Штатів Америки. Можна передивитися однойменне фантастичне кіно про війну з прибульцями — а можна подивитися на цілком реальні компанії, котрі щодня захищають американський кіберпростір. Їх ми й зібрали у нашу добірку
Čytaty latynkoju
На сторожі незалежності — 9 компаній, що відповідають за кібербезпеку США
  1. Головна
  2. Історії
  3. На сторожі незалежності — 9 компаній, що відповідають за кібербезпеку США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
4 липня — День незалежності Сполучених Штатів Америки. Можна передивитися однойменне фантастичне кіно про війну з прибульцями — а можна подивитися на цілком реальні компанії, котрі щодня захищають американський кіберпростір. Їх ми й зібрали у нашу добірку

Кібербезпека — це питання не лише складних технологій, але й прибуткового бізнесу. Станом на травень 2018 року усі наведені у переліку компанії були лідерами не лише за обсягом наданих послуг щодо корпоративної та державної онлайн-безпеки США, але й за обсягом отримуваних прибутків. На часі дізнатися, хто ж вони — кіберзахисники із-за океану.

CyberArk Software (акції торгуються на біржі NASDAQ під індексом CYBR)

Ринкова вартість компанії: $2,10 млрд; ціна акції (на момент укладення добірки, травень 2018-го): $58,97

Третю сходинку в переліку ТОП-500 компаній у сфері кіберзахисту у світі посідає CyberArk. Ця компанія займається питаннями привілейованого доступу та захисту даних. Серед запропонованих нею рішень — безліч функцій, включаючи захист та управління обліковими записами, ізоляція сеансів користувача та моніторинг змін даних.

Cisco (торгує акціями на NASDAQ під індексом CSCO)

Ринкова вартість: $217,49 млрд; ціна акції: $45,145

Кінцева п’ята частина списку Cybersecurity Top 500 – це Cisco, найвідоміша за значну кількість продуктів і послуг безпеки для виявлення та припинення загроз. Серед продуктів цієї компанії є низка сервісів для хмарних технологій, електронної пошти, локальних мереж, роутерів. Опікується сектором захисту від загроз та мережевими рішеннями для компаній і державних установ.

IBM (акції продаються на Нью-Йоркській фондовій біржі під індексом IBM)

Ринкова вартість компанії: $132,77 млрд; ціна за 1 акцію: $144,63

IBM опинилася у верхній частині списку компаній, що відповідають за кібербезпеку за результатами 2017 року. У 2018-му вона займає шосте місце в списку Cybersecurity Ventures ‘Cybersecurity 500 завдяки своїй платформі IBM Security. Компанія відома своїми корпоративними рішеннями щодо ІТ-безпеки, які охоплюють мобільні, дані, мережі та кінцеві рішення. IBM використовує штучний інтелект, а також хмарні платформи для захисту та виявлення загроз.

Microsoft (на біржі NASDAQ під індексом MSFT)

Читайте також: Microsoft хоче потіснити Google на ринку ОС для освіти

Ринкова вартість компанії: $744,19 млрд; вартість 1 акції: $96,86

Microsoft посідає 7-му позицію у Cybersecurity 500 і відома завдяки dзахисту каналів від дата-центрів до споживача. Корпорація надає численні інструменти для протидії кіберзлочинності, починаючи від свого головного продукту Windows Defender до своїх хмарних центрів відповідності безпеки Azure та офісного продукту Office 365.

5. Amazon (Amazon Web Services) (на біржі NASDAQ, має індекс акцій AMZN)

Вартість компанії: $770 млрд (у травні 2018-го); акція коштувала $1587,28

Amazon на 8 сходинці у Cybersecurity 500 і головною її спеціалізацією є хмарні дата-центри та рішення для захисту даних, а також інфраструктура, платформенні рішення та міграція сервісів і компаній під час DDoS-атак на їхні власні ресурси.

FireEye (акції на NASDAQ мають індекс FEYE)

Читайте також: Microsoft конкуруватиме із Amazon за допомогою Invoke

Ринкова вартість компанії: $3,37 млрд; вартість акції: $17,55

FireEye посідає дев’яте місце в списку Cybersecurity 500. Компанія відома за своїми передовими службами захисту від кіберзагроз. Пропонує численні рішення для формування служб захисту від хакерів на корпоративному рівні — від електронного листування до локальних мереж та інтелектуальних систем.

Lockheed Martin (акції у лістингу Нью-Йоркської фондової біржі, індекс LMT)

Ринкова вартість бізнесу: $90,98 млрд; ціна акції: $319,33

Американська компанія, яка має свої інтереси у аерокосмічній, оборонній галузі, також займається технологіями кіберзахисту та посідає 10 місце в списку Cybersecurity 500. Lockheed Martin наринку онлайн-технологій відома завдяки рішенням та послугам для кібербезпеки, Також займається дата-центрами та обробкою даних.

Check Point Software (на NASDAQ під індексом CHKP)

Читайте також: Кіберзагрози для бізнесу станом на літо 2017-го — дослідження від Cisco

Ринкова оціночна вартість компанії: $15,66 млрд; ціна за акцію: $96,40

Посідає 11 сходинку в переліку Cybersecurity 500. Займається питаннями єдиного захисту та уніфікованих рішень при пошуку та блокуванні кіберзагроз. Ця компанія пропонує низку продуктів для захисту як мобільних, так і наземних мереж, хмарних сервісів та налаштування рівня доступу до файлів і даних.

Symantec (біржа NASDAQ, індекс SYMC)

Ринкова оцінка: $13,31 млрд; ціна акції: $22,35

Symantec вже протягом трьох десятиліть забезпечує програмним забезпеченням сферу захисту даних і займає 13 місце в списку Cybersecurity 500. Компанія є лідером у різних сферах кібербезпеки — як для кінцевих, так і для корпоративних споживачів у СШа та за межами Сполучених Штатів.

Як й інші представники цієї сфери у добірці, Symantec забезпечує рішення для різних послуг, включаючи вдосконалений захист від кіберзагроз, безпеку електронної пошти, служби захисту хмарних сервісів та корпоративних мереж. Symantec також керує Norton — однією з популярних антивірусних програм у світі.

Share
Написати коментар
loading...