Реклама

Стало відомо, хто найпопулярніший Instagram-блогер планети

Аналітична платформа Statista оприлюднила показники відвідуваності та популярності блоґерів у соцмережі Instagram та визначила лідера за результатами червня 2018 року
Čytaty latynkoju
Стало відомо, хто найпопулярніший Instagram-блогер планети
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Стало відомо, хто найпопулярніший Instagram-блогер планети
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аналітична платформа Statista оприлюднила показники відвідуваності та популярності блоґерів у соцмережі Instagram та визначила лідера за результатами червня 2018 року

Ця статистика представляє рейтинг найпопулярніших облікових записів Instagram станом на червень 2018 року, відсортованих за найбільшою кількістю прихильників. Співачка Селена Гомес була найпопулярнішою людиною на платформі додатків для обміну фотографіями. Її акаунт має понад 135,5 млн читачів. Instagram — мобільна соцмережа з веб-інтерфейсом та нативними додатками, що дає змогу користувачам ділитися фото та відеозаписами. Станом на вересень 2017 року міжплатформенний додаток повідомляв про понад 800 млн активних користувачів. Станом на початок літа 2018 року в Сполучених Штатах більше 85,5 млн користувачів Instagram, і експерти прогнозують, що цей показник перевищить 118 млн осіб у 2021 році.

Які показники має ця соціальна мережа

Аудиторії Instagram є переважно молодою — останні дані по США свідчать, що половина користувачів Instagram є віком від 34 років. Дані весни 2017 року показують, що Instagram також є однією з найважливіших соціальних мереж у сегменті підліткового інтернету та однією з найбільш відвідуваних соціальних мереж серед підлітків у Сполучених Штатах.

Бренди прагнуть охопити аудиторію Instagram, оскільки користувачі соціальної мережі демонструють високі показники взаємодії з відображеним вмістом. Станом на грудень 2017 року найпопулярніший модний бренд в Instagram, Nike, мав понад 69 млн послідовників у соціальній мережі. Іншими популярними модними брендами стали Victoria’s Secret, Nike Football та H&MH&M відкриває перший магазин в Україні.

Statistic: Instagram accounts with the most followers worldwide as of June 2018 (in millions) | Statista

Чим відома Селена Гомес

Селе́на Марі́ Го́мес (англ. Selena Marie Gomez; нар. 22 липня 1992 року, Гранд-Прері, Техас, США) — американська акторка, співачка, дизайнер, модель, продюсерка, посол доброї волі ЮНІСЕФ. Гомес відома за фільмами і серіалами «Чарівники з Вейверлі Плейс», «Ще одна історія про Попелюшку», «Програма захисту принцес», «Ханна Монтана», «Діти шпигунів-3D: Кінець гри». До своєї участі в диснеївських фільмах вона зіграла одну з дитячих ролей у дитячому телевізійному шоу «Барні і друзі». Там вона знімалася зі своєю давньою подругою — Демі Ловато.

У 2008 році вона підписала контракт зі студією Hollywood Records і внесла свій музичний внесок в мультфільм «Феї», фільми «Ще одна історія про Попелюшку», «Програма захисту принцес» і серіал «Чарівники з Вейверлі Плейс». Разом зі своїм гуртом «Selena Gomez & the Scene» випустила свій дебютний альбом «Kiss & Tell», який вийшов у США у вересні 2009 року. Одна з її пісень — «One and the same» — потрапила до альбому «Pop it, rock it», куди увійшли пісні Майлі Сайрус, Емілі Осмент та інших виконавців.

У 2010 році виконавиця озвучила принцесу Селенію у фільмі Люка Бессона «Артур і війна двох світів». Здійснює благодійну діяльність у підтримці фонду ЮНІСЕФ, ставши в 2009 році наймолодшим членом фонду за всю його історію.

Наприкінці 2015 року стало відомо, що Селена та її мати Менді виступили у ролі виконавчих продюсерів серіалу «Тринадцять причин чому» на платформі Netflix. Другий сезон цього серіалу українські глядачі могли побачити 18 травня 2018 року. Не менш бурхливим є не лише кар’єра, але й особисте життя Instagram-зірки. На початку 2017 року вона почала зустрічатися з відомим співаком The Weeknd. Цього року вони розлучились. Вона повернулась до Джастіна Бібера — іншого кумира підлітків. У вересні 2017 року перенесла трансплантацію нирки, їй було пересаджено нирка її подруги і актриси Франсії Райс.

Нагадаємо, раніше ми розповідалиInstagram планує збільшити тривалість відео до 1 години вам про те, що Instagram додав можливість публікації відеозаписів довжиною у 60 хв.

Share
Написати коментар
loading...