Реклама

Визначено найпопулярніший YouTube-канал світу

YouTube залишається однією з найпопулярніших відеоплатформ — проте ви ніколи не вгадаєте, який із каналів станом на червень 2018 року має найбільшу кількість переглядів на планеті
Čytaty latynkoju
Визначено найпопулярніший YouTube-канал світу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Визначено найпопулярніший YouTube-канал світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
YouTube залишається однією з найпопулярніших відеоплатформ — проте ви ніколи не вгадаєте, який із каналів станом на червень 2018 року має найбільшу кількість переглядів на планеті

Згідно з даними аналітичної платформи Statista, у червні 2018 р. zeetv зайняв третє місце за останні 30 днів з рівнем перегляду в майже 1,04 млрд глядачів. Індійський лейбл T-Series посів перше місце з більш ніж 1,9 млрд переглядів. Як прогнозують у Statista, у 2018 році доходи від YouTube-блогів складуть $2,89 млрд.

Як розподілилася загальна статистика переглядів

Statistic: Most viewed YouTube channels worldwide as of June 2018, by monthly views (in millions) | Statista

Що відомо про найпопулярніший відеоканал на YouTube

T-Series має понад 50 млн підписників, його присвячено музичним кліпам та відеороботам виконавців із Індії та сусідніх країн, які працюють на індійський ринок відеоконтенту. Як інформує Вікіпедія, T-Series є індійською музичною компанією та продакшн-студією. Вона була створена Гульшаном Кумаром у 1980-х. Вона, перш за все, відома завдяки саундтрекам до болівудських фільмів. У 1990-х роках T-Series випустила багато найпопулярніших саундтреків до індійського кіно. Зараз має найпопулярніший канал YouTube у світі, з якого отримала понад 40 млрд переглядів станом на червень 2018 року. Канал T-Series досяг 50 млн підписників 26 червня 2018 року.

T-Series

Одне зі свіжих відео на цьому каналі було опубліковано близько 9 годин тому, але вже має понад 1,7 млн переглядів, хоча абсолютно невідоме користувачам із Європи та Північної Америки — що вкотре повертає нас до реалій, де одним із найзатребуваніших ринків медіаконтенту є Азія та Схід:

Раніше ми розповідали вам про найпопулярніші відеоВ YouTube показали 2 найпопулярніших відео за 2017 рік за 2-17 рік — і там теж фігурувало відео із східного регіону планети. Ми також нещодавно розповідали вам, як виглядаєЯк виглядає, чим цікавиться та скільки заробляє український YouTube та чим цікавиться український сегмент цієї відеоплатформи.

Share
Написати коментар
loading...