Реклама

Facebook дозволив рекламу криптовалюти після піврічної заборони

Після піврічної заборони соцмережа Facebook знову дозволила рекламу криптовалюти, але з деякими застереженнями
Čytaty latynkoju
Facebook дозволив рекламу криптовалюти після піврічної заборони
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Facebook дозволив рекламу криптовалюти після піврічної заборони
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Після піврічної заборони соцмережа Facebook знову дозволила рекламу криптовалюти, але з деякими застереженнями

Компанія Facebook повідомила, що змінює правила реклами фінансових продуктів. Після піврічного заборони криптовалюта знову можна рекламувати, але тільки перевіреним компаніям. До того ж, скасування заборони не поширюватиметься на ICO та похідні фінансові інструменти, які працюють із криптовалютами та криптовалютними фондами. На часі дізнатися про все докладніше.

Нові правила реклами криптовалюти

Мова йде про те, щоб повернути рекламу криптовалюти і подібних продуктів рекламодавцям, яким соціальна мережа може довіряти. Щоби пройти перевірку, рекламодавцям криптовалютних проектів необхідно заповнити спеціальну форму. У Facebook зазначають, що подібні дії допоможуть прояснити легальність рекламодавця, тому для модерації варто відправляти всю інформацію, яка підтверджує публічність і легальність компанії.

При цьому представники соціальної мережі відзначають, що навіть після відправки документів не всі отримають право на рекламу — буде проводитися серйозний відбір. У компанії Марка Цукерберґа намагаються захистити своїх користувачів від свідомо шахрайських схем. Якщо достатньої доказової бази бракуватиме,  будуть відмовляти в рекламі.

Нагадаємо, раніше ми публікувалиFacebook запустив друкований журнал (хоча про це мало хто знає) новину про те, що найбільша соцмережа світу випустила власний друкований журнал Grow. Подейкують, він стане щоквартальним діловим виданням та виходитиме виключно друком.

Також Na chasi писали7 смертних гріхів комунікації у Facebook від «Digital Масонів» про 7 смертних гріхів комунікації у соцмережі від «Digital Масонів». Автори популярного українського Telegram-каналу про соціальні медіа та інтернет-маркетинг «Digital Масони» (Digital Masons) радять, як зробити спілкування за допомогою соцмереж справді корисним.

Share
Написати коментар
loading...