Реклама

Солодке онлайн-життя: У Києві з’явився агрегатор для кондитерів

В Україні запустився онлайн-сервіс Ziferia. Це — платформа, на якій виробники кондитерських виробів зможуть розміщувати оголошення, а покупці — оформляти замовлення
Čytaty latynkoju
Солодке онлайн-життя: У Києві з’явився агрегатор для кондитерів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Солодке онлайн-життя: У Києві з’явився агрегатор для кондитерів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Україні запустився онлайн-сервіс Ziferia. Це — платформа, на якій виробники кондитерських виробів зможуть розміщувати оголошення, а покупці — оформляти замовлення

Інтернет-агрегатор для кондитерів, за словами його засновника Віталія Шулепова рассказал, має назву Ziferia і орієнтується на продаж високоякісної крафтової кондитерської продукції. Поки що сервіс працює тільки в Києві. Сьогодні на сайті зареєстровано більше 140 продавців та розміщено понад 270 продуктів. Щоб почати продавати на Ziferia, потрібно зареєструватися на сайті, створити профайл продавця і сторінку товару.

Що варто знати про цей агрегатор та кондитерську індустрію

Зараз сервіс доступний для продавців, а з початку липня 2018-го він буде відкритий для покупців. На сайті передбачено рейтинг виробників. Клієнт може залишити відгук й оцінити продукт після виконання замовлення. Україомовної версії сайту поки що немає.

Робота з ресурсом до осені 2018 року буде безкоштовною для всіх користувачів. Пізніше планується впровадити 2 пакети доступу:

  • 10% від суми замовлення (мінімальна сума — 15 грн, максимальна — 500 грн),
  • фіксована плата щомісячно — від 150 грн до 300 грн, залежно від періоду користування.

«На ринку є дуже багато пропозицій кондитерських виробів і продуктів з фруктів, меду, горіхів, представлених в різних соціальних мережах, дошках оголошень. Проте клієнту складно орієнтуватися, що і де купити, яка якість цих продуктів. Тому і народилася ідея зібрати на одному майданчику продавців і дати можливість покупцям за допомогою всіляких фільтрів знаходити потрібні солодощі», — пояснює Шулепов створення Ziferia.

Солодке онлайн-життя: У Києві з'явився агрегатор для кондитерів

Раніше ми розповідалиGoogle Flights допоможе українцям знайти авіаквитки вам про агрегатор Google Flights та запуск пошуку квитків в Україні.

Share
Написати коментар
loading...