Реклама

У Маріїнському парку розіграють 80 тис грн серед ґеймерів

Фінал кіберспортивного турніру з Dota 2 проведуть у Маріїнському парку цієї суботи, 23 червня. Фінальнийприз складе 80 тис грн, повідомляють організатори
Čytaty latynkoju
У Маріїнському парку розіграють 80 тис грн серед ґеймерів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. У Маріїнському парку розіграють 80 тис грн серед ґеймерів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фінал кіберспортивного турніру з Dota 2 проведуть у Маріїнському парку цієї суботи, 23 червня. Фінальнийприз складе 80 тис грн, повідомляють організатори

23 червня в літньому театрі «Ракушка» (Маріїнський парк) пройде фінал кіберспортивного турніру по Dota 2. Загальний призовий фонд турніру складає 120 тис грн, у фіналі розіграють 80 тис грн. Про це поінформували організатори заходу.

Що варто знати про це змагання ґеймерів

Non Stop Energy League – національний турнір по Dota 2 в режимі «Турбо», який проводиться турнірним порталом ESM.ZONE. Відбіркові тури тривали місяць, в них взяло участь 3 тис кіберспортсменів з України. У фінал вийшли 20 найкращих — 4 команди по 5 осіб. Це кіберспортсмени рівня Immortal: так називається найвищий рейтинг в Dota 2, таких гравців на весь світ — усього декілька тисяч, зазначили у прес-службі організаторів заходу.

Організатори Non Stop Energy League – кіберспортивного платформа ESM.one і бренд NON STOP. Турнір проводиться за підтримки Української киберспортівной федерації Dota 2. Це — офіційна ліга, тож результати внесені до Liquipedia Dota2 Wiki. Нинішній турнір – перший в Україні чемпіонат з Dota 2, який проводиться в режимі «Турбо». Одна з переваг Turbo Mode — він робить гру більш видовищною.

Що чекатиме на відвідувачів

Крім самих матчів, в програмі також будуть навчальні лекції, презентація федерації, вікторини та розіграші, спілкування з гравцями, стримерами і лідерами думок. «Наша мета — виростити з молодих українських геймерів справжніх чемпіонів, які будуть заробляти мільйони, виступаючи на локальних заходах і найбільших світових турнірах від імені нашої країни», — говорить засновник ESM.one Іван Данішевський.

Призовий фонд Non Stop Energy League — 120 тис грн. 40 тис вже виплачено на відбірковому етапі, на якому гри проводилися щодня протягом місяця. На гранд-фіналі буде розіграно 80 тис грн. Команда-переможець отримає 40 тис грн, приз за друге місце – 20 тис, третє – 12 тис, четверте – 8 тис грн.

Коли відбудеться захід

Для тих, у кого немає можливості відвідати фінал, буде організована онлайн-трансляція на ZEER.TV. Дата і час: 23 червня, з 12:00 до 22:00. Офіційне відкриття фіналу — о 14:00. Локація: Маріїнський парк, літній театр «Мушля» (Паркова дорога, 3).

Нагадаємо, раніше ми розповідалиMicrosoft почне виробництво ґеймпадів для людей з інвалідністю про те, що Microsoft випускатиме ґеймпади для людей із інвалідністю.

Share
Написати коментар
loading...