Реклама

Amazon представила окрему версію смарт-помічника для готелів

Alexa — голосовий помічник від компанії Amazon — тепер буде «мешкати» не лише у квартирах та приватних будинках, але й у готелях. Корпорація презентувала спеціальну версію своїх колонок для готелів
Čytaty latynkoju
Amazon представила окрему версію смарт-помічника для готелів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Amazon представила окрему версію смарт-помічника для готелів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Alexa — голосовий помічник від компанії Amazon — тепер буде «мешкати» не лише у квартирах та приватних будинках, але й у готелях. Корпорація презентувала спеціальну версію своїх колонок для готелів

Amazon анонсувала нову програму під назвою Alexa for Hospitality. Вона розроблена для того, щоби принести свої технології голосової допомоги всім, починаючи від готелів в мережах до окремих відпочивальників у невеличких заміських центрах.

Система може бути налаштована таким чином, щоб вона містила ключові дані гостя (час виписки або час відвідування ним басейну). Оновлена голосова помічниця дозволяє гостям подавати запит на послуги, такі як купівля товарів, прибирання або обслуговування номерів. Пристрій також можна налаштувати для керування смарт-функціями в готельному номері — термостатами, автоматичними жалюзі тощо.

Які основні можливості нової версії голосового помічника від Amazon

Marriott — це стартовий партнер Amazon на новій платформі, що відрізняється не тільки потенційною масштабністю цього розгортання, але й тим, що готельєр перед запуском партнерства із компанією Джеффа Безоса тестував Siri та Alexa в якості можливих голосових помічників для обслуговування номерів. За інформацією Amazon, компанія Marriott International введе новий досвід із використанням Alexa у вибраних об’єктах у мережі Marriott, Westin Hotels & Resorts, St. Regis Hotels & Resorts, Aloft Hotels та Autograph Collection Hotels, починаючи з літа 2018 року.

Читайте також: [:ua]Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще[:ul]Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče[:]

Система також буде доступна за запрошенням для інших постачальників послуг у сфері готельного бізнесу. Alexa for Hospitality працює над пристроями Echo, встановленими в номерах, які будуть спеціально підібрані для готелю. Наразі підтримувані пристрої включають смарт-колонки Amazon Echo Dot, Echo та Echo Plus.

За допомогою Echo гості зможуть попросити Alexa отримати інформацію про сам готель — наприклад, де розташований фітнес-центр, коли відкритий басейн та інші загальні відомості. Також голосові асистенти надаватимуть можливість замовити сніданок в номер, звернення до консьєржа, замовлення прибирання номерів, контакт зі спа-салоном тощо. У Amazon заявили, що система також буде працювати з існуючими готельними технологіями, включаючи DigiValet, Intelity, Nuvola і Volara.

Amazon представила окрему версію свого голосового помічника для готелів

Також помічник відповідатиме за розважальні функції в готелях-партнерах. Зокрема, смарт-колонка підтримує World Cinema та GuestTek для голосового керування телевізійними передачами та пропонує контроль над підключеними пристроями за допомогою Crestron та Inncom від Honeywell в приміщенні, повідомляє Amazon.

Крім того, гості зможуть відтворювати музику та радіо через iHeartRadio та TuneIn, які можна налаштувати на відтворення музичних станцій, які відповідають бренду готелю. Готель може також встановити обмеження по рівню гучності для відтворення музики. Гості можуть отримати доступ до сторонніх додатків для тренування, медитації, відтворення білого шуму та інших параметрів, включаючи спеціальні опції для партнерських проектів.

Amazon представила окрему версію свого голосового помічника для готелів

Нагадаємо, раніше ми розповідалиAmazon запускає версію голосового помічника Alexa для бізнесу про те, як Amazon запустила голосового помічника для бізнесу.

Share
Написати коментар
loading...