Реклама

Поляки працевлаштують українських студентів

У Польщі стартує проект EdWork. Він має на меті допомогти студентам з України, Білорусі, Молдови у пошуках легальної роботи в цій країні
Čytaty latynkoju
Поляки працевлаштують українських студентів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Поляки працевлаштують українських студентів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Польщі стартує проект EdWork. Він має на меті допомогти студентам з України, Білорусі, Молдови у пошуках легальної роботи в цій країні

Новий проект передбачає пошук тимчасового заробітку, а також постійної праці як для іноземних студентів, котрі навчаються в Польщі, так і для студентів іноземних закладів вищої освіти. На часі діхзнатися більше про його умови.

Що варто знати про новий польський проект сприяння пошукам роботи для студентів

Проект проходить під патронатом Парламенту студентів Польщі, а стратегічним партнером є Група EWL. Це — одна з найбільших польських компаній, яка займається працевлаштуванням іноземців в Польщі. За словами президента Групи Анджея Коркуса, низка партнерів компанії — серед яких великі польські та іноземні фірми, зокрема, зі сфери послуг, харчової промисловості та логістики, — вже готові працевлаштувати 850 студентів зі Східної Європи на період літніх канікул.

В рамках нового проекту студентам допоможуть вирішити всі питання пов’язані з легалізацією перебування в Польщі, влаштуватися на легальну роботу з гідною зарплатою. Крім того, молоді нададуть житло. Для учасників передбачені також різноманітні курси і семінари. Додатково у серпні та вересні 2018 року для охочих учасників програми буде організована поїздка на декілька днів на море або в гори.

Як долучитися

Участь у програмі безкоштовна. На початковому етапі проект триває від 1 до 3 місяців – тобто якраз у період літніх канікул. Далі організатори передбачають можливість знайти роботу для молоді зі Східної Європи роботу в Польщі, сумісну з навчанням в польських вишах. Це підтвердив у розмові із «Польським Радіо» ініціатор проекту, уповноважений з інтернаціоналізації вищої освіти Парламенту студентів Польщі Кірил Салата.

Зареєструватися на проект можна на сайті, а більше інформації можна знайти на сторінці проекту в Facebook.

Share
Написати коментар
loading...