Реклама

«Укрпошта» доставлятиме товари китайського супергіганта

Національний поштовий оператор країни запустив ексклюзивний канал експрес-доставки товарів із Китаю JD-UKRPOSHTA. Про новий проект проінформувало Міністерство інфраструктури України
Čytaty latynkoju
«Укрпошта» доставлятиме товари китайського супергіганта
  1. Головна
  2. Креатив
  3. «Укрпошта» доставлятиме товари китайського супергіганта
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Національний поштовий оператор країни запустив ексклюзивний канал експрес-доставки товарів із Китаю JD-UKRPOSHTA. Про новий проект проінформувало Міністерство інфраструктури України

За інформацією державного відомства, доставлення товарів через «Укрпошту» в середньому відбувається протягом 14 днів. Зазвичай строк доставки із JD може складати до 45 днів. Митне оформлення товарів, що надійшли в Україну через канал JD-UKRPOSHTA, відповідно до українського законодавства, проводиться у експрес-форматі.

Що варто знати про українську співпрацю із JD

«Глобальні тренди e-commerce свідчать, що люди хочуть отримувати оригінальні якісні товари якомога швидше. Ми пропонуємо нашим клієнтам нові рішення та стратегічне партнерство із міжнародною платформою китайського онлайн-гіганта. В доповнення до поштового каналу доставки, що уже існує, Укрпошта«Укрпошта» піднялася на 33-є місце у світі серед поштових операторів разом із JD запустила новий експрес-канал доставки. Тепер онлайн-шопінг буде ще доступнішим і українці зможуть придбати товари на цьому популярному в усьому світі майданчику», – відзначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності «Укрпошти» Олександр Перцовський.

Головне про китайського ритейлера

Група компаній JD, до якої входить joybuy.com, заснована 18 червня 1998 року в Китаї. Вона посідає третю сходинку у світі за обсягами обороту серед компаній у сфері інтернет-торгівлі. За підсумками 2017 року обсяг транзакцій цього онлайн-гіганта склав $56 млрд. На ринку Китаю – це також другий за обсягами ринку маркетплейс. Китайський маркетплейс спеціалізується на мобільній та настільній електроніці, смартфонах, інтерактивних подарунках. У компанії передбачена компенсація вартості товару чи його гарантійний ремонт. Також компанія відома як першопрохідці технологічних рішень в логістиці. Вони активно розвивають повністю автоматизовані склади, де обробка замовлень відбувається у найшвидші терміни без участі людей.

Нагадаємо, раніше ми інформувалиGoogle інвестує $550 млн доларів в китайського гіганта інтернет-торгівлі про те, що Google інвестує понад півмільярда доларів США у корпорацію JD.

Share
Написати коментар
loading...