Реклама

Ощадбанк розпочав випуск prepaid-карток для оплати смартфоном

Ощадбанк  запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку. Її можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат, повідомляє прес-служба банку
Čytaty latynkoju
Ощадбанк розпочав випуск prepaid-карток для оплати смартфоном
  1. Головна
  2. Новини
  3. Ощадбанк розпочав випуск prepaid-карток для оплати смартфоном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ощадбанк  запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку. Її можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат, повідомляє прес-служба банку

Цифрова prepaid-картка призначена для швидких і безпечних розрахунків в інтеренті, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в «Ощад 24/7».

В чому преваги  prepaid-картки

Картка замовляється миттєво за дзвінком до Контакт-центру Ощадбанку. Отримати її може не лише клієнт банку. Для отримання і активації потрібно лише зателефонувати до Контакт-центру Ощадбанку, встановити ПІН-код та за допомогою чат-бота отримати реквізити картки. За потреби її реквізити можна додати в електронні гаманці Google Pay та Ощад PAY.

Вона не має фізичного носія, не прив’язана до інших карток та карткових рахунків. Щоб отримати таку картку, не обов’язково бути клієнтом Ощадбанку, не потрібно відвідувати його відділення та надавати документи.

Картку призначено для зручного та безпечного здійснення на території України розрахунків в інтернеті, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в «Ощад 24/7».

Поповнювати цифрову prepaid-картку можна в POS-терміналах у відділеннях Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких банків України. Важливою перевагою є те, що її неможливо втратити або вкрасти.

«Одне з головних завдань, над вирішенням якого працюють учасники ринку протягом останніх років, – побудова безготівкової економіки і, зокрема, популяризація безготівкових розрахунків. Впроваджуються інноваційні платіжні рішення та інструменти, розширюється мережа для безготівкової оплати. Ощадбанк у цьому процесі відіграє важливу роль. Маємо масштабні cashless-проекти в різних сферах, запустили електронні гаманці Ощад PAY та Google Pay. Сьогодні виводимо на ринок цифрову prepaid-картку, з якою безготівкові розрахунки стають ще зручнішими. За лічені хвилини її реквізити ви отримуєте за дзвінком до Контакт-центру».

Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку

Для користувачів цифрових prepaid-карток бонусом йде можливість виграти смарт-годинник Samsung Gear S3 та подарункові сертифікати номіналом 500 грн. в рамках акції «Зроби смарт-kRock».

Нагадаємо, до фіналу Ліги Чемпіонів Ощадбанк та компанія Mastercard встановили«Ощадбанк» запустив нові безготівкові термінали до фіналу Ліги Чемпіонів мережу для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський». На 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону встановлено 185 безконтактних POS-терміналів Ощадбанку.

Share
Написати коментар
loading...