Реклама

У відділеннях «Укрпошти» з’являться POS-термінали

«Укрпошта» почне встановлювати POS-термінали 1 липня. Про це генеральний директор компанії Ігор Смілянський повідомив на форумі про фінансову інклюзію Finclusion UA ​​в Києві
Čytaty latynkoju
У відділеннях «Укрпошти» з’являться POS-термінали
  1. Головна
  2. Новини
  3. У відділеннях «Укрпошти» з’являться POS-термінали
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Укрпошта» почне встановлювати POS-термінали 1 липня. Про це генеральний директор компанії Ігор Смілянський повідомив на форумі про фінансову інклюзію Finclusion UA ​​в Києві

Уже в цьому році всі каси будуть обладнані POS-терміналами, що дозволить оплачувати послуги в касі за допомогою карт.

Як пошта готувалася до встановлення терміналів 

«Укрпошта» оголосила тендер на закупівлю 5 тис POS-терміналів грудні 2017 року. Аукціон відбувся 18 січня. Переможцем стала компанія «Сервус Системз Інтегрейшн» з пропозицією 31,108 млн грн. Договір з нею був підписаний 14 лютого поточного року.

Додамо, що «Укрпошта» планує створити«Укрпошта» хоче створити міжнародний хаб із доставки посилок міжнародний хаб із доставки посилок. Разом з імпортом і експортом світові пошти активно розвивають транзитний бізнес. Таким чином вони виконують функцію хабів для цілих регіонів. Завдяки пілотному проекту в Україні з’явиться можливість поступово запустити обробку транзитних поштових відправлень для Європи та Азії. «Укрпошта» буде отримувати від партнерів консолідовані партії відправлень, обробляти їх на своїх місцях міжнародного поштового обміну і відправляти безпосередньо в країни призначення. Крім збільшення обсягів обробленої пошти, це призведе до розвитку інфраструктури аеропортів і завантаження авіаліній. Пілотний проект щодо змішаного переміщення транзитних відправлень та їх обробки в місцях міжнародного поштового обміну буде реалізовуватися з червня 2018 року до кінця 2019 року. 

Відзначимо, що нещодавно «Укрпошта» запустила«Укрпошта» запустила мобільний застосунок для усіх клієнтів мобільний додаток. Застосунок для Android-смартфонів вже доступий у магазині Google Play. 

Новинка допомагає клієнтам національного українського поштового оператора у отриманні низки послуг від «Укрпошти»:

  • відстежити відправлення,
  • розрахувати його вартість,
  • виконати оформлення,
  • викликати кур’єра,
  • здійснити переказ,
  • замовити власну поштову марку.

Share
Написати коментар
loading...