Реклама

«Укроборонпром» презентував військові новинки у Франції

Державний концерн «Укроборонпром» представляє передові розробки оборонно-промислового комплексу України на 26-ій міжнародній виставці Eurosatory-2018, яка стартувала 11 червня у Парижі
Čytaty latynkoju
«Укроборонпром» презентував військові новинки у Франції
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Укроборонпром» презентував військові новинки у Франції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Державний концерн «Укроборонпром» представляє передові розробки оборонно-промислового комплексу України на 26-ій міжнародній виставці Eurosatory-2018, яка стартувала 11 червня у Парижі

Представники підприємств «Укроборонпрому» зацікавлені у розгортанні військово-технічного співробітництва з провідними іноземними виробниками комплектуючих до військової техніки та озброєння. Йдеться, найперше, про налагодження постачання сучасних розробок для систем прицілювання, наведення, розвідки та спостереження. На часі дізнатися, що ж українці привезли у Францію та показують, очікуючи співпрацю.

Що українські військові розробники повезли у Францію

Підприємства Концерну демонструють протитанкові ракетні комплекси, бронетехніку, високоточне артилерійське озброєння, безпілотні літальні апарати та інше озброєння.

На виставці також показані легкий переносний ракетний комплекс «Корсар», високоточний керований артилерійський снаряд «Квітник-К», безпілотний літальний апарат «Спектейтор».

Цьогоріч у Парижі свою продукцію представляють компанії з 57 країн. Експонати розташовуються на площі понад 167 тисяч квадратних метрів. Передбачено участь понад 200 офіційних делегацій та очікується 57 тисяч відвідувачів. Виставка триватиме до 15 червня.

Eurosatory – найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Виставка проводиться раз на 2 роки під патронатом Міністерства оборони Франції з 1967 року.

Нагадаємо, що у Чернігові триваютьУкраїнська армія за 7 днів: від обладнання для розвідки до наших літаків для США випробування роботизованого спостережно-вогневого комплексу «Мисливець». Військові та науковці вивчають можливість застосування комплексу для вирішення інженерних, медичних (порятунку поранених), вогневих та розвідувальних завдань. Перевіряють комплекс у різних умовах на спеціально підготовленому маршруті. Перевіряють також його здатність долати перешкоди. Експерти зазначають, що ціна нового комплексу дозволить його мати в українській армії. Комплекс працює сумісно з приладами наведення. Може нести озброєння різних типів: кулемет, автоматичний гранатомет, ПТРК, гармату.

Share
Написати коментар
loading...