Реклама

AR-книги української компанії отримали престижну нагороду в США

Live Animations – міжнародна IT-компанія українського походження, яка займається розробкою доповненої реальності для дитячих та сімейних брендів в 3 офісах. Розташовані вони в Україні, Німеччині та США
Čytaty latynkoju
AR-книги української компанії отримали престижну нагороду в США
  1. Головна
  2. Креатив
  3. AR-книги української компанії отримали престижну нагороду в США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Live Animations – міжнародна IT-компанія українського походження, яка займається розробкою доповненої реальності для дитячих та сімейних брендів в 3 офісах. Розташовані вони в Україні, Німеччині та США

Live Animations вже знають в 51 країні світу завдяки різним проектам. В Україні ж компанія стала відомою за такими кейсами, як книги з доповненою реальністю «Аліса в країні чудес» і «Аліса в Задзеркаллі», морозиво «Yeti» для компанії «Ласунка» і багато інших.

Як українці із американцями співпрацювали

7 червня 2018 року компанія Live Animations спільно з видавництвом Little Hippo отримали престижну нагороду в США.

Parents Choice Award – нагорода, яка присуджується некомерційним Фондом «Parents Choice», щоб відзначити найкращі продукти для дітей різного віку. Це одна з найпрестижніших нагород серед дитячих товарів. Переможці визначаються комітетом педагогів, вчених, бібліотекарів, батьків і дітей. Нагороди присуджуються щорічно.

Як зустрілися українські розробники та американське видавництво

Little Hippo перебували в пошуку нестандартних рішень, щоб виділити свій продукт на полиці (книги для маленьких читачів у віці 3 – 6 років) і зайти в найбільшу американську мережу Walmart. Live Animations запропонували рішення – доповнену реальність, а саме: сторінки, які оживають та на яких читач може взаємодіяти з героєм. Всього в продаж випущено 4 всесвітньо відомі дитячі книги від видавництва Little Hippo: «Червона шапочка», «Троє поросят», «Вельветовий кролик», «Маша і три ведмеді». Загальний їхній тираж: 250 тис екземплярів.

Останнім гучним кейсом Live Animations також стали книги з доповненою реальністю (AR-книги), які компанія розробила для американського видавництва Little Hippo. 

Нагадаємо, що у Google планують продаватиGoogle почала продавати аудіокниги аудіокниги. Завдяки цим аудіокнигам ви зможете витратити час у заторі, на біговій доріжці або в черзі на читання. Просто знаходьте свій наступний цікавий твір за прийнятною ціною та насолоджуйтеся ним у Android, iOS та у мережі за допомогою розділу Книги. Також діліться своєю улюбленою аудіокнигою з усіма членами родини через сімейну бібліотеку без додаткової оплати, навіть якщо вони використовують інший пристрій.

 

Share
Написати коментар
loading...