Реклама

Австралійський зерновий гігант відкрив філію в Україні

Австралійський зерновий гігант GrainCorp відкрив філію в Україні. Про це свідчать дані українського державного реєстру, передає Reuters
Čytaty latynkoju
Австралійський зерновий гігант відкрив філію в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Австралійський зерновий гігант відкрив філію в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Австралійський зерновий гігант GrainCorp відкрив філію в Україні. Про це свідчать дані українського державного реєстру, передає Reuters

14 травня була зареєстрована нова фірма GrainCorp Ukraine Ltd/ Вона планує торгувати сільськогосподарською сировиною, зерном, насінням та кормами для тварин. Що відомо про нову філію великої компанії в Україні – на часі прочитати. 

Які плани у новоспеченої компанії

Раніше в цьому році GrainCorp заявила, що вона буде присутня в Україні до нового врожаю 2018 року. Україна знаходиться серед провідних світових виробників і експортерів зерна і планує зібрати цього року не менше 60 млн тонн зерна. У 2017 році Україна зібрала 61,3 млн тонн зерна.

Нагадаємо, що в Україні запускаютьВ Україні запускають портал із оцінкою земельних ресурсів портал із оцінкою земельних ресурсів. У Держгеокадастрі запланували створити новий геопортал, який міститиме інформацію щодо загальнонаціональної нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, його зміст та набір функцій та сервісів, які можуть бути запропоновані користувачам.

Додамо, що У І кварталі поточного року інвестиції у виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів склалиМінагрополітики оприлюднило суму інвестицій у агросектор України 4,5 млрд грн. Це більше на 56% ніж у січні-березні 2017 року.

Основним джерелом фінансування капітальних інвестицій залишаються власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 76,2% загального обсягу. Додамо, що капітальні інвестиції – це  витрати на придбання нових (а також тих, які були у використанні), виготовлення власними силами для власного використання матеріальних і нематеріальних активів, витрати на капітальний ремонт і модернізацію.

Share
Написати коментар
loading...