Реклама

Uber запускає сервіс з прокату електровелосипедів у Німеччині

Uber запускає два нових продукти в Берліні: по прокату електричних велосипедів Jump і сервіс замовлення поїздок на електромобілях Uber Green. Про це повідомляє  ЦТС з посиланням на дані компанії
Čytaty latynkoju
Uber запускає сервіс з прокату електровелосипедів у Німеччині
  1. Головна
  2. Місто
  3. Uber запускає сервіс з прокату електровелосипедів у Німеччині
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Uber запускає два нових продукти в Берліні: по прокату електричних велосипедів Jump і сервіс замовлення поїздок на електромобілях Uber Green. Про це повідомляє  ЦТС з посиланням на дані компанії

Сьогодні, 6 червня пройшла конференція в Берліні, на якій генеральний директор Uber Дара Хосровшахі повідомив про розширення сервісу по прокату електровелосипедів Jump на Європу, зокрема, на Німеччину. Крім того, в країні запускається сервіс замовлення електромобілів Uber Green.

Що відомо про нові сервіси

Американська міжнародна компанія Uber вже запустила аналогічний сервіс в Мюнхені і сподівається розширити цю практику на інші німецькі міста. В квітні Uber домовилася про покупку компанії Jump, яка займається прокатом звичайних і електровелосипедів.

Раніше Uber вже співпрацювала з Jump в Сан-Франциско, тепер компанія заявила про намір поширити прокат електровелосипедів по всьому світу.

Як додав Хосровшахі, компанія поділяє важливі цілі тих 600 міст, де працює Uber. Прагнуть вирішувати одні й ті ж завдання, які хвилюють міста: боротьба з забрудненням повітря, зниження перевантаженості доріг і розширення доступу до більш екологічно чистим транспортним рішенням.

Сьогодні я радий оголосити про запуск двох нових продуктів в Берліні, які є важливим першим кроком у розвитку нашого довгострокового партнерства з Німеччиною — нашого сервісу по прокату електричних велосипедів Jump і сервісу замовлення поїздок на електромобілях Uber Green. Наша команда докладає всіх зусиль, щоб Jump почав роботу в Берліні до кінця цього літа. Також ми плануємо почати роботу в інших містах Європи в найближчі місяці

Дара Хосровшахі, генеральний директор компанії Uber

Що таке Jump

Jump — це велосипеди, оснащені електропідтримкою, що забезпечує прискорення (до 30 км/год) при кожному натисканні на педаль. Це означає, що велосипедист може піднятися на пагорб, не докладаючи значних зусиль. Передбачено, що після завершення поїздки Jump мають бути закріплені на велостійки, щоб запобігти небезпечному або недбалому поводженню з боку користувачів.

До слова, ми розбиралисяЩо таке Uber Eats і навіщо він киянам в новому сервісі доставки їжі Uber Eats, який мав з’явитися в Києві.

Share
Написати коментар
loading...