Реклама

Український файловий сервіс оприлюднив кількість платних підписників

Кількість преміум-передплатників на сервісі зберігання і передачі даних FEX.NET досягла 100 тис осіб
Čytaty latynkoju
Український файловий сервіс оприлюднив кількість платних підписників
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український файловий сервіс оприлюднив кількість платних підписників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кількість преміум-передплатників на сервісі зберігання і передачі даних FEX.NET досягла 100 тис осіб

У компанії відзначають, що всього за період роботи на сервіс було завантажено 500 млн файлів. Кількість щомісячних завантажених файлів користувачами зросла з квітня минулого року з 2,5 млн файлів до майже 80 станом на квітень цього року.

Що планують надалі робити у  FEX.NET

FEX.net — хмарний сервіс зберігання та передачі даних, він запустився на початку 2017 року, ним займається команда закритого файлообмінника EX.UA.

У компанії відзначають, що готові уніфікувати ціни на підписку для українських користувачів із загальносвітовими. За словами генерального директора FEX.NET Сергія Ковальчука, компанії вдалося продемонструвати швидке зростання ресурсу. Після цього вони побачили, що український ринок вже готовий до високих технологій.

Зареєструвавши поштову скриньку від FEX.net, користувачі зможуть отриматиFEX.net почав надавати 20 ГБ на власній пошті:

  •  20 ГБ для листів і вкладень;
  • необмежений обсяг для пересилки файлів;
  • вбудоване онлайн-радіо;
  •  доступні мобільні версії FEX.mail в Google Play і AppStore.

Сервіс дозволяє зберігати файли онлайн, але доступ до них можна отримати тільки знаючи ключ доступу у вигляді набору цифр. Перших 100 тис українських користувачів могли зберігати інформацію за $1/ТБ на місяць. Особисті файли в сховищі відтворюються в режимі оффлайн.

Додамо, що «1+1 медіа» запускає«1+1 медіа» запускає систему для захисту авторських прав систему для захисту авторських прав. Система для захисту авторських прав SUDUM була розроблена департаментом 1+1 Digital для захисту власного контенту медіахолдингу від піратів. Після першого року роботи системи, 1+1 медіа вдалося досягти 94% ефективності зачистки нелегального відео в інтернеті: було видалено 200 тис. копій, а прибуток, від збільшеного трафіку на онлайн-ресурсах групи, виріс на 40%.

Share
Написати коментар
loading...