Реклама

[:ua]Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще[:ul]Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče[:]

Смарт-телефони, смарт-телевізори — а тепер ще й смарт-колонки. Починаючи з 2016 року, низка великих виробників ґаджетів та компаній, котрі надають пошукові і контент-послуги, почали випускати власні «розумні» пристрої із голосовим керуванням. І якщо тоді ці «іграшки» виглядали як екзотика та розваги, то сьогодні такими розробками вже нікого не здивуєш
Čytaty latynkoju
[:ua]Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще[:ul]Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče[:]
  1. Головна
  2. Історії
  3. [:ua]Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще[:ul]Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče[:]
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Смарт-телефони, смарт-телевізори — а тепер ще й смарт-колонки. Починаючи з 2016 року, низка великих виробників ґаджетів та компаній, котрі надають пошукові і контент-послуги, почали випускати власні «розумні» пристрої із голосовим керуванням. І якщо тоді ці «іграшки» виглядали як екзотика та розваги, то сьогодні такими розробками вже нікого не здивуєш

[:ua]Компанія Google наприкінці 2017-го випустила нове покоління своїх смарт-колонок для широкої аудиторії. Вони стали компактнішими, зручнішими — але що вони насправді вміють і чи корисні за межами Сполучених Штатів? На часі дізнатися про основні можливості та нюанси використання Google Home Mini — саме таку назву має наймолодша модель у лінійці пристроїв. Чи варто купувати її українським користувачам? На часі з’ясувати.

Головне, що варто знати про Google Home Mini

Google включився у гру із пристроями на голосовому керуванні наприкінці 2016-го. Саме тоді користувачі вперше побачили смарт-колонку Google Home. Великий вертикальний ґаджет, здатний «спілкуватися» голосом на основі штучного інтелекту, став відповіддю «корпорації добра» на Amazon Echo — колонку іншої американської корпорації, Amazon, котра першою представила подібний клас пристроїв.

Наприкінці 2017-го Google презентувала свою нову розробку — Google Home Mini. Менша за розмірами колонка — теж відповідь на виклик від Amazon. У компанії Джеффа Безоса вже є портативна Amazon Echo Dot. А від грудня 2017-го продаж малої смарт-колонки Google відкрився за межі Сполучених Штатів.

Можливості

Найпоширеніші завдання, які можна вирішувати за допомогою Google Home Mini:

  • запитати курс валют, прогноз погоди, перевірити свій Google Calendar, дізнатися свіжі новини;
  • відшукати улюбленого виконавця та послухати його альбом — або попросити увімкнути добірку пісень для певного настрою;
  • транслювати медіаконтент на різні пристрої;
  • слухати різні передачі, подкасти та користуватися голосовим пошуком.

Що всередині та ззовні

Корпус складається із міцного пластику з помаранчевим прорезиненим дном. Верхня частина динаміку затягнута цупкою штучною тканиною. Загалом конструкція доволі стійка до ударів та падінь. Перевірити на вандалостійкість нам випало практично одразу: придбаний нами зразок при підготовці цього матеріалу гепнувся об паркет із висоти блиьзко 1,5 м — але не зазнав жодних подряпин чи пошкоджень — і працював і далі цілком справно.

За зовнішнім виглядом Google Home Mini скидається на «розплющену» смарт-колонку Google Home. Він повністю круглий, близько 10 см в діаметрі та може мати покриття тьрох основних кольорів — світло-сірий, темно-сірий («вугільний») та червоний.

Цей ґаджет працює на основі виключно голосових команд. Вам достатньо попросити його «OK, Google» чи «Hey, Google» — і за допомогою мікрофонів, які постійно увімкнені та розташовані по колу, він почує ваше прохання та відреагує

Керувати колонкою можна не лише голосом. Під текстильною поверхнею сховано сенсори — можна регулювати гучність і навіть ставити на паузу чи запускати музику. Якщо ви взагалі захочете вимкнути мікрофони, збоку в нижній частині корпусу є аналоговий перемикач. Під тканиною заховано єдиний динамік та 4 різнокольорових світлодіода. Вони здатні змінювати кольори та миготіти, коли користувач взаємодіє зі смарт-колонкою. Також тут є низка мікрофонів, котрі сприймають команди від власника і розташовані у корпусі по колу.

Підключається все це шнуром із Micro-USB до звичайної мережі живлення. Голосові команди станом на травень 2018 року можна віддавати англійською, німецькою, французькою та японською мовами. Цими ж мовами смарт-колонка вам і буде відповідати.

Починаємо роботу

Найменша з колонок родини Google Home постачається у компактній коробці. Під кришкою на вас чекає власне сама колонка, адаптер живлення із діапазоном напруги 110-220 В та кабель живлення Micro-USB із незнімною вилкою на кінці. До речі, вилка тут із так званим «американським» роз’ємом. Тож вам доведеться подбати про перехідник або розетку відповідного типу.

Вбудованого акумулятора тут немає — варто лише відключити колонку від живлення, і вона автоматично перестає працювати. На нижній поверхні заокругленого корпусу, схожого на морський камінець, розташоване покриття із спеціальної гуми. Вона запобігає ковзанню вашої колонки навіть на скляних чи керамічних поверхнях.

Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще

Вміст коробки

AUX-входу чи виходу тут немає. В комплекті є лише колонка, кабель живлення, інструкції та власне саме пакування. Після під’єднання кабеля до Google Home Mini, а вилки — до джерела живлення, колонка активується. Про це вона сповіщує миготінням світлодіодів, звуковим попередженням та проханням інсталювати додаток Google Home. Процедура остаточного налаштування смарт-колонки відбувається саме за допомогою цього додатку. Є версії як для Android, так і для iOS.

Завдяки локалізації інтерфейсу саме у додатку (бо голосові команди все-таки доведеться озвучувати аглійською) налаштування триває не більше 5 хв — і от перед вами вже готова до роботи смарт-колонка.

Маленький помічник у щоденних справах

Повсякденні задачі — та голосове керування

Усе керування тут здійснюється за рахунок мобільного додатку або голосових команд. Мікрофони (а їх тут 2) працюють у режимі постійного «прослуховування». Відключити їх можна перемикачем на нижній частині колонки. Додаткову зручність у керуванні забезпечує функція Voice Match. З її допомогою Google Home може розрізняти голоси мешканців будинку, і кожен член сім’ї може користуватися своїми персоналізованими сервісами.

Навіть наявність акценту при віддаванні команд чи голосових запитах англійською не псує враження від роботи. Колонка реагує плавно і не плутає, що ви хочете у неї дізнатися. Особливо вражає непідготованого користувача здатність колонки перекладати фрази та невеликі речення з одних іноземних мов іншими мовами. Серед інших повсякденних завдань повністю реалізовано підтримку голосових команд для таких завдань:

  • поточна погода та прогноз на найближчий час;
  • перевірка щодо заторів на дорогах;
  • встановлення таймерів та будильників;
  • прослуховування останніх новин за списком джерел, заданих через мобільний додаток Google Home;
  • курси валют та інформаційна довідка із Wikipedia;
  • прослуховування музики  Google Play Music, Pandora та Spotify;
  • використання Google Home Mini в якості Bluetooth-колонки — щоби послухати контент з планшету або телефона;
  • робота з портативними плеєрами Google Chromecast Audio та Chromecast TV.

Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще

Сервіси, які підтримує Google Home Mini

У налаштуваннях колонки через мобільний додаток можна вказати вашу поточну домашню адресу та контакти. Частина функцій не буде доступною за межами США, Канади та низки європейських країн. Однак більшість завдань для повсякденного життя в екосистемі Google колонка виконує відмінно.

Як використання «білого шуму» може покращити ваш сон — і до чого тут ґаджет від Google

Звуки, що розслабляють та вводять у спокійний стан — важлива складова для боротьби зі стресом після насиченого дня. І в цьому Google Home також здатна вам допомогти. Достатньо сказати «Hey Google, help me relax» чи «OK Google, play ambient noise» — і колонка видобуває зі своєї бібліотеки звуків відповідні заспокійливі звуки або навіть просто відтворює «білий шум». Так можна не лише підготуватися до сну, але й перепочити під час обідньої перерви чи зосередитися на роботі за комп’ютером, сидячи у навушниках.

Повний список команд, які стосуються звуків, що розслабляють та заспокоюють, включають «Hey, Google, play…»:

  • Relaxing sounds (звуки, що розслабляють)
  • Nature sounds (звуки природи)
  • Water sounds (звук води)
  • Running water sounds (звук води, що біжить)
  • Outdoor sounds (звуки довкілля)
  • Fireplace sounds (звуки потріскування каміну)
  • Forest sounds (лісові звуки)
  • Country sounds (звуки сільської місцевості)
  • Ocean sounds (звучання океану)
  • Rain sounds (звук дощу)
  • River sounds (звуки річки)
  • Thunderstorm sounds (звук грози)
  • White noise (білий шум).

Інші можливості

Якщо музика. звуки та подкасти для вас не головне, можете також попросити Google Home Mini:

  • зателефонувати до найближчого магазину;
  • розповісти про розклад завдань на день;
  • запустити фільм на телевізорі чи комп’ютері, підключеному через Google Chromecast;
  • відрегулювати пристрої розумного будинку, підключені через екосистему Google.

Телефонувати настільки реалістично, як штучний інтелект Google Duplex (нещодавно продемонстрований на конференції Google I/O), ця колонка поки що не вміє — але гадаємо, це лише питання часу. Серед обмежень щодо дзвінків — неможливість робити виклики на екстренні номери на кшталт 911 у США та Канаді.

Короткий путівник основними можливостями

Серед смарт-систем та сервісів, підтримка яких забезпечена завдяки голосовому керуванню, є:

  • розумний термостат для будинків та квартир Nest;
  • сімейство смарт-ламп та світильників Philips Hue;
  • розумні системи для будинку WeMo;
  • сервіс роботи із зображеннями та світлинами Google Photos;
  • онлайн-кінотеатр Netflix, відеохостинґ YouTube та потокові сервіси музики Google Music, TuneIn та Spotify (за умови підключення частини цих сервісів до сумісних смарт-приставок);
  • екосистема пристроїв Google Chromecast, які здатні передавати медіаконтент між телевізором, комп’ютером, планшетами та іншими пристроями на Android / Chrome OS.

Замість висновків

Google Home Mini — не ідеальне, проте найбільш збалансоване рішення для тих, хто хоче спробувати пристрої із голосовим керуванням для низки щоденних завдань і при цьому не переплачувати за бренд (як у випадку із Apple Home Pod) чи за розмір (що станеться при купівлі «старшої» версії колонки від Google).

Серед можливих недоліків:

  • Відсутність голосового керування українською мовою.
  • Відсутність AUX-виходу чи входу для підключення зовнішніх пристроїв.
  • Синхронізація по Bluetooth лише для смартфонів та планшетів із підтримкою Google Cast (або за допомогою додаткового пристрою Chromecast Audio).
  • Різкі високі частоти при відтворенні музики на великій гучності.
  • Потреба підвищувати голос при командах, якщо ви гучно відтворюєте музику чи подкасти.

До основних переваг належать:

  • Якісне розпізнавання англомовних команд та запитів навіть із відвертим українським акцентом.
  • Компактність та зовнішній вигляд, які пасуватимуть будь-якому інтер’єрові.
  • Підтримка лінійки пристроїв Google Chromecast.
  • Голосове керування екосистемою смарт-будинку.
  • Підтримка відтворення музики з мобільних додатків через сервіс Google Cast.
  • Демократична ціна (чи не найнижча для подібних пристроїв, якщо не розглядати китайські «аналоги» та клони).

Як Google Home Mini може змінити вашу роботу, дозвілля та сон на краще

Не хочете зволікати і вам кортить випробувати сімейство розумних колонок Google Home у дії? Тоді завітайте до найближчого з магазинів мережі «Цитрус» — або зробіть замовлення просто зараз на сайті.

Обрати Google Home Mini, яка підходить саме вам >>

[:ul]Kompanija Google naprykinci 2017-go vypustyla nove pokolinnja svoїh smart-kolonok dlja šyrokoї audytoriї. Vony staly kompaktnišymy, zručnišymy — ale ščo vony naspravdi vmijuť i čy korysni za mežamy Spolučenyh Štativ? Na časi diznatysja pro osnovni možlyvosti ta njuansy vykorystannja Google Home Mini — same taku nazvu maje najmolodša modeľ u linijci prystroїv. Čy varto kupuvaty її ukraїnśkym korystuvačam? Na časi z’jasuvaty.

Golovne, ščo varto znaty pro Google Home Mini

Google vključyvsja u gru iz prystrojamy na golosovomu keruvanni naprykinci 2016-go. Same todi korystuvači vperše pobačyly smart-kolonku Google Home. Velykyj vertykaľnyj ğadžet, zdatnyj «spilkuvatysja» golosom na osnovi štučnogo intelektu, stav vidpoviddju «korporaciї dobra» na Amazon Echo — kolonku inšoї amerykanśkoї korporaciї, Amazon, kotra peršoju predstavyla podibnyj klas prystroїv.

Naprykinci 2017-go Google prezentuvala svoju novu rozrobku — Google Home Mini. Menša za rozmiramy kolonka — tež vidpoviď na vyklyk vid Amazon. U kompaniї Džeffa Bezosa vže je portatyvna Amazon Echo Dot. A vid grudnja 2017-go prodaž maloї smart-kolonky Google vidkryvsja za meži Spolučenyh Štativ.

Možlyvosti

Najpošyreniši zavdannja, jaki možna vyrišuvaty za dopomogoju Google Home Mini:

  • zapytaty kurs valjut, prognoz pogody, pereviryty svij Google Calendar, diznatysja sviži novyny;
  • vidšukaty uljublenogo vykonavcja ta posluhaty jogo aľbom — abo poprosyty uvimknuty dobirku piseń dlja pevnogo nastroju;
  • transljuvaty mediakontent na rizni prystroї;
  • sluhaty rizni peredači, podkasty ta korystuvatysja golosovym pošukom.

Ščo vseredyni ta zzovni

Korpus skladajeťsja iz micnogo plastyku z pomarančevym prorezynenym dnom. Verhnja častyna dynamiku zatjagnuta cupkoju štučnoju tkanynoju. Zagalom konstrukcija dovoli stijka do udariv ta padiń. Pereviryty na vandalostijkisť nam vypalo praktyčno odrazu: prydbanyj namy zrazok pry pidgotovci ćogo materialu gepnuvsja ob parket iz vysoty blyzko 1,5 m — ale ne zaznav žodnyh podrjapyn čy poškodžeń — i pracjuvav i dali cilkom spravno.

Za zovnišnim vygljadom Google Home Mini skydajeťsja na «rozpljuščenu» smart-kolonku Google Home. Vin povnistju kruglyj, blyźko 10 sm v diametri ta može maty pokryttja ťroh osnovnyh koľoriv — svitlo-siryj, temno-siryj («vugiľnyj») ta červonyj.

Cej ğadžet pracjuje na osnovi vyključno golosovyh komand. Vam dostatńo poprosyty jogo «OK, Google» čy «Hey, Google» — i za dopomogoju mikrofoniv, jaki postijno uvimkneni ta roztašovani po kolu, vin počuje vaše prohannja ta vidreaguje

Keruvaty kolonkoju možna ne lyše golosom. Pid tekstyľnoju poverhneju shovano sensory — možna reguljuvaty gučnisť i naviť stavyty na pauzu čy zapuskaty muzyku. Jakščo vy vzagali zahočete vymknuty mikrofony, zboku v nyžnij častyni korpusu je analogovyj peremykač. Pid tkanynoju zahovano jedynyj dynamik ta 4 riznokoľorovyh svitlodioda. Vony zdatni zminjuvaty koľory ta mygotity, koly korystuvač vzajemodije zi smart-kolonkoju. Takož tut je nyzka mikrofoniv, kotri spryjmajuť komandy vid vlasnyka i roztašovani u korpusi po kolu.

Pidključajeťsja vse ce šnurom iz Micro-USB do zvyčajnoї mereži žyvlennja. Golosovi komandy stanom na traveń 2018 roku možna viddavaty anglijśkoju, nimećkoju, francuźkoju ta japonśkoju movamy. Cymy ž movamy smart-kolonka vam i bude vidpovidaty.

Počynajemo robotu

Najmenša z kolonok rodyny Google Home postačajeťsja u kompaktnij korobci. Pid kryškoju na vas čekaje vlasne sama kolonka, adapter žyvlennja iz diapazonom naprugy 110-220 V ta kabeľ žyvlennja Micro-USB iz neznimnoju vylkoju na kinci. Do reči, vylka tut iz tak zvanym «amerykanśkym» roz’jemom. Tož vam dovedeťsja podbaty pro perehidnyk abo rozetku vidpovidnogo typu.

Vbudovanogo akumuljatora tut nemaje — varto lyše vidključyty kolonku vid žyvlennja, i vona avtomatyčno perestaje pracjuvaty. Na nyžnij poverhni zaokruglenogo korpusu, shožogo na morśkyj kamineć, roztašovane pokryttja iz speciaľnoї gumy. Vona zapobigaje kovzannju vašoї kolonky naviť na skljanyh čy keramičnyh poverhnjah.

Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče

Vmist korobky

AUX-vhodu čy vyhodu tut nemaje. V komplekti je lyše kolonka, kabeľ žyvlennja, instrukciї ta vlasne same pakuvannja. Pislja pid’jednannja kabelja do Google Home Mini, a vylky — do džerela žyvlennja, kolonka aktyvujeťsja. Pro ce vona spoviščuje mygotinnjam svitlodiodiv, zvukovym poperedžennjam ta prohannjam instaljuvaty dodatok Google Home. Procedura ostatočnogo nalaštuvannja smart-kolonky vidbuvajeťsja same za dopomogoju ćogo dodatku. Je versiї jak dlja Android, tak i dlja iOS.

Zavdjaky lokalizaciї interfejsu same u dodatku (bo golosovi komandy vse-taky dovedeťsja ozvučuvaty aglijśkoju) nalaštuvannja tryvaje ne biľše 5 hv — i ot pered vamy vže gotova do roboty smart-kolonka.

Maleńkyj pomičnyk u ščodennyh spravah

Povsjakdenni zadači — ta golosove keruvannja

Use keruvannja tut zdijsnjujeťsja za rahunok mobiľnogo dodatku abo golosovyh komand. Mikrofony (a їh tut 2) pracjujuť u režymi postijnogo «prosluhovuvannja». Vidključyty їh možna peremykačem na nyžnij častyni kolonky. Dodatkovu zručnisť u keruvanni zabezpečuje funkcija Voice Match. Z її dopomogoju Google Home može rozriznjaty golosy meškanciv budynku, i kožen člen sim’ї može korystuvatysja svoїmy personalizovanymy servisamy.

Naviť najavnisť akcentu pry viddavanni komand čy golosovyh zapytah anglijśkoju ne psuje vražennja vid roboty. Kolonka reaguje plavno i ne plutaje, ščo vy hočete u neї diznatysja. Osoblyvo vražaje nepidgotovanogo korystuvača zdatnisť kolonky perekladaty frazy ta nevelyki rečennja z odnyh inozemnyh mov inšymy movamy. Sered inšyh povsjakdennyh zavdań povnistju realizovano pidtrymku golosovyh komand dlja takyh zavdań:

  • potočna pogoda ta prognoz na najblyžčyj čas;
  • perevirka ščodo zatoriv na dorogah;
  • vstanovlennja tajmeriv ta budyľnykiv;
  • prosluhovuvannja ostannih novyn za spyskom džerel, zadanyh čerez mobiľnyj dodatok Google Home;
  • kursy valjut ta informacijna dovidka iz Wikipedia;
  • prosluhovuvannja muzyky  Google Play Music, Pandora ta Spotify;
  • vykorystannja Google Home Mini v jakosti Bluetooth-kolonky — ščoby posluhaty kontent z planšetu abo telefona;
  • robota z portatyvnymy plejeramy Google Chromecast Audio ta Chromecast TV.

Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče

Servisy, jaki pidtrymuje Google Home Mini

U nalaštuvannjah kolonky čerez mobiľnyj dodatok možna vkazaty vašu potočnu domašnju adresu ta kontakty. Častyna funkcij ne bude dostupnoju za mežamy SŠA, Kanady ta nyzky jevropejśkyh kraїn. Odnak biľšisť zavdań dlja povsjakdennogo žyttja v ekosystemi Google kolonka vykonuje vidminno.

Jak vykorystannja «bilogo šumu» može pokraščyty vaš son — i do čogo tut ğadžet vid Google

Zvuky, ščo rozslabljajuť ta vvodjať u spokijnyj stan — važlyva skladova dlja boroťby zi stresom pislja nasyčenogo dnja. I v ćomu Google Home takož zdatna vam dopomogty. Dostatńo skazaty «Hey Google, help me relax» čy «OK Google, play ambient noise» — i kolonka vydobuvaje zi svojeї biblioteky zvukiv vidpovidni zaspokijlyvi zvuky abo naviť prosto vidtvorjuje «bilyj šum». Tak možna ne lyše pidgotuvatysja do snu, ale j perepočyty pid čas obidńoї perervy čy zoseredytysja na roboti za komp’juterom, sydjačy u navušnykah.

Povnyj spysok komand, jaki stosujuťsja zvukiv, ščo rozslabljajuť ta zaspokojujuť, vključajuť «Hey, Google, play…»:

  • Relaxing sounds (zvuky, ščo rozslabljajuť)
  • Nature sounds (zvuky pryrody)
  • Water sounds (zvuk vody)
  • Running water sounds (zvuk vody, ščo bižyť)
  • Outdoor sounds (zvuky dovkillja)
  • Fireplace sounds (zvuky potriskuvannja kaminu)
  • Forest sounds (lisovi zvuky)
  • Country sounds (zvuky siľśkoї miscevosti)
  • Ocean sounds (zvučannja okeanu)
  • Rain sounds (zvuk došču)
  • River sounds (zvuky ričky)
  • Thunderstorm sounds (zvuk grozy)
  • White noise (bilyj šum).

Inši možlyvosti

Jakščo muzyka. zvuky ta podkasty dlja vas ne golovne, možete takož poprosyty Google Home Mini:

  • zatelefonuvaty do najblyžčogo magazynu;
  • rozpovisty pro rozklad zavdań na deń;
  • zapustyty fiľm na televizori čy komp’juteri, pidključenomu čerez Google Chromecast;
  • vidreguljuvaty prystroї rozumnogo budynku, pidključeni čerez ekosystemu Google.

Telefonuvaty nastiľky realistyčno, jak štučnyj intelekt Google Duplex (neščodavno prodemonstrovanyj na konferenciї Google I/O), cja kolonka poky ščo ne vmije — ale gadajemo, ce lyše pytannja času. Sered obmežeń ščodo dzvinkiv — nemožlyvisť robyty vyklyky na ekstrenni nomery na kštalt 911 u SŠA ta Kanadi.

Korotkyj putivnyk osnovnymy možlyvostjamy

Sered smart-system ta servisiv, pidtrymka jakyh zabezpečena zavdjaky golosovomu keruvannju, je:

  • rozumnyj termostat dlja budynkiv ta kvartyr Nest;
  • simejstvo smart-lamp ta svityľnykiv Philips Hue;
  • rozumni systemy dlja budynku WeMo;
  • servis roboty iz zobražennjamy ta svitlynamy Google Photos;
  • onlajn-kinoteatr Netflix, videohostynğ YouTube ta potokovi servisy muzyky Google Music, TuneIn ta Spotify (za umovy pidključennja častyny cyh servisiv do sumisnyh smart-prystavok);
  • ekosystema prystroїv Google Chromecast, jaki zdatni peredavaty mediakontent miž televizorom, komp’juterom, planšetamy ta inšymy prystrojamy na Android / Chrome OS.

Zamisť vysnovkiv

Google Home Mini — ne ideaľne, prote najbiľš zbalansovane rišennja dlja tyh, hto hoče sprobuvaty prystroї iz golosovym keruvannjam dlja nyzky ščodennyh zavdań i pry ćomu ne pereplačuvaty za brend (jak u vypadku iz Apple Home Pod) čy za rozmir (ščo staneťsja pry kupivli «staršoї» versiї kolonky vid Google).

Sered možlyvyh nedolikiv:

  • Vidsutnisť golosovogo keruvannja ukraїnśkoju movoju.
  • Vidsutnisť AUX-vyhodu čy vhodu dlja pidključennja zovnišnih prystroїv.
  • Synhronizacija po Bluetooth lyše dlja smartfoniv ta planšetiv iz pidtrymkoju Google Cast (abo za dopomogoju dodatkovogo prystroju Chromecast Audio).
  • Rizki vysoki častoty pry vidtvorenni muzyky na velykij gučnosti.
  • Potreba pidvyščuvaty golos pry komandah, jakščo vy gučno vidtvorjujete muzyku čy podkasty.

Do osnovnyh perevag naležať:

  • Jakisne rozpiznavannja anglomovnyh komand ta zapytiv naviť iz vidvertym ukraїnśkym akcentom.
  • Kompaktnisť ta zovnišnij vygljad, jaki pasuvatymuť buď-jakomu inter’jerovi.
  • Pidtrymka linijky prystroїv Google Chromecast.
  • Golosove keruvannja ekosystemoju smart-budynku.
  • Pidtrymka vidtvorennja muzyky z mobiľnyh dodatkiv čerez servis Google Cast.
  • Demokratyčna cina (čy ne najnyžča dlja podibnyh prystroїv, jakščo ne rozgljadaty kytajśki «analogy» ta klony).

Jak Google Home Mini može zminyty vašu robotu, dozvillja ta son na krašče

Ne hočete zvolikaty i vam kortyť vyprobuvaty simejstvo rozumnyh kolonok Google Home u diї? Todi zavitajte do najblyžčogo z magazyniv mereži «Cytrus» — abo zrobiť zamovlennja prosto zaraz na sajti.

Obraty Google Home Mini, jaka pidhodyť same vam >>

[:]

Share
Написати коментар
loading...