Реклама

Київ опинився у трійці найдешевших міст світу

Столиця України Київ посідає 75 місце у щорічному рейтингу вартості життя у великих містах, складеному глобальною фінансовою компанією – швейцарським банком UBS. Загалом у рейтингу оцінюються 77 міст світу
Čytaty latynkoju
Київ опинився у трійці найдешевших міст світу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Київ опинився у трійці найдешевших міст світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Столиця України Київ посідає 75 місце у щорічному рейтингу вартості життя у великих містах, складеному глобальною фінансовою компанією – швейцарським банком UBS. Загалом у рейтингу оцінюються 77 міст світу

Поряд із Києвом опинилися Делі (Індія) – 73 місце, Маніла (Філіппіни) – 74-е, Лагос (Нігерія) – 76 місце і Каїр (Єгипет), який замикає рейтинг. На часі дізнатися більше про рейтинг найдешевших та найбагатших міст світу.

Хто очолив рейтинг 

Очолює рейтинг швейцарський Цюрих, на другому місці – Женева. У п’ятірку найдорожчих міст входять Осло (Норвегія), Копенгаген (Данія) і Нью-Йорк (США).

Як заявляють автори дослідження, для аналізу цін вони створили стандартизований кошик зі 128 товарів і послуг. Він відтворює витрати і споживання типової європейської сім’ї з трьох осіб, враховуючи те, що споживчі звички відрізняються від країни до країни.

Згідно з оприлюдненим 15 березня рейтингом Worldwide Cost of Living 2018, який готує видання The Economist, столиця України піднялася на 14 позицій у рейтингу найдорожчих міст світу порівняно з минулим роком. Україна посідає 110 місце зі 133 проаналізованих населених пунктів.

Нагадаємо, що Україна стала найдоступнішоюУкраїна потрапила до списку найдешевших країн світу країною Європи. Показник щодо найдешевших країн світу враховує майже півсотні факторів. Серед них, зокрема, вартість оренди житла, страв у недорогих ресторанах, абонементу у спортзал, проїзду на міському транспорті та комунальних послуг. Дешевше, ніж в Україні, можна прожити в Пакистані та Єгипті. Також серед лідерів найдешевших країн – Індія, Туніс, Косово та Грузія. А от до п’ятірки найдорожчих країн входять Бермуди, Швейцарія, Ісландія, Норвегія та Багами. Україна у рейтингу найдорожчих посідає 113 місце.

Додамо, що за рік Україна підняласяЗа рік Україна піднялася на 16 позицій у світовому рейтингу туристичної мобільності на 16 позицій у світовому рейтингу туристичної мобільності. За 2 місяці 2018 року Україна додала до списку безвізових країн чотири держав (Руанда, ОАЕ, Ніуе, Теркс і Кайкос). Це дало змогу українськи документам перейти на 32-е місце. За рік Україна піднялася на 16 позицій в рейтингу. Це дає змогу говорити про найбільш помітне зростання рівня туристичної мобільності в світі серед усіх країн. Зараз українцям відкритий безвізовий доступ до 118 країн.

Share
Написати коментар
loading...