Реклама

Йти, слухати, вчитися — у наступні 7 днів у Києві, Львові, Вінниці та Одесі

Вихідні — найкращий час для того, щоби скласти плани на майбутній тиждень. Наша редакція традиційно ділиться з вами добіркою подій у сферах бізнесу, креативу, техно та урбану, які відбудуться у Вінниці, Дніпрі, Києві, Львові та Одесі у наступні 7 днів
Čytaty latynkoju
Йти, слухати, вчитися — у наступні 7 днів у Києві, Львові, Вінниці та Одесі
  1. Головна
  2. Історії
  3. Йти, слухати, вчитися — у наступні 7 днів у Києві, Львові, Вінниці та Одесі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вихідні — найкращий час для того, щоби скласти плани на майбутній тиждень. Наша редакція традиційно ділиться з вами добіркою подій у сферах бізнесу, креативу, техно та урбану, які відбудуться у Вінниці, Дніпрі, Києві, Львові та Одесі у наступні 7 днів

6 бізнесових подій в Україні наступного тижня:

Пройшло
UNIT.Saas Meetup #4 | Building and Managing Multicultural Teams
Дата та час: Травень 29, 19:00
Ціна: 300 грн

Про що говоритимуть на мітапі: як зібрати найкращі таланти з України та з-за кордону; welcome on board: як правильно вводити нових працівників у вже сформовану мультикультурну команду; як ефективно контролювати робочий процес віддалено; що ми знаємо про культурні відмінності — стереотипи та реальні кейси; як знайти ключик до кожного, щоб мотивувати багатонаціональну команду; і не обійдемо стороною правові питання.

Травень 29, 19:00
Пройшло
Цільова аудиторія. Що це? Навіщо? І як правильно її визначати
Дата та час: Травень 29, 19:00
Місце проведення: iHUB Lviv, вулиця Замкнена, 9, Львів
Ціна: 200 грн

Спікерка: Орися Скляр — CEO & Founder компанії Zozoola, директорка напрямку Business Development (BD) в Lviv IT School. Більше 9 років в IT дозволяють з власного досвіду говорити про те, що означає керувати процесами маркетингу та продажів у маленьких і великих IT компаніях. Ще Орися завжди щира і відкрита до ваших запитань, тож цікаві дискусії гарантовані.

Травень 29, 19:00
Пройшло
SAP NOW: щорічний бізнес-форум про трансформацію бізнесу
Дата та час: Травень 30, 09:00
Ціна: безкоштовно

SAP NOW Kyiv – це найбільший діловий захід SAP в Україні. Цього року він проходитиме під гаслом «Створюємо майбутнє». Долучайтесь до спільноти ТОП-менеджерів, фахівців SAP та експертів з управління та ІТ, аби дізнатися більше про те, як впровадження новітніх технологій створює майбутнє українського бізнесу.

Травень 30, 09:00
Пройшло
Відеоконтент для просування
Дата та час: Травень 30, 18:30
Ціна: 100-150 грн

Як створити якісний контент для просування особистого бренду або бізнесу? Досить вашого бажання вчитися. Маючи можливість створювати унікальний контент хорошої якості, який буде: доносити цікаву інформацію до ваших клієнтів, розповідати про вашу компанію, розповідати про ваші товари і послуги, ви отримуєте перевагу, якої немає у ваших конкурентів. Про це і поговоримо на зустрічі Артемом Клімбером.

Травень 30, 18:30
Пройшло
Творці майбутнього (бізнес-майданчик на Книжковому Арсеналі)
Дата та час: Травень 30, 19:00
Ціна: 35-250 грн

Бізнес-майданчик Книжкового Арсеналу — це інтелектуальна платформа, де управлінці зустрічаються аби поділитися бізнес-мудрістю, подискутувати про моделі нашого майбутнього та зрозуміти як навчитися створювати якісні управлінські рішення для його досягнення.

Травень 30, 19:00
Пройшло
Сила зв'язків: побудова бізнес-відносин
Дата та час: Червень 01, 18:30
Ціна: 35-250 грн

Президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук проведе годинний воркшоп «Сила зв’язків: побудова бізнес-відносин». Виступ відбудеться в рамках VIІI Міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал». Воркшоп приурочений до виходу нової книги Кейта Феррацці «Ваш надійний тил. Як налагодіті зв’язки, что приведуть до успіху ». Вхід на загальних умовах відвідування фестивалю «Книжковий арсенал».

Червень 01, 18:30

Про технології та інновації у наступні 7 днів говоритимуть тут:

Пройшло
Тренінг Архітектура Redux для Android
Дата та час: Травень 27, 11:00
Ціна: 2700 грн

Тренінг Архітектура Redux для Android — це можливість розібратися в усіх тонкощах останніх трендів мобільної розробки під Android, а також навчитися писати підтримуваний код, використовуючи шаблон Redux. Для кого тренінг: програма орієнтована на розробників мобільних додатків рівня Middle та вище, з досвідом створення додатків для платформ Android.

Травень 27, 11:00
Пройшло
ITEAHub MeetUp: Tech Speech vol. 1
Дата та час: Травень 30, 19:00
Місце проведення: ITEAHub, вулиця Героїв УПА, 80, Львів
Ціна: 200 грн

Працювати за кордоном чи в Україні, чекати на оффер або ж намагатись побудувати власний бізнес? Продукт чи аутсорс? Оцінити різні сторони вирішення цих питань ви зможете протягом події. На заході будуть освітлені IT-технології без натхненних промов та малювання футуристичних перспектив: лише будні розробника та IT-проза. Ви дізнаєтесь про тонкощі релокейту, особливості індустрії за кордоном та становлення бізнесу в Україні.

Травень 30, 19:00
Пройшло
Intellias DevOps Hiring Days
Дата та час: Травень 30, 09:00
Ціна: безкоштовно

На подію запрошують DevOps-інженерів. Упродовж усього 3 год ви зможете пройти експрес-співбесіди, отримати миттєвий фідбек від технічних експертів обох компаній — Intellias та замовника, оглянути сучасний офіс, і головне — стати частиною #intellias_team. Усі учасники, які прийдуть в офіс, гарантовано отримають подарунок — квиток на Atlas Weekend або Arduino (на вибір). Тим кандидатам, які приймуть оффер упродовж івенту, гарантуть $1000 в якості welcome-бонусу.

Травень 30, 09:00
Пройшло
GDPR vs Blockchain&Smart Contracts
Дата та час: Травень 31, 19:00
Ціна: 300 грн

Блокчейн — це основа основ криптовалют і термін, з яким 90% інтернет-користувачів вже перетиналися. Ідея смарт-контрактів у сучасному світі — це багатообіцяюча хмарна технологія для зберігання різного роду документів, контрактів. Як же співвідносяться блокчейн і розумні контракти із загальним регламентом щодо захисту даних? І чи виконують вони вимоги GDPR? Про це ви дізнаєтеся під час події.

Травень 31, 19:00
Пройшло
McAfee Cybersecurity Forum
Дата та час: Травень 31, 09:00
Ціна: безкоштовно

В рамках форуму будуть розглянуті останні тенденції розвитку кіберзагроз в Україні і в світі, а також новітні технології та підходи щодо запобігання та виявлення складних цілеспрямованих атак і 0-day загроз. Що ви отримаєте: брендоване поло від McAfee першим 50 зареєстрованим; ексклюзивні інсайти від провідних експертів з кібербезпеки; реальні кейси; нетворкінг в спеціальному мобільному додатку; презентації всіх доповідей, фотозвіт; розіграш призів; все включено.

Травень 31, 09:00
Пройшло
KeepSolid Summer Internship 2018
Дата та час: Травень 31
Місце проведення: Keepsolid, Одеса

KeepSolid запрошує взяти участь в Summer Internship 2018. Про програму: вже 4-й рік KeepSolid проводить навчання на базі компанії. За цей час кілька сотень студентів пройшли навчання за програмою, 15 з них зараз працюють в компанії. Подати заявку можна за посиланням до 31 травня.

Травень 31

Цікавитеся урбаністичною тематикою? Зверніть увагу на такі заходи:

Пройшло
Міста майбутнього: від уявних образів до реальності
Дата та час: Травень 30, 15:00
Ціна: 35-250 грн

Як культура говорить про міста, за яким принципом прагне зберігати якісь спогади для майбутнього чи викреслювати їх? Яка нині роль архітектури – моделювати майбутнє своїми лініями й сміливими рішеннями чи просто слугувати комфорту людини? Яка роль феміністичних практик у побудові справедливого міста? Як мистецтво співіснує з публічними просторами міст? Про це і не тільки говоритимуть фахівці й експерти різних культурних середовищ.

Травень 30, 15:00
Пройшло
UNIT.Talk | Брендинг територій: навіщо містам і країнам бренди?
Дата та час: Травень 31, 19:00
Ціна: 300 грн

Спікерами будуть експерти з брендингу, в портфоліо яких творення брендів Києва, Франківська і, так! — України: Pavel Vrzhesch, креативний директор Banda; Roman Havrysh, керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance; Andriy Fedoriv, засновник креативної компанії @FEDORIV і локації FEDORIV Hub. На зустрічі спікери розкажуть: брендинг територій — що це? яким повинен бути хороший бренд території? чи потрібен українським містам фірмовий стиль? міжнародний досвід територіального брендингу.

Травень 31, 19:00
Пройшло
Майстерня міста у Львові 2018
Дата та час: Червень 01, 11:00
Ціна: безкоштовно

Майстерні міста — соціально-культурний проект, який покликаний розвивати та оновлювати місто. Цьогорічна майстерня має три основні напрямки роботи: збереження культурної спадщини, мобільність у місті, а також інтегрована концепція міста. Протягом 10 днів ви зможете відвідати безліч воркшопів, майстер-класів, дискусій і лекцій, на тему розвитку і покращення міст.

Червень 01, 11:00
Пройшло
Дата та час: Червень 02, 10:00
Ціна: 100 грн

Подаруйте своїй дитині на День захисту дітей майстер-клас від відомого вінницького архітектора Віталія Плясовиці. Дитина та її мама або тато дізнаються, що таке архітектура міста, що вона в себе включає, якою мовою говорить, яка її функція та яку відповідальність несуть архітектори, створюючи архітектурні споруди та будівлі. Також усі учасники заходу спробують реалізувати свої архітектурні таланти, створивши свої власні архоб’єкти.

Червень 02, 10:00

Провести тиждень з креативом вам допоможуть наступні 8 подій:

Пройшло
Хакатон синхро-простір
Дата та час: Травень 26, 10:00

Хакатон — це дводенне змагання для архітекторів, дизайнерів, iнженерiв та програмістів по створенню iнновацiйних об’єктів міського благоустрою: розумні вуличні меблі, розумне освітлення, інтерактивні об’єкти. У вас буде можливість прийняти виклик та розробити своє рішення, а також прокачати свої навички разом з однодумцями за підтримки досвідчених менторів.

Травень 26, 10:00
Пройшло
Product Talks meetup: Design
Дата та час: Травень 29, 19:00
Ціна: безкоштовно

Анонсуємо четвертий мітап серії Product Talks. Цього разу він буде про прекрасне. Поговоримо про дизайн, як важливої частини створення унікального продукту. Про що буде мітап? Всього за 2 години ви дізнаєтеся, як зробити продукт впізнаваним на ринку, чим хороший дизайн відрізняється від поганого, як UX впливає на продукт і чому в дизайні так важлива аналітика.

Травень 29, 19:00
Пройшло
Проект «Позбавляємося комплексів – стаємо впевненими ораторами!»
Дата та час: Травень 29, 19:00
Ціна: безкоштовно

Це не будуть звичні тренінги. Це – посилений курс для вмотивованих людей, які бажають стати впевненими ораторами. З учасниками працюватимуть відомі бізнес-тренери Львова, тренери з ефективної комунікації, психологи та інші спеціалісти, які допоможуть гарно та впевнено говорити перед аудиторією. Розклад занять отримають на адресу своїх електронних скриньок лише ті, кого оберуть за їхніми мотиваційними листами.

Травень 29, 19:00
Пройшло
Створення творчої редакції
Дата та час: Травень 29, 19:30
Ціна: 200 грн

Спікерка: Валерія Чачібая — виконавча директорка Радіо Аристократи. На заході поговоримо про вашу давню мрію займатися творчістю і отримувати за це пристойні гроші. Готових відповідей немає, проте, в колаборації, ми все можемо і повинні перейти на новий рівень. І зробити креативну індустрію і культуру однієї з лідируючих рядків ВВП України.

Травень 29, 19:30
Пройшло
VIІI Міжнародний фестиваль Книжковий арсенал
Дата та час: Травень 30, 15:00
Ціна: 35-250 грн

Фокус-тема — «Проект майбутнього». Якщо минулих років на фестивалі говорили про літературу в часи війни, а також про сміх у часи кризи, то цього року кураторська команда фестивалю пропонує зазирнути у майбутнє. Про що людство мріє далі? яким буде майбутній світовий устрій, які шанси в демократії перед лицем гібридних викликів? як протистояти дегуманізації у часи змін? чи спроможні сучасні технології створити (над)людину? — на ці та інші запитання шукатимуть відповіді під час фестивалю.

Травень 30, 15:00
Пройшло
Слово, образ и офігезний логотип
Дата та час: Червень 01, 19:30
Ціна: 200 грн

Сементій Лобач — фанат літер, інтерліньяжів, напівапрошів і ритмів в композиції. Дизайнер з 17-річним досвідом, а тепер — керівник Projector.Odessa і куратор курсів Графічний дизайн. Основи і Типографіка. На лекції розповість про наступне: літера, слово і рядок. де читання, а де образ; negative space в компонуванні логотипу; сенс, прийом і практичні поради; шрифт з історією; безліч прикладів та натхнення.

Червень 01, 19:30
Пройшло
Реєстрація на курс «WEB-дизайн для початківців»
Дата та час: Травень 29
Ціна: 1450-3000 грн

Один із найпопулярніших курсів у Artinov School, якого чекають та після якого вже світ дизайну не лишають. Курс справді інтенсивний, протягом навчання потрібен час для виконання домашніх завдань. Чого ви досягнете: розуміння архітектури сайтів; створення адаптивного дизайну; у разі успішного виконання випускного завдання та його захисту, отримаєте сертифікат від Школи Артинов.

Травень 29
Пройшло
Як правильно користуватися Bitcoin та іншими криптовалютами
Дата та час: Червень 02, 11:00
Місце проведення: CHERDAK, вулиця Соборна, 24, Вінниця
Ціна: безкоштовно

Краще один раз пройти шлях від початку до кінця самостійно, аніж сто разів читати чужі оповідки про те, які чудові таємниці розкрилися комусь на цьому шляху. Згодні? Тоді приходьте на воркшоп здобути реальні знання та навички роботи з криптовалютою. Не забудьте захопити власні ґаджети для кращого засвоєння матеріалу.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Червень 02, 11:00

Події за хронологією

Пройшло
Хакатон синхро-простір
Дата та час: Травень 26, 10:00

Хакатон — це дводенне змагання для архітекторів, дизайнерів, iнженерiв та програмістів по створенню iнновацiйних об'єктів міського благоустрою: розумні вуличні меблі, розумне освітлення, інтерактивні об’єкти. У вас буде можливість прийняти виклик та розробити своє рішення, а також прокачати свої навички разом з однодумцями за підтримки досвідчених менторів.

Травень 26, 10:00
Пройшло
Тренінг Архітектура Redux для Android
Дата та час: Травень 27, 11:00
Ціна: 2700 грн

Тренінг Архітектура Redux для Android — це можливість розібратися в усіх тонкощах останніх трендів мобільної розробки під Android, а також навчитися писати підтримуваний код, використовуючи шаблон Redux. Для кого тренінг: програма орієнтована на розробників мобільних додатків рівня Middle та вище, з досвідом створення додатків для платформ Android.

Травень 27, 11:00
Пройшло
Проект «Позбавляємося комплексів – стаємо впевненими ораторами!»
Дата та час: Травень 29, 19:00
Ціна: безкоштовно

Це не будуть звичні тренінги. Це – посилений курс для вмотивованих людей, які бажають стати впевненими ораторами. З учасниками працюватимуть відомі бізнес-тренери Львова, тренери з ефективної комунікації, психологи та інші спеціалісти, які допоможуть гарно та впевнено говорити перед аудиторією. Розклад занять отримають на адресу своїх електронних скриньок лише ті, кого оберуть за їхніми мотиваційними листами.

Травень 29, 19:00
Пройшло
Створення творчої редакції
Дата та час: Травень 29, 19:30
Ціна: 200 грн

Спікерка: Валерія Чачібая — виконавча директорка Радіо Аристократи. На заході поговоримо про вашу давню мрію займатися творчістю і отримувати за це пристойні гроші. Готових відповідей немає, проте, в колаборації, ми все можемо і повинні перейти на новий рівень. І зробити креативну індустрію і культуру однієї з лідируючих рядків ВВП України.

Травень 29, 19:30
Пройшло
Реєстрація на курс «WEB-дизайн для початківців»
Дата та час: Травень 29
Ціна: 1450-3000 грн

Один із найпопулярніших курсів у Artinov School, якого чекають та після якого вже світ дизайну не лишають. Курс справді інтенсивний, протягом навчання потрібен час для виконання домашніх завдань. Чого ви досягнете: розуміння архітектури сайтів; створення адаптивного дизайну; у разі успішного виконання випускного завдання та його захисту, отримаєте сертифікат від Школи Артинов.

Травень 29
Пройшло
Intellias DevOps Hiring Days
Дата та час: Травень 30, 09:00
Ціна: безкоштовно

На подію запрошують DevOps-інженерів. Упродовж усього 3 год ви зможете пройти експрес-співбесіди, отримати миттєвий фідбек від технічних експертів обох компаній — Intellias та замовника, оглянути сучасний офіс, і головне — стати частиною #intellias_team. Усі учасники, які прийдуть в офіс, гарантовано отримають подарунок — квиток на Atlas Weekend або Arduino (на вибір). Тим кандидатам, які приймуть оффер упродовж івенту, гарантуть $1000 в якості welcome-бонусу.

Травень 30, 09:00
Пройшло
VIІI Міжнародний фестиваль Книжковий арсенал
Дата та час: Травень 30, 15:00
Ціна: 35-250 грн

Фокус-тема — «Проект майбутнього». Якщо минулих років на фестивалі говорили про літературу в часи війни, а також про сміх у часи кризи, то цього року кураторська команда фестивалю пропонує зазирнути у майбутнє. Про що людство мріє далі? яким буде майбутній світовий устрій, які шанси в демократії перед лицем гібридних викликів? як протистояти дегуманізації у часи змін? чи спроможні сучасні технології створити (над)людину? — на ці та інші запитання шукатимуть відповіді під час фестивалю.

Травень 30, 15:00
Пройшло
Відеоконтент для просування
Дата та час: Травень 30, 18:30
Ціна: 100-150 грн

Як створити якісний контент для просування особистого бренду або бізнесу? Досить вашого бажання вчитися. Маючи можливість створювати унікальний контент хорошої якості, який буде: доносити цікаву інформацію до ваших клієнтів, розповідати про вашу компанію, розповідати про ваші товари і послуги, ви отримуєте перевагу, якої немає у ваших конкурентів. Про це і поговоримо на зустрічі Артемом Клімбером.

Травень 30, 18:30
Пройшло
ITEAHub MeetUp: Tech Speech vol. 1
Дата та час: Травень 30, 19:00
Місце проведення: ITEAHub, вулиця Героїв УПА, 80, Львів
Ціна: 200 грн

Працювати за кордоном чи в Україні, чекати на оффер або ж намагатись побудувати власний бізнес? Продукт чи аутсорс? Оцінити різні сторони вирішення цих питань ви зможете протягом події. На заході будуть освітлені IT-технології без натхненних промов та малювання футуристичних перспектив: лише будні розробника та IT-проза. Ви дізнаєтесь про тонкощі релокейту, особливості індустрії за кордоном та становлення бізнесу в Україні.

Травень 30, 19:00
Пройшло
McAfee Cybersecurity Forum
Дата та час: Травень 31, 09:00
Ціна: безкоштовно

В рамках форуму будуть розглянуті останні тенденції розвитку кіберзагроз в Україні і в світі, а також новітні технології та підходи щодо запобігання та виявлення складних цілеспрямованих атак і 0-day загроз. Що ви отримаєте: брендоване поло від McAfee першим 50 зареєстрованим; ексклюзивні інсайти від провідних експертів з кібербезпеки; реальні кейси; нетворкінг в спеціальному мобільному додатку; презентації всіх доповідей, фотозвіт; розіграш призів; все включено.

Травень 31, 09:00
Пройшло
UNIT.Talk | Брендинг територій: навіщо містам і країнам бренди?
Дата та час: Травень 31, 19:00
Ціна: 300 грн

Спікерами будуть експерти з брендингу, в портфоліо яких творення брендів Києва, Франківська і, так! — України: Pavel Vrzhesch, креативний директор Banda; Roman Havrysh, керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance; Andriy Fedoriv, засновник креативної компанії @FEDORIV і локації FEDORIV Hub. На зустрічі спікери розкажуть: брендинг територій — що це? яким повинен бути хороший бренд території? чи потрібен українським містам фірмовий стиль? міжнародний досвід територіального брендингу.

Травень 31, 19:00
Пройшло
KeepSolid Summer Internship 2018
Дата та час: Травень 31
Місце проведення: Keepsolid, Одеса

KeepSolid запрошує взяти участь в Summer Internship 2018. Про програму: вже 4-й рік KeepSolid проводить навчання на базі компанії. За цей час кілька сотень студентів пройшли навчання за програмою, 15 з них зараз працюють в компанії. Подати заявку можна за посиланням до 31 травня.

Травень 31
Пройшло
Майстерня міста у Львові 2018
Дата та час: Червень 01, 11:00
Ціна: безкоштовно

Майстерні міста — соціально-культурний проект, який покликаний розвивати та оновлювати місто. Цьогорічна майстерня має три основні напрямки роботи: збереження культурної спадщини, мобільність у місті, а також інтегрована концепція міста. Протягом 10 днів ви зможете відвідати безліч воркшопів, майстер-класів, дискусій і лекцій, на тему розвитку і покращення міст.

Червень 01, 11:00
Пройшло
Сила зв'язків: побудова бізнес-відносин
Дата та час: Червень 01, 18:30
Ціна: 35-250 грн

Президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук проведе годинний воркшоп «Сила зв'язків: побудова бізнес-відносин». Виступ відбудеться в рамках VIІI Міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал». Воркшоп приурочений до виходу нової книги Кейта Феррацці «Ваш надійний тил. Як налагодіті зв'язки, что приведуть до успіху ». Вхід на загальних умовах відвідування фестивалю «Книжковий арсенал».

Червень 01, 18:30
Пройшло
Слово, образ и офігезний логотип
Дата та час: Червень 01, 19:30
Ціна: 200 грн

Сементій Лобач — фанат літер, інтерліньяжів, напівапрошів і ритмів в композиції. Дизайнер з 17-річним досвідом, а тепер — керівник Projector.Odessa і куратор курсів Графічний дизайн. Основи і Типографіка. На лекції розповість про наступне: літера, слово і рядок. де читання, а де образ; negative space в компонуванні логотипу; сенс, прийом і практичні поради; шрифт з історією; безліч прикладів та натхнення.

Червень 01, 19:30
Пройшло
Дата та час: Червень 02, 10:00
Ціна: 100 грн

Подаруйте своїй дитині на День захисту дітей майстер-клас від відомого вінницького архітектора Віталія Плясовиці. Дитина та її мама або тато дізнаються, що таке архітектура міста, що вона в себе включає, якою мовою говорить, яка її функція та яку відповідальність несуть архітектори, створюючи архітектурні споруди та будівлі. Також усі учасники заходу спробують реалізувати свої архітектурні таланти, створивши свої власні архоб'єкти.

Червень 02, 10:00
Пройшло
Як правильно користуватися Bitcoin та іншими криптовалютами
Дата та час: Червень 02, 11:00
Місце проведення: CHERDAK, вулиця Соборна, 24, Вінниця
Ціна: безкоштовно

Краще один раз пройти шлях від початку до кінця самостійно, аніж сто разів читати чужі оповідки про те, які чудові таємниці розкрилися комусь на цьому шляху. Згодні? Тоді приходьте на воркшоп здобути реальні знання та навички роботи з криптовалютою. Не забудьте захопити власні ґаджети для кращого засвоєння матеріалу.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Червень 02, 11:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...