Реклама

HTC представляє новий blockchain-смартфон

Компанія HTC представила новий смартфон під назвою HTC Exodus — перший ґаджет компанії, що використовує для захисту даних технологію blockchain
Čytaty latynkoju
HTC представляє новий blockchain-смартфон
  1. Головна
  2. Новини
  3. HTC представляє новий blockchain-смартфон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія HTC представила новий смартфон під назвою HTC Exodus — перший ґаджет компанії, що використовує для захисту даних технологію blockchain

Сам анонс новинки вийшов, як кажуть в таких випадках, «паперовим» — розробники не показали навіть самого смартфона, не згадали про його технологічні характеристики або ціну. Але анонс примітний тим, що HTC Exodus – перший смартфон компанії, що використовує для захисту даних технологію blockchain. Це – перший blockchain-смартфон від відомого виробника.

Що відомо про розробку

HTC розраховує за допомогою HTC Exodus «подвоїти, а то й потроїти кількість обчислювальних вузлів Ethereum і Bitcoin в усьому світі». Виробник очікує, що HTC Exodus буде добре продаватися, роблячи ставку на децентралізовані додатки DApp – програмне забезпечення, що працює на технології блокчейна. Компанія спеціально створила для просування HTC Exodus окремий сайт, на якому можна залишити заявку, зарезервувавши право покупки новинки після її виходу на ринок.

Крім підтримки шифрування даних, децентралізованого програмного забезпечення й інших функцій безпеки, смартфон HTC Exodus запропонує універсальний гаманець з підтримкою Bitcoin, Ethereum, Dfinity, Lightning Networks і інших найпопулярніших криптовалютних протоколів.

HTC представляє новий блокчейн-смартфон

Нагадаємо, що у Польщі ID-карти переносятьВ Польщі ID-карти перенесуть на смартфони на смартфони. Нова система буде поступово впроваджуватися в країні, починаючи з молоді. Мобільні версії водійських посвідчень, документів на реєстрацію транспортних засобів, студентських карток і інших документів з’являться дуже скоро. ID-карти громадян Польщі будуть зберігатися на хмарному сервісі. Отримати до них доступ можна буде за допомогою спеціального коду, який користувачам буде приходити на смартфони.

Share
Написати коментар
loading...