Реклама

Українців кличуть долучитися до створення банку майбутнього

Альфа-Банк Україна у партнерстві з Reactor відкриває технологічну онлайн-платформу Alfa Digital. Мета: пошук інновацій та трансформаційних рішень у банківській сфері
Čytaty latynkoju
Українців кличуть долучитися до створення банку майбутнього
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українців кличуть долучитися до створення банку майбутнього
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Альфа-Банк Україна у партнерстві з Reactor відкриває технологічну онлайн-платформу Alfa Digital. Мета: пошук інновацій та трансформаційних рішень у банківській сфері

До участі у проекті запрошуються технологічні команди та незалежні експерти з усього світу, які мають інноваційні ідеї, пропозиції та рішення. На часі дізнатися, як можна долучитися до створення банку майбутнього.

Над якими проектами можуть працювати ентузіасти

На сторінці проекту знаходиться список челенджів, які охоплюють різноманітні напрями роботи. Серед них:

  • Цифровий банкінг
  • Data science і big data
  • Інфраструктурні проекти
  • Продукти і сервіси
  • Безпека та ризики
  • Іnsurtech

Організатори проекту не обмежують команди цими напрямами і розглядають будь-які ідеї. Головне: аби  вони були реалізовані просто та естетично. Оцінку представлених ідей здійснюватиме Інноваційний рада, до якої входять 23 експерти. Це представники топ-менеджменту Альфа-Банку Україна та зовнішні фахівці у сферах фінтех, блокчейн, підтримки стартапів та різних напрямів пошуку та впровадження інновацій з України, Польщі, Великобританії, Індії.

Нагадаємо, що українські інновацйні стартапи запрошуютьУкраїнські інноваційні стартапи запрошують на європейську програму на європейську програму. Спільно з CEE Business Angels Network платформа Vestbee розпочала перший регіональний онлайн-змагання — CEE Startup Challenge. До участі запрошуються інноваційні проекти у 8 категоріях. Прийом заявок триватиме до 21 травня.

Переможці отримають широкий доступ до глобальних інвесторів, корпорацій та медіа-партнерів. Програма також надасть їм підтримку у розвитку бізнесу з боку керівників високого рівня (серед іншого, з Кремнієвої долини) та безкоштовні квитки на провідні регіональні заходи. Команда-переможець також отримає пакет призів вартістю €50 тис.

Share
Написати коментар
loading...