Реклама

Ні прокрастинації — дайджест подій в Україні на тиждень

Традиційно у вечір п'ятниці ділимося з вами заходами в Україні, які відбудуться наступного тижня. Куди піти мешканцям та гостям Вінниці, Дніпра, Києва, Львова й Одеси у наступні 7 днів — 21 ідея проведення часу в дайджесті від редакції
Čytaty latynkoju
Ні прокрастинації — дайджест подій в Україні на тиждень
  1. Головна
  2. Історії
  3. Ні прокрастинації — дайджест подій в Україні на тиждень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Традиційно у вечір п'ятниці ділимося з вами заходами в Україні, які відбудуться наступного тижня. Куди піти мешканцям та гостям Вінниці, Дніпра, Києва, Львова й Одеси у наступні 7 днів — 21 ідея проведення часу в дайджесті від редакції

Низка бізнесових подій в Україні наступних 7 днів:

Пройшло
InvestEvening | Startup Evaluation
Дата та час: Травень 23, 19:00
Ціна: 200 грн

На зустрічі ви дізнаєтеся про різні методи оцінки стартапів і на яких стадіях їх потрібно застосовувати. Поговоримо про основні помилки при розрахунку оцінки, і про те, як отримати обгрунтовану і реальну цифру. Спікер: Андрій Каліушенко, директор компанії IAG-Consulting.

Травень 23, 19:00
Пройшло
Менеджер з інновацій, або як управляти змінами в бiзнесi
Дата та час: Травень 19, 12:00
Місце проведення: вулиця Льва Толстого, 3, Київ
Ціна: 1000 грн

Давайте присвятимо один день тому, щоб розібратися в процесі управління впровадження інновацій і проведення трансформацій всередині компанії. Наше завдання – навчитися робити це максимально легко, дешево і з мінімальними втратами. Кому буде корисно: власникам бізнесу; директорам і ТОП-менеджерам; керівникам проектів та підрозділів; менеджерам з інновацій та розвитку бізнесу; тим, хто хоче стати кимось із перерахованих вище.

Травень 19, 12:00
Пройшло
ITEAHub Meetup: Контент-маркетинг як вибухова сила для бізнесу
Дата та час: Травень 24, 19:00
Місце проведення: ITEAHub, вулиця Героїв УПА, 80, Львів
Ціна: 200 грн

Який контент вразить цільову аудиторію, а від якого слід все ж таки відмовитися в гонитві за трафіком? Про секретні лайфхаки та ефективні інструменти контент-маркетингу, а також про його корисність для бізнесу поговоримо на зустрічі.

Травень 24, 19:00
Пройшло
Бізнес-сніданок в Одесі GDPR: IT-бізнес у фокусі
Дата та час: Травень 22, 10:00
Місце проведення: Impact Hub, вулиця Грецька, 1А, Одеса
Ціна: безкоштовно

Юридична фірма Redcliffe Partners запрошує вас на ранкову каву і практичну дискусію в Одесі «GDPR: Загальний регламент захисту даних: Нові вимоги, що поширюються на Україну». Спікер: Аріо Дехгані, радник та керівник практики комплаєнс та права ЄС ЮФ Redcliffe Partners. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Мова презентації — англійська. Здійснюватиметься синхронний переклад російською.

Травень 22, 10:00
Пройшло
Майстер-клас: Комунікації та управління конфліктами в бізнесі
Дата та час: Травень 25, 15:00
Ціна: 1200 грн

На захід запрошують власників, директорів, керівників у сфері HR, HR бізнес-партнерів, менеджерів по навчанню та розвитку персоналу, фахівців з розвитку корпоративної культури та внутрішніх комунікацій, HR-бренд менеджерів підприємств і всіх зацікавлених. Ви дізнаєтесь: як ефективно спілкуватися на різних рівнях у бізнесі (вербальний, невербальний стилі спілкування); різні стилі комунікації: як використовувати та розумітися на цьому; самооцінка: який стиль комунікації властивий саме Вам? як вирішувати конфлікти на різних ієрархічних рівнях на підприємстві та багато іншого.

Травень 25, 15:00
Пройшло
Vinnytsia CryptoCoin Conference 2018
Дата та час: Травень 26, 12:00
Ціна: 900-1200 грн

Ця конференція створена для знаходження однодумців і обміну цінним досвідом і знаннями по технологіям blockchain і smart-contract. Що ви почуєте на конференції: нові технології у світі криптовалют; розбір що таке ICO; розробки і рішення на Blockchain; криптотрейдинг; прогноз на майбутнє ринку криптовалют; фішки застосування криптовалюти і Blockchain; розвиток криптоіндустрії в Європі.

Травень 26, 12:00

У пошуках технологій — 5 цікавих подій:

Пройшло
SQLSaturday Kyiv 2018
Дата та час: Травень 19, 09:00
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо Вас на шосту, щорічну найбільшу безкоштовну конференцію в Україні присвячену роботі з даними. Збір, зберігання, обробка, оптимізація, аналіз, візуалізація, віртуалізація, міграція, хмара, масштабування, data science, машинне навчання, біг дата, захист, резервне копіювання і відновлення інформації — ось неповний список питань, що піднімаються на конференції.

Травень 19, 09:00
Пройшло
GlobalLogic Lviv Embedded TechTalk #2
Дата та час: Травень 23, 18:00
Ціна: безкоштовно

GlobalLogic активно розвиває спільноту Embedded-розробників в Україні. Експерти компанії розповідатимуть про трендові цифрові розробки в автомобільній галузі, а родзинкою заходу стане презентація та показ POC automotive-проекту GlobalLogic! Участь у заході — безкоштовна, проте необхідно пройти попередню реєстрацію.

Травень 23, 18:00
Пройшло
Blockchain meetup: NEM 101 + NEM TECH
Дата та час: Травень 19, 12:00
Ціна: безкоштовно

Українська команда світового криптопроекту NEM, разом з партнерами 482.Solutions та Paytomat проведе першу освітню блокчейн зустріч в Одесі. Приєднуйтесь до зустрічі та дізнавайтеся про технології одного з найуспішніших криптопроектів. На вас чекає 5 доповідей від експертів у сфері блокчейн. На подію потрібно зареєструватися заздалегідь за посиланням.

Травень 19, 12:00
Пройшло
A/B тестування в дизайні мобільних інтерфейсів
Дата та час: Травень 24, 18:00
Ціна: 100-150 грн

Розробка мобільних додатків складається з безлічі етапів. Один з найважливіших – це тестування і оптимізація дизайну інтерфейсу. Незалежно від того, є у вас вже додаток або ви тільки готуєтеся його випустити, інструменти A/B тестування для мобільних додатків можуть дати вам масу корисної інформації. На мітапі ви дізнаєтеся про: методику A/B тестування; важливість та особливості проведення тестування; непередбачувані результати; поставите питання провідній UI/UX дизайнерці.

Травень 24, 18:00
Пройшло
Презентація напрямків підготовки Вінницької ІТ-Академії
Дата та час: Травень 24, 18:00
Ціна: безкоштовно

Мрієте стати класним тестувальником або веб-дизайнером? Не пропустість презентацію напрямків підготовки Вінницької ІТ-Академії. На зустрічі ви дізнаєтеся, як це програмувати власне майбутнє.

Травень 24, 18:00

6 урбаністичних подій в Україні:

Пройшло
Яка з київських площ може називатися площею?
Дата та час: Травень 24, 19:00
Ціна: безкоштовно

Що таке площа, та яка її роль у місті? Кто або що домінує на площі, завдяки яким процесам? Київські площі: які вони, якими можуть бути, або не бути? Куди “переїхала” міська площа, як це впливає на розвиток нових міських просторів і як вони виглядають? Як це впливає на життєдіяльність людини і на витрати дорогоцінних ресурсів? На ці та інші питання відповість Kate Ro — урбаністка/субурбаністка. Вхід вільний за реєстрацією.

Травень 24, 19:00
Пройшло
Український урбаністичний форум
Дата та час: Травень 25, 10:00
Місце проведення: Повідомлять після реєстрації, Київ
Ціна: безкоштовно

Український урбаністичний форум-2018 — це 100 активісток та професіоналів міського розвитку, які знайомляться, обмінюються досвідом та планують спільні дії завдяки інтерактивним та сучасним форматам, що їх готують організаторки та організатори. Тема форуму — Що таке справедливе місто? Для участі заповніть анкету до 23 квітня включно.

Травень 25, 10:00
Пройшло
Місто професій, Львів
Дата та час: Травень 19, 12:00
Ціна: безкоштовно

Місто професій – національний проект, в рамках якого, діти зможуть спробувати себе у професії — власник ковбасної крамниці. Імпровізований ковбасний магазин дозволить малюкам спробувати себе в ролі продавця, пакувальника, касира. Також на вас чекають майстер-класи і бої сосисками. Вхід дорослим тільки у супроводі дітей!

Травень 19, 12:00
Пройшло
Екомаршрут #2
Дата та час: Травень 20, 10:00
Ціна: безкоштовно

В Одесі пройде вже другий екологічний маршрут, де кожний може здати пластик, скло, металеві пляшки, папір на вторинну переробку а також батарейки для відповідної утилізації. Не прийматимуть пакети від молочної продукції, обгортки, медичні відходи. Зібрані кошти зі здачі вторсировини передаватимуться на благодійність.

Травень 20, 10:00
Пройшло
DeHack Dnipro
Дата та час: Травень 25, 11:00
Ціна: безкоштовно

Зміни буксують, коли ви не в ділі. Налаштовуйтеся на DeHack. Подія збирає разом ентузіастів, що мають ідеї інноваційних рішень для потреб об’єднаних громад. Реєстрація обов’язкова, з відібраними учасниками організатори сконтактують поштою.

Травень 25, 11:00
Пройшло
День Європи у Вінниці
Дата та час: Травень 19, 14:00
Місце проведення: Майдан Незалежності, майдан Незалежності, Вінниця
Ціна: безкоштовно

День Європи у Вінниці відзначають уже 11-й рік поспіль. Цьогоріч святкування пройде у традиційному форматі розваг та відпочинку. Офіційна святкова програма розпочнеться о 14:00 з урочистої церемонії відкриття на сцені біля міської ради. Одразу після офіційного привітання розпочнеться концерт класичної музики. Вся святкова програма зосередиться на центральних вулицях та площах міста. Це буде чудова нагода для сімейного відпочинку та відпочинку з друзями.

Травень 19, 14:00

Креативні події в Україні на наступний тиждень:

Пройшло
Kyiv Comic Con
Дата та час: Травень 19, 10:00
Ціна: 300-400 грн

Kyiv Comic Con – це найбільший в Україні фестиваль популярної культури, який об’єднує на одній платформі всі її прояви: кіно, комікси, фантастичну літературу, косплей, відео та настільні ігри, аніме та мангу. Якщо вам цікаві ці теми — поспішайте придбати квиток.

Травень 19, 10:00
Пройшло
Business Emailing for IT professionals
Дата та час: Травень 24, 19:00
Ціна: 280 грн

Електронне листування — це щоденний актуальний та, здавалось би, простий спосіб спілкування. Та насправді, у ньому є безліч підводних каменів. Отже після лекції ви зможете: відрізнити стилістику листа між формальним, неформальним та напівформальним; помічати найчастіші помилки листування українського IT; швидше обирати стиль, структуру та мовні звороти; можливо, задуматись про власний стиль в листуванні.

Травень 24, 19:00
Пройшло
Behance Portfolio Reviews Odessa 2018
Дата та час: Травень 26, 13:00
Ціна: безкоштовно

Behance — всесвітній майданчик, на якому дизайнери всіх напрямків діляться своїм портфоліо. Що це означає і як це проходить? Ви отримуєте дозу мотивації і натхнення у вигляді коротких доповідей, усіма улюблений нетворкінг і оцінку своїх робіт від класних і досвідчених дизайнерів. Приводьте до ладу своє портфоліо, беріть друзів і реєструйтеся на найважливішу креативну подію цієї весни.

Травень 26, 13:00
Пройшло
Дата та час: Травень 19, 14:00
Місце проведення: вулиця Глінки, 15, Дніпро
Ціна: безкоштовно

Пропонуємо поглянути на Дніпро очами письменників та драматургів, прослухати уривки з художніх творів різних років і разом з нами написати власний. У програмі заходу – короткий огляд фінш-творів з посиланням на Дніпро, читання найбільш прикметних уривків, дискусія та (найважливіше!) написання власних урбаністичних новел. При собі рекомендуємо мати ручку та блокнот. Читання новел від учасників добровільне, проте бажане!

Травень 19, 14:00

Події за хронологією

Пройшло
SQLSaturday Kyiv 2018
Дата та час: Травень 19, 09:00
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо Вас на шосту, щорічну найбільшу безкоштовну конференцію в Україні присвячену роботі з даними. Збір, зберігання, обробка, оптимізація, аналіз, візуалізація, віртуалізація, міграція, хмара, масштабування, data science, машинне навчання, біг дата, захист, резервне копіювання і відновлення інформації — ось неповний список питань, що піднімаються на конференції.

Травень 19, 09:00
Пройшло
Kyiv Comic Con
Дата та час: Травень 19, 10:00
Ціна: 300-400 грн

Kyiv Comic Con – це найбільший в Україні фестиваль популярної культури, який об’єднує на одній платформі всі її прояви: кіно, комікси, фантастичну літературу, косплей, відео та настільні ігри, аніме та мангу. Якщо вам цікаві ці теми — поспішайте придбати квиток.

Травень 19, 10:00
Пройшло
Місто професій, Львів
Дата та час: Травень 19, 12:00
Ціна: безкоштовно

Місто професій - національний проект, в рамках якого, діти зможуть спробувати себе у професії — власник ковбасної крамниці. Імпровізований ковбасний магазин дозволить малюкам спробувати себе в ролі продавця, пакувальника, касира. Також на вас чекають майстер-класи і бої сосисками. Вхід дорослим тільки у супроводі дітей!

Травень 19, 12:00
Пройшло
Дата та час: Травень 19, 14:00
Місце проведення: вулиця Глінки, 15, Дніпро
Ціна: безкоштовно

Пропонуємо поглянути на Дніпро очами письменників та драматургів, прослухати уривки з художніх творів різних років і разом з нами написати власний. У програмі заходу – короткий огляд фінш-творів з посиланням на Дніпро, читання найбільш прикметних уривків, дискусія та (найважливіше!) написання власних урбаністичних новел. При собі рекомендуємо мати ручку та блокнот. Читання новел від учасників добровільне, проте бажане!

Травень 19, 14:00
Пройшло
Екомаршрут #2
Дата та час: Травень 20, 10:00
Ціна: безкоштовно

В Одесі пройде вже другий екологічний маршрут, де кожний може здати пластик, скло, металеві пляшки, папір на вторинну переробку а також батарейки для відповідної утилізації. Не прийматимуть пакети від молочної продукції, обгортки, медичні відходи. Зібрані кошти зі здачі вторсировини передаватимуться на благодійність.

Травень 20, 10:00
Пройшло
Бізнес-сніданок в Одесі GDPR: IT-бізнес у фокусі
Дата та час: Травень 22, 10:00
Місце проведення: Impact Hub, вулиця Грецька, 1А, Одеса
Ціна: безкоштовно

Юридична фірма Redcliffe Partners запрошує вас на ранкову каву і практичну дискусію в Одесі «GDPR: Загальний регламент захисту даних: Нові вимоги, що поширюються на Україну». Спікер: Аріо Дехгані, радник та керівник практики комплаєнс та права ЄС ЮФ Redcliffe Partners. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Мова презентації — англійська. Здійснюватиметься синхронний переклад російською.

Травень 22, 10:00
Пройшло
GlobalLogic Lviv Embedded TechTalk #2
Дата та час: Травень 23, 18:00
Ціна: безкоштовно

GlobalLogic активно розвиває спільноту Embedded-розробників в Україні. Експерти компанії розповідатимуть про трендові цифрові розробки в автомобільній галузі, а родзинкою заходу стане презентація та показ POC automotive-проекту GlobalLogic! Участь у заході — безкоштовна, проте необхідно пройти попередню реєстрацію.

Травень 23, 18:00
Пройшло
InvestEvening | Startup Evaluation
Дата та час: Травень 23, 19:00
Ціна: 200 грн

На зустрічі ви дізнаєтеся про різні методи оцінки стартапів і на яких стадіях їх потрібно застосовувати. Поговоримо про основні помилки при розрахунку оцінки, і про те, як отримати обгрунтовану і реальну цифру. Спікер: Андрій Каліушенко, директор компанії IAG-Consulting.

Травень 23, 19:00
Пройшло
Презентація напрямків підготовки Вінницької ІТ-Академії
Дата та час: Травень 24, 18:00
Ціна: безкоштовно

Мрієте стати класним тестувальником або веб-дизайнером? Не пропустість презентацію напрямків підготовки Вінницької ІТ-Академії. На зустрічі ви дізнаєтеся, як це програмувати власне майбутнє.

Травень 24, 18:00
Пройшло
Business Emailing for IT professionals
Дата та час: Травень 24, 19:00
Ціна: 280 грн

Електронне листування — це щоденний актуальний та, здавалось би, простий спосіб спілкування. Та насправді, у ньому є безліч підводних каменів. Отже після лекції ви зможете: відрізнити стилістику листа між формальним, неформальним та напівформальним; помічати найчастіші помилки листування українського IT; швидше обирати стиль, структуру та мовні звороти; можливо, задуматись про власний стиль в листуванні.

Травень 24, 19:00
Пройшло
Український урбаністичний форум
Дата та час: Травень 25, 10:00
Місце проведення: Повідомлять після реєстрації, Київ
Ціна: безкоштовно

Український урбаністичний форум-2018 — це 100 активісток та професіоналів міського розвитку, які знайомляться, обмінюються досвідом та планують спільні дії завдяки інтерактивним та сучасним форматам, що їх готують організаторки та організатори. Тема форуму — Що таке справедливе місто? Для участі заповніть анкету до 23 квітня включно.

Травень 25, 10:00
Пройшло
DeHack Dnipro
Дата та час: Травень 25, 11:00
Ціна: безкоштовно

Зміни буксують, коли ви не в ділі. Налаштовуйтеся на DeHack. Подія збирає разом ентузіастів, що мають ідеї інноваційних рішень для потреб об’єднаних громад. Реєстрація обов'язкова, з відібраними учасниками організатори сконтактують поштою.

Травень 25, 11:00
Пройшло
Майстер-клас: Комунікації та управління конфліктами в бізнесі
Дата та час: Травень 25, 15:00
Ціна: 1200 грн

На захід запрошують власників, директорів, керівників у сфері HR, HR бізнес-партнерів, менеджерів по навчанню та розвитку персоналу, фахівців з розвитку корпоративної культури та внутрішніх комунікацій, HR-бренд менеджерів підприємств і всіх зацікавлених. Ви дізнаєтесь: як ефективно спілкуватися на різних рівнях у бізнесі (вербальний, невербальний стилі спілкування); різні стилі комунікації: як використовувати та розумітися на цьому; самооцінка: який стиль комунікації властивий саме Вам? як вирішувати конфлікти на різних ієрархічних рівнях на підприємстві та багато іншого.

Травень 25, 15:00
Пройшло
Vinnytsia CryptoCoin Conference 2018
Дата та час: Травень 26, 12:00
Ціна: 900-1200 грн

Ця конференція створена для знаходження однодумців і обміну цінним досвідом і знаннями по технологіям blockchain і smart-contract. Що ви почуєте на конференції: нові технології у світі криптовалют; розбір що таке ICO; розробки і рішення на Blockchain; криптотрейдинг; прогноз на майбутнє ринку криптовалют; фішки застосування криптовалюти і Blockchain; розвиток криптоіндустрії в Європі.

Травень 26, 12:00
Пройшло
Behance Portfolio Reviews Odessa 2018
Дата та час: Травень 26, 13:00
Ціна: безкоштовно

Behance — всесвітній майданчик, на якому дизайнери всіх напрямків діляться своїм портфоліо. Що це означає і як це проходить? Ви отримуєте дозу мотивації і натхнення у вигляді коротких доповідей, усіма улюблений нетворкінг і оцінку своїх робіт від класних і досвідчених дизайнерів. Приводьте до ладу своє портфоліо, беріть друзів і реєструйтеся на найважливішу креативну подію цієї весни.

Травень 26, 13:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...