Реклама

Комітет Європарламенту надає макрофінансову допомогу Україні

Комітет у закордонних справах Європейського парламенту ухвалив рішення про нову програму макрофінансової допомоги Україні
Čytaty latynkoju
Комітет Європарламенту надає макрофінансову допомогу Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Комітет Європарламенту надає макрофінансову допомогу Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Комітет у закордонних справах Європейського парламенту ухвалив рішення про нову програму макрофінансової допомоги Україні

Комітет у закордонних справах Європарламенту проголосував за надання макрофінансової допомоги для України, але додав поправку. На часі дізнатися, який нюанс є важливим для європейських парламентарів.

Які умови отримання допомоги від Європи 

Україна отримає макрофінансову допомогу, за словами журналіста, якщо будуть виконані певні вимоги до складу Центральної виборчої комісії. ЦВК має відображати політичний баланс, який представлятиме всі політичні сили. Особлива увага до тих партій, які представлені в Раді.

Нагадаємо, що у березні Єврокомісія запропонувалаЄврокомісія запропонувала Україні €1 млрд Україні €1 млрд допомоги. Усі виплати за запропонованою програмою, включаючи першу, будуть залежати від реалізації реформ, спрямованих на усунення вразливостей, виявлених в українській економіці. Україна виконала 17 із 21 політичних зобов’язань, пов’язаних з третім траншем у розмірі €600 млн.

Додамо, що європейські країни впевнено підтримували та продовжують підтримувати фінансово Україну. Так, нещодавно стало відомо про те, що Норвегія надаєНорвегія надає Україні €3,6 млн на реалізацію реформ Україні €3,6 млн на реалізацію реформ. Із врахуванням цього внеску, загальний обсяг фінансової підтримки Норвегією План дій Ради Європи для України становить близько €4,6 млн. Як повідомлялося, Комітет міністрів Ради Європи 21 лютого затвердив План дій РЄ для України на 2018-2021 роки. Бюджет Плану дій становить €29,5 млн.

А Скандинавські країни у своєму прагненні допомогти Україні зорієнтувалисяСкандинавські країни надають €3,8 млн для Східної України на Східному регіоні. Уряд Норвегії та інших скандинавських країн додатково виділить майже €3,8 млн на нові проекти, спрямовані на підвищення енергоефективності соціальних об’єктів на Сході України.

Share
Написати коментар
loading...