Реклама

Uklon впроваджує технологію штучного інтелекту

Компанія Uklon впровадила алгоритм, який використовує широкий спектр можливостей сервісів хмарної платформи Microsoft Azure. Йдеться про штучний  інтелект, машинне навчання та аналіз великих даних
Čytaty latynkoju
Uklon впроваджує технологію штучного інтелекту
  1. Головна
  2. Новини
  3. Uklon впроваджує технологію штучного інтелекту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Uklon впровадила алгоритм, який використовує широкий спектр можливостей сервісів хмарної платформи Microsoft Azure. Йдеться про штучний  інтелект, машинне навчання та аналіз великих даних

Тарифи, запропоновані клієнтам Uklon, вираховуються за допомогою індивідуальних алгоритмів, заснованих на таких факторах як час доби, завантаженість доріг, відстань і попередні тарифи. Використання аналітики та машинного навчання збільшило можливість успішного замовлення таксі в середньому на 18% в годину пік.

Які попередні результати впроваджених технологій 

Впровадження алгоритмів Microsoft Azure призвело до значного підвищення інтересу і лояльності клієнтів до бренду Uklon, кажуть у компанії. Це проявляється в помітному збільшенні індексу лояльності клієнтів до компанії Net Promoter Score (NPS). Тут максимальна оцінка NPS основного конкуренту компанії знизилась з 43 до 22, а індекс компанії підвищився до 30.

Як це змінить ситуацію для клієнтів

Зараз клієнти можуть самостійно регулювати вартість своєї пропозиції замовлення автомобілю. Тим, хто планує поїздку в годину пік, інколи доводиться переплачувати. Раніше необхідно було вгадувати тариф, який зацікавить водія, що було схоже на лотерею. І на це витрачався час. Uklon автоматизував цей процес за допомогою SMART Business, місцевих партнерів Microsoft. Завдяки використанню передових технологій аналізу об’ємних даних, було запропоновано алгоритм, який вираховує оптимальну ціну тарифу для участі в «торгах».

Ми прагнули збільшити кількість завершених замовлень у нашого сервісу навіть в найбільш напружений час дня та ночі, щоб допомогти і клієнтам, і партнерам сервісу

Віталій Дятленко, засновник компанії Uklon

У планах української компанії — поширити цю бізнес-модель на інші міста. Використання технологій штучного інтелекту дозволило конкурувати на українському ринку навіть з міжнародними компаніями, кажуть в Uklon.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року цей онлайн-сервіс виклику таксі запустилиСервіс таксі Uklon запустили у Харкові у Харкові. На сьогодні компанія працює в 10 українських містах. Це — Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Харків, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Суми, Полтава та Чернігів. Нагадаємо, в жовтні Uklon запустив безкоштовне страхування пасажирів. Воно поширюється автоматично на всіх користувачів додатку або веб-інтерфейсу сервісу у всіх містах присутності Uklon.

Share
Написати коментар
loading...