Реклама

Кияни отримали змогу сплачувати «комірне» за допомогою QR-коду

Кияни можуть сплатити комунальні послуги зі смартфона за допомогою QR-коду, який вказаний на кожній платіжці. Про це повідомляє «Центр комунального сервісу»
Čytaty latynkoju
Кияни отримали змогу сплачувати «комірне» за допомогою QR-коду
  1. Головна
  2. Місто
  3. Кияни отримали змогу сплачувати «комірне» за допомогою QR-коду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кияни можуть сплатити комунальні послуги зі смартфона за допомогою QR-коду, який вказаний на кожній платіжці. Про це повідомляє «Центр комунального сервісу»

Мешканцям столиці запровадили іще одну зручність. Тепер комунальні послуги можна оплатити за допомогою одного лиш смартфона. Як це працює? На часі дізнатися та користуватися.

Як оплатити «комуналку» за допомогою QR-коду

Для того щоб оплатити комуналку, платнику потрібно просканувати QR-код на платіжці, після чого йому запропонують перейти за посиланням. Після переходу відкриється сторінка оплати рахунку з повним переліком комунальних послуг за адресою особи, яка сплачує. Якщо користувач вже авторизований на сайті, то йому варто тільки вибрати спосіб оплати. Якщо ще не авторизований, то потрібно буде зареєструватися і ввести у відповідні поля номер телефону та адресу електронної пошти, на який потім прийде квитанція про оплату.

Відзначимо, що власники «Картки киянина» можуть оплачувати комунальні послуги без комісії.

Головним нововведеннямПрезентовано мобільний додаток «Картка киянина» в однойменному додатку є міський месенджер. Він дає можливість жителям міста в режимі онлайн спілкуватися з представниками влади, комунальними службами, дільничним лікарем і поліцейським за допомогою смартфона. Для міської влади месенджер — це канал інформування городян і інструмент для вивчення громадської думки. Окрім міського месенджера в додатку доступні ще чотири модулі: транспортний, медичний, освітній і комунальний. У транспортному модулі користувач може придбати квиток у вигляді QR-коду, перевірити і поповнити баланс, а також переглянути історію поїздок. В освітньому модулі користувач отримує повідомлення про пересування своїх дітей в громадському транспорті, часу їх входу і виходу. Він може перевірити їх оцінки та покупки в школі.

Share
Написати коментар
loading...