Реклама

kmbs презентує кураторську програму на Книжковому Арсеналі

Києво-Могилянська бізнес-школа запрошує відвідати бізнес-майданчик, що вже вдруге відбудеться в рамках Книжкового Арсеналу із 30 травня по 3 червня. Бізнес-майданчик Книжкового Арсеналу має на меті стати інтелектуальною платформою для взаємодії, спілкування та обміну думками між управлінцями
Čytaty latynkoju
kmbs презентує кураторську програму на Книжковому Арсеналі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. kmbs презентує кураторську програму на Книжковому Арсеналі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Києво-Могилянська бізнес-школа запрошує відвідати бізнес-майданчик, що вже вдруге відбудеться в рамках Книжкового Арсеналу із 30 травня по 3 червня. Бізнес-майданчик Книжкового Арсеналу має на меті стати інтелектуальною платформою для взаємодії, спілкування та обміну думками між управлінцями

Тема цьогорічного Книжкового Арсеналу «Проект майбутнього». В рамках бізнес-майданчику кураторська програма Києво-Могилянської бізнес-школи пройде під назвою «Творці майбутнього». Планують говорити як про організаційний менеджемент майбутнього чи появу інноваційних компаній в Україні, так і про персональний розвиток управлінця та нові парадигми мислення. На часі дізнатися більше про кураторську програму від Kyiv-Mohyla Business School.

Що є цікавого для управлінців 

Бізнес-майданчик Книжкового Арсеналу – це інтелектуальна платформа, де управлінці зустрічаються аби поділитися бізнес-мудрістю, подискутувати про моделі нашого майбутнього та зрозуміти як навчитися створювати якісні управлінські рішення для його досягнення. Приводом для кожної дискусії є поява свіжих бізнес-книг і ми будемо говорити як про організаційний менеджемент майбутнього чи появу інноваційних компаній в Україні, так і про персональний розвиток управлінця та нові парадигми мислення.

Києво-Могилянська бізнес-школа презентує кураторську програму на Книжковому Арсеналі

Цьогорічна програма виглядатиме так.

30 ТРАВНЯ

19.00 – 20.30. Дискусія «Управління викликами: стратегія проривного розвитку» з нагоди виходу книги «Управління викликами” Володимира Кличка (Наш формат.).

Учасники: Володимир Кличко, Oleksandr Savruk (декан kmbs).

31 травня

  • 18:30 – 20:00. Панельна дискусія «Еволюція менеджменту: якими будуть компанії майбутнього» з нагоди виходу книжки Джона Доера «OKR: Міряй важливе. Проста ідея зростання вдесятеро».(Yakaboo). Учасники: Artem Serdyuk (ISM Ukraine), Dmitry Leader (співзасновник Grammarly), Ruslan Okhrimovych (CEO та засновник IPLAND), Валерій Пекар (візіонер, викладач kmbs, співзасновник Нова Країна), Yurij Bulba (керівник освітніх проектів та популяризатор Холакратії в Україні).
  • 20.00 – 20.45. Воркшоп «Нова парадигма управління: недосконалість як шлях до розвитку» з нагоди виходу книги «Антикрихкість» Насіма Талеби. (Наш Формат). Спікер: Євген Пенцак (PhD, керівник програми Master of Banking and Finance в kmbs).

1 червня

  • 18:30 – 19:20. Воркшоп «Сила зв’язків: побудова бізнес-стосунків» з нагоди виходу книги «Ваш надійний тил. Як налагодити зв’язки, що приведуть до успіху» Кейт Феррацці. (КСД) Спікер: Sergey Gaydaychuk (засновник CEO Club Ukraine).
  • 19:30 – 20.45 Воркшоп «Уявлякування моделей майбутнього». Спікер: Iryna Solovey (президент Garage Gang Ґараж Ґенґ)

2 червня

  • 12:00 – 12:45. Life stories «Дивись, не проспи» за мотивами книги Крістін Геслер «Маніфест двадцятирічних» (ВСЛ). Учасники: Myroslav Laiuk (письменник, філософ), Dasha Zarivnaya (засновниця Charitum), Богдана Неборак (журналістка, правозахисниця),Юлія Тичківська (директор The Aspen Institute Kyiv).
  • 13:00 – 14:30. Панельна дискусія «Люди які змінять майбутнє: коли відбудеться революція креативного класу в Україні?» з нагоди виходу книги «Homo creativus. Як новий клас завойовує світ» Річарда Флоріда (Наш Формат). Спікери: Марк Зархін (громадський діяч, бізнесмен, візіонер), Юрий Антонюк (голова EPAM Ukraine), Володимир Воробей (СЕО PPV Knowledge Networks), Єгор Олесов (Керівник студії Animagrad), Nikolay Demchenko (засновник Культурно-образовательное пространство LABS) .
  • 19:00 – 19:45. Дискусія «Нові парадигми мислення в цифрову епоху» з нагоди виходу книги «Сьоме чуття» (Yakaboo). Спікер: Євген Глібовицький (член Несторівська група / Nestor Group).

3 червня

  • 16.00 – 17.30. Панельна дискусія «Коли в Україні буде своя Кремнієва долина?» з нагоди виходу книги «Вискочки. Uber, Airbnb та битва за Кремнієву долину» Бреда Стоуна (Наш Формат). Учасники: Макс Яковер (СЕО UNIT.City) Borys Pratsiuk (Head of R&D Ciklum), Yuriy Nos (співзасновник @ZEO Alliance та ZEO University),Sergiy Nozdrachov (викладач kmbs).
  • 18:00 –18:45. Панельна дискусія «Ті хто змінюють наш світ: маркетинг XXI століття» з нагоди виходу книг «Главная маркетинговая книга» Олексія Філановського (Фабула), «Десять смертних гріхів маркетингу» Філіпа Котлера (КСД), «Продаючи невидиме: керівництво по сучасному маркетингу послуг» Гаррі Беквіта (КСД). Учасники: Алексей Филановский (СМО Фокстрот), Roman Havrysh(керуючий партнер Aimbulance), Olena Maltseva (викладач kmbs).

Нагадаємо, що в Україні Мінфін скасувавМінфін скасував використання печаток для бізнесу використання печаток для бізнесу. Відповідна постанова також скасовує обов’язок дублювання електронних документів на папері. Міністерство нагадує, що законом від 23 березня 2017 року скасовано обов’язок використання печаток на документах суб’єктів господарювання та передбачено адміністративну відповідальність посадових осіб держорганів за вимогу у суб’єктів господарювання наявності відбитку печатки на офіційному документі.

Share
Написати коментар
loading...