Реклама

Concert.ua та Muzmapa запустили українське онлайн-медіа

7 травня 2018 року квитковий сервіс Concert.ua та інтернет-видання про музичну індустрію в Україні Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал «СЛУХ»
Čytaty latynkoju
Concert.ua та Muzmapa запустили українське онлайн-медіа
  1. Головна
  2. Музика
  3. Concert.ua та Muzmapa запустили українське онлайн-медіа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
7 травня 2018 року квитковий сервіс Concert.ua та інтернет-видання про музичну індустрію в Україні Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал «СЛУХ»

За словами співзасновників, медіа «СЛУХ» стане зручною платформою, де український читач зможе з текстів і відеороликів першим дізнаватися неприкриту правду про життя українських та зарубіжних знаменитостей.

Що варто знати про нове медіа

Онлайн-журнал «СЛУХ» – це перша сторінка співпраці Concert.ua та Muzmapa.in.ua, кажуть представники компаній. Основна мета нового онлайн-видання – створення абсолютно нового, нешаблонного та свіжого формату подачі новин музичної індустрії. Видання відповідатиме за формування нової культури сприйняття інформації та можливості дискусій поколінь і смаків. «СЛУХ» – це майданчик, де команда Concert.ua і редакція Muzmapa.in.ua збере унікальний контент. Обіцяють не лише добірки музики, але й аналітичні статті та матеріали про сучасних артистів та актуальні концерти.

Дмитро Чінь, маркетинг-директор Concert.ua, так прокоментував запуск нового ресурсу:

— Український читач втомився від тонни рецензій популярних альбомів та анонсів заходів. Сучасна аудиторія давно виросла з цього формату. Тепер вона хоче отримувати не тільки новини зі світу українського та закордонного шоу-бізнесу, а й стати частиною соціокультурного явища «музичний світ». Створення «СЛУХу» – це наша відповідь на запит українських читачів, бажання наблизити аудиторію до зірок і подарувати новий спосіб спілкування та взаємодії з улюбленими артистами: через чесні та відкриті тексти і відео, а також «живі» і відверті історії з життя музикантів.

Concert.ua та Muzmapa запустили українське онлайн-медіа про знаменитостейМаксим Сердюк, головний редактор Muzmapa.in.ua, теж пояснив, навіщо запускає нове медіа:

— Прийшов час, коли сухі тексти і тисячі одноманітних фотографій артистів вже нікому не потрібні. Українські музичні медіа не завжди можуть запропонувати те, що потрібно і артистам, і організаторам, і читачам – нову емоцію, новий досвід і новий погляд на все, що на слуху прямо зараз. По-справжньому розважальний і аналітичний контент – це скоріше розкіш, ніж константа. І ми плануємо кардинально змінити цю ситуацію.

— «СЛУХ» – це не нудне оповідання, а яскраві історії та постійний драйв

співзасновники нового медіапроекту

Нагадаємо, раніше ми розповідалиConcert.UA стає найбільшим оператором квитків в Україні про те, що Concert.ua тсав найбільшим оператором із продажу квитків в Україні.

Share
Написати коментар
loading...