Реклама

В УКУ проведуть фестиваль мобільного кіно

Čytaty latynkoju
В УКУ проведуть фестиваль мобільного кіно
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. В УКУ проведуть фестиваль мобільного кіно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Школа журналістики УКУ спільно з Міжнародним фестивалем про права людини Docudays UA за підтримки Британської ради запрошує на Фестиваль мобільного кіно Mobile Flix Fest.

Що варто знати про Mobile Flix Fest

У ракурсі фестивалю – коротке кіно оригінального змісту та нові можливості цифрової мови. Програма охоплює усі тематичні напрямки креативних індустрій – від мистецьких до інноваційних.

Мета проекту – продемонструвати, як такі ініціативи формують імідж України у світі та сприяють культурному обміну для творчої співпраці.

Місія – створити відкритий майданчик вільного короткого метру, який об’єднає ентузіастів мобільного формату з усієї України, популяризуючи креативні індустрії серед широкої аудиторії. Фестиваль відбудеться 15-16 червня 2018 року у Львові.

Як долучитися

Для участі чекаємо документалістів, відеографів, влогерів, любителів мобільного формату з усієї України. Для цього до 19 травня потрібно заповнити аплікаційну форму і у відповідному полі завантажити конкурсний фільм. Можна також додати посилання на відео на файлообміннику.

Участь у конкурсі беруть неігрові фільми, відзняті на мобільний телефон. Кожен має бути тривалістю до 2 хвилин. Приймають відеороботи, які не входили в конкурсні програми інших українських фестивалів, а також не були розміщені в інтернеті. Слід надавати лише закриті лінки у Vimeo/YouTube, посилання на скачування фільмів у файлообмінниках.

Нагадаємо, раніше ми розповідалиЯк «Жовтий Автобус» привозить на Схід кіно та вакцину від зомбування про те, як ініціатива «Жовтий Автобус» підтримує розвиток кіно серед підлітків на Сході.

Share
Написати коментар
loading...