Реклама

20 цікавих та корисних подій в Україні на наступні 7 днів

Відтепер ми розповідаємо про цікаві заходи не лише у столиці, але й у Львові, Одесі, Дніпрі та Вінниці — плануйте тиждень продуктивно разом із Na chasi
Čytaty latynkoju
20 цікавих та корисних подій в Україні на наступні 7 днів
  1. Головна
  2. Історії
  3. 20 цікавих та корисних подій в Україні на наступні 7 днів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер ми розповідаємо про цікаві заходи не лише у столиці, але й у Львові, Одесі, Дніпрі та Вінниці — плануйте тиждень продуктивно разом із Na chasi

Про бізнес наступного тижня говоритимуть на таких заходах:

Пройшло
Career Boost. Як прискорити власну кар'єру
Дата та час: Травень 14, 18:30
Ціна: 150 грн

Наша кар’єра і швидкість її розвитку повністю залежать від нас. Залишилося тільки зрозуміти, як і що робити, щоб досягнути бажаних цілей та результатів. Про що поговоримо на лекції: проактивні підходи до професійного розвитку; професійне позиціювання; інструменти планування кар’єри; методи та ресурси для розвитку.

Травень 14, 18:30
Пройшло
Страх і ненависть у Legal Contracts
Дата та час: Травень 15, 18:30
Ціна: 100 грн

На зустрічі поговоримо про те, як спрощувати контракти до стану “можна читати та навіть розуміти” та автоматизовувати пов’язані з цим процеси. Ще розберемося з питаннями: чому люди ненавидять читати контракти; олдскулізми та на*уїзми в контрактах; яким було б наше життя, якби світом керували юристи; чи призводить гіперскладність до зрозумілості; чи можна складні конструкції пояснити простими словами; як спростити контракти.

Травень 15, 18:30
Пройшло
Startup Grind Lviv #7 - Alexey Orap
Дата та час: Травень 17, 17:00
Місце проведення: iHUB Lviv, вулиця Замкнена, 9 Львів
Ціна: 150-250 грн

Alexey Orap – український стартапер і підприємець з 15 річним досвідом, започаткував 3 компанії, серед яких і YouScan. Під час fireside chat* ви дізнаєтесь: як створити з нуля SaaS бізнес в Україні; в чому переваги роботи в продуктовій компанії; як перемогти в Startup AddVenture і отримати грант GTF; як зі стартапу в 5 людей вирости у велику компанію; що мотивує Олексія і де він черпає ідеї.

Травень 17, 17:00
Пройшло
Що там у fintech?
Дата та час: Травень 18, 19:00
Ціна: безкоштовно

Fintech-галузь — це не тільки про криптокотиків. Сумарно, банки витратять більше $50 млрд на розвиток IT тільки в цьому році. Хочете знати на що? Пропонуємо поговорити про те, що відбувається у fintech-галузі: що спровокувало її вибухове зростання, які проекти найбільш затребувані у світі й Україні, які виклики стоять перед банками і як стартапу “зловити хвилю” і знайти можливості для розвитку в фінансовому секторі.

Травень 18, 19:00
Пройшло
GROW BA Workshops
Дата та час: Травень 19, 11:00
Ціна: 250-400 грн

Серія майстер-класів від Артура Селецького в Дніпрі. Відразу два корисних воркшопи в один день. «Моделювання бізнес-процесів в BPMN» (11:00 – 12:30) та «Мистецтво переконувати на етапі узгодження вимог» (13.00 – 14:30). Артур Селецький — практикуючий бізнес-аналітик і керівник проектів, 14 років досвіду в системному і бізнес-аналізі, 8 років досвіду в управлінні проектами.

Травень 19, 11:00
Пройшло
Ефективна співпраця з Німеччиною: формула успіху
Дата та час: Травень 18, 09:00
Місце проведення: вулиця Пушкіна, 4, Вінниця
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо власників та керівників підприємств ознайомитись з програмою Федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів “Німеччина – Україна: Fit for Partnership with Germany” під час бізнес-майстерні “Ефективна співпраця з Німеччиною: формула успіху”.

Травень 18, 09:00

Низка подій для тих, хто захоплюється технологіями:

Пройшло
Всеукраїнський STEM-фестиваль Robotica
Дата та час: Травень 12, 10:00
Ціна: 70-250 грн

Всеукраїнський фестиваль з робототехніки ROBOTICA — це наймасштабніша подія у сфері науки, техніки і освіти. Щороку фестиваль збирає все більше талановитих, творчих, ерудованих дітей зі всієї України, які демонструють навички у сферах роботобудування, інженерії та архітектури. Більше 30 тис гостей приєднуються до свята.

Травень 12, 10:00
Пройшло
Kyiv CTO Meetup #4
Дата та час: Травень 19, 10:00
Ціна: 300 грн

У столиці знову пройде унікальна за своїм походженням подія – Kyiv CTO Meetup. Продовжуючи формат СТО Meetup у San-Francisco, ми запрошуємо подискутувати на наступні теми: Continuous Integration, Delivery and Deployment; Product management і роль СТО в ньому. Lightning talks, як доповнення до цього, будуть про: Data warehouse та GDPR. І як завжди, активний нетворкінг вкінці.

Травень 19, 10:00
Пройшло
IDC Day Roadshow 2018
Дата та час: Травень 15, 09:00
Ціна: безкоштовно

Серія конференцій IDC Day Roadshow покликана допомогти провідним регіональним організаціям у визначенні напрямку стратегічного розвитку в сучасних реаліях. Ключові теми: хмарні технології; інформаційна безпека; Інтернет Речей; великі дані; корпоративна мобільність; штучний інтелект.

Травень 15, 09:00
Пройшло
Mobile Beach Conference
Дата та час: Травень 19, 09:00
Місце проведення: Ibiza Beach Club, Пляж Аркадія, Одеса
Ціна: $100-450

В Одесі пройде щорічна Mobile Beach Conference — найбільша в Східній Європі open-air конференція по мобільному маркетингу. На відміну від більшості нудних спеціалізованих івентів, MBC проходить в форматі infotainment: на березі Чорного моря учасники слухають лекції лідерів індустрії, діляться досвідом і укладають угоди.

Травень 19, 09:00
Пройшло
Як стати PHP розробником
Дата та час: Травень 19, 14:30
Ціна: безкоштовно

Хочете освоїти мову програмування PHP? Приходьте на презентацію курсу, де зможете отримати покрокову інструкцію. Під час зустрічі обговорюватимуть: хто такий розробник на PHP; затребуваність і перспективи професії; чому вам варто зайнятися вивченням PHP; шляху вашого професійного розвитку; який дохід розробника і від чого залежить та інші важливі питання.

Травень 19, 14:30
Пройшло
Як побудувати кар'єру в IT
Дата та час: Травень 12, 12:30
Ціна: безкоштовно

Давно мрієте потрапити в IT, але не знаєте з чого почати — запрошуємо всіх від 15 до 55 років. У програмі:
п’ять причин все кинути і зайнятися інформаційними технологіями; 7 професій, які можуть зробити вас мільйонерами через 5 років; 10 кроків, які потрібно зробити, щоб стати айтішником; як правильно обрати навчальний заклад в IT — 7 порад експерта; 10 секретів від професіонала про те, як правильно спланувати своє майбутнє в IT: 5 технологій, які ніколи не залишать вас без роботи.

Травень 12, 12:30

Для любителів урбаністичних тематик ми теж підшукали кілька подій:

Пройшло
XIІІ Щорічна конференція малих міст України
Дата та час: Травень 15, 09:30
Ціна: безкоштовно

Особливістю XIII конференції стануть дискусії щодо інноваційних напрямків розвитку регіонів, які сьогодні є головним джерелом економічного зростання. Панельні дискусії форуму будуть присвячені таким тематикам як державна та міжнародна підтримка, бізнес та інновації у розвитку малих громад, джерела фінансування енергоефективності у містах, е-врядування, місцеві податки та інші.

Травень 15, 09:30
Пройшло
Що несе стріт-арт
Дата та час: Травень 16, 19:00
Ціна: безкоштовно

На заході будемо говорити про: напрямки вуличного мистецтва та чому важливо його розрізняти; інструменталізація, інституціоналізація, комерціалізація; стріт-арт – це професія, ремесло, чи все ж покликання; українська стріт-арт сцена; муніципальний муралізм в Києві – за чи проти; статус вуличного мистецтва в новій медійній культурі.

Травень 16, 19:00
Пройшло
Архітектура. Курс дитячого проектування
Дата та час: Травень 13, 15:00
Ціна: 3200 грн

Стартує курс від архітектора Андрія Вальчука, де він поділиться своїм багаторічним досвідом. Андрій Закінчив Архітектурний факультет ОДАБА. З 2-го курсу працює в різних архітектурних бюро, бере участь в міжнародних конкурсах і воркшопах. Після закінчення інституту працює в Москві, потім в Санкт-Петербурзі (де займається реставрацією пам’яток архітектури, в тому числі Зимового палацу). Зараз Андрій живе і працює в Одесі. Курс розрахований для дітей від 10-ти років.

Травень 13, 15:00
Пройшло
Реєстрація на програму з інноваційного підходу до держуправління
Дата та час: Травень 13
Ціна: 2000 грн

3-х модульна навчальна програма орієнтована на представниць місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, громадських активістів, представниць бізнесу, залучених у сектор Government Relations. Начання триватиме 21-23 травня. Дедлайн реєстрації: 13 травня.

Травень 13

І кілька креативних подій для поєднання цікавого з корисним:

Пройшло
Freelance Meetup: Client Communication
Дата та час: Травень 16, 19:00
Місце проведення: iHUB Lviv, вулиця Замкнена, 9, Львів
Ціна: 200 грн

Хочете стати гуру комунікації? Бажаєте знати, як уникнути конфліктів та знайти спільну мову з замовником? Чи може вас цікавить те, як справляти на клієнтів позитивне враження? Тоді маємо чудову новину! Дізнатись про це все та отримати відповіді на свої запитання щодо комунікації з замовником зможете вже 16-го травня на мітапі в iHUB Lviv.

Травень 16, 19:00
Пройшло
Motivation Night: Sport Edition
Дата та час: Травень 18, 19:00
Ціна: 500 грн

Що може бути цікавішим і захоплюючим ніж спорт? Неймовірні і несамовиті історії від видатних українських спортсменів. В одній залі зберуться разом чемпіони з різних видів спорту та поділятья з вами найбільш мотивуючими історіями з їхнього життя. Ви дізнаєтеся ціну однієї помилки в спорті та спортивному бізнесі, що роблять професійні спортсмени після закінчення кар’єри та як мотивують себе переможці.

Травень 18, 19:00
Пройшло
Formacia — міні-конференція з графдизайну
Дата та час: Травень 19, 11:00
Ціна: 600-1000 грн

Продовжуємо формат міні-конференцій від Проджектора. Спікери: Юрко Гуцуляк, Дмитро Яринич, Марко Іваник, Володимир Смирнов, Олександр Трегуб. Кому буде цікаво: графічним дизайнерам; фрілансерам; менеджерам дизайн-проектів. Якщо вас цікавить конференція, але ви не можете її відвідати особисто — приєднуйтесь до online-трансляції.

Травень 19, 11:00
Пройшло
Реєстрація на курс «WEB-дизайн для початківців»
Дата та час: Травень 29
Ціна: 1450-3000 грн

Один із найпопулярніших курсів у Artinov School, якого чекають та після якого вже світ дизайну не лишають. Курс справді інтенсивний, протягом навчання потрібен час для виконання домашніх завдань. Чого ви досягнете: розуміння архітектури сайтів; створення адаптивного дизайну; у разі успішного виконання випускного завдання та його захисту, отримаєте сертифікат від Школи Артинов.

Травень 29

Події за хронологією

Пройшло
Всеукраїнський STEM-фестиваль Robotica
Дата та час: Травень 12, 10:00
Ціна: 70-250 грн

Всеукраїнський фестиваль з робототехніки ROBOTICA — це наймасштабніша подія у сфері науки, техніки і освіти. Щороку фестиваль збирає все більше талановитих, творчих, ерудованих дітей зі всієї України, які демонструють навички у сферах роботобудування, інженерії та архітектури. Більше 30 тис гостей приєднуються до свята.

Травень 12, 10:00
Пройшло
Як побудувати кар'єру в IT
Дата та час: Травень 12, 12:30
Ціна: безкоштовно

Давно мрієте потрапити в IT, але не знаєте з чого почати — запрошуємо всіх від 15 до 55 років. У програмі:
п'ять причин все кинути і зайнятися інформаційними технологіями; 7 професій, які можуть зробити вас мільйонерами через 5 років; 10 кроків, які потрібно зробити, щоб стати айтішником; як правильно обрати навчальний заклад в IT — 7 порад експерта; 10 секретів від професіонала про те, як правильно спланувати своє майбутнє в IT: 5 технологій, які ніколи не залишать вас без роботи.

Травень 12, 12:30
Пройшло
Архітектура. Курс дитячого проектування
Дата та час: Травень 13, 15:00
Ціна: 3200 грн

Стартує курс від архітектора Андрія Вальчука, де він поділиться своїм багаторічним досвідом. Андрій Закінчив Архітектурний факультет ОДАБА. З 2-го курсу працює в різних архітектурних бюро, бере участь в міжнародних конкурсах і воркшопах. Після закінчення інституту працює в Москві, потім в Санкт-Петербурзі (де займається реставрацією пам'яток архітектури, в тому числі Зимового палацу). Зараз Андрій живе і працює в Одесі. Курс розрахований для дітей від 10-ти років.

Травень 13, 15:00
Пройшло
Реєстрація на програму з інноваційного підходу до держуправління
Дата та час: Травень 13
Ціна: 2000 грн

3-х модульна навчальна програма орієнтована на представниць місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, громадських активістів, представниць бізнесу, залучених у сектор Government Relations. Начання триватиме 21-23 травня. Дедлайн реєстрації: 13 травня.

Травень 13
Пройшло
Career Boost. Як прискорити власну кар'єру
Дата та час: Травень 14, 18:30
Ціна: 150 грн

Наша кар'єра і швидкість її розвитку повністю залежать від нас. Залишилося тільки зрозуміти, як і що робити, щоб досягнути бажаних цілей та результатів. Про що поговоримо на лекції: проактивні підходи до професійного розвитку; професійне позиціювання; інструменти планування кар'єри; методи та ресурси для розвитку.

Травень 14, 18:30
Пройшло
IDC Day Roadshow 2018
Дата та час: Травень 15, 09:00
Ціна: безкоштовно

Серія конференцій IDC Day Roadshow покликана допомогти провідним регіональним організаціям у визначенні напрямку стратегічного розвитку в сучасних реаліях. Ключові теми: хмарні технології; інформаційна безпека; Інтернет Речей; великі дані; корпоративна мобільність; штучний інтелект.

Травень 15, 09:00
Пройшло
XIІІ Щорічна конференція малих міст України
Дата та час: Травень 15, 09:30
Ціна: безкоштовно

Особливістю XIII конференції стануть дискусії щодо інноваційних напрямків розвитку регіонів, які сьогодні є головним джерелом економічного зростання. Панельні дискусії форуму будуть присвячені таким тематикам як державна та міжнародна підтримка, бізнес та інновації у розвитку малих громад, джерела фінансування енергоефективності у містах, е-врядування, місцеві податки та інші.

Травень 15, 09:30
Пройшло
Страх і ненависть у Legal Contracts
Дата та час: Травень 15, 18:30
Ціна: 100 грн

На зустрічі поговоримо про те, як спрощувати контракти до стану "можна читати та навіть розуміти" та автоматизовувати пов'язані з цим процеси. Ще розберемося з питаннями: чому люди ненавидять читати контракти; олдскулізми та на*уїзми в контрактах; яким було б наше життя, якби світом керували юристи; чи призводить гіперскладність до зрозумілості; чи можна складні конструкції пояснити простими словами; як спростити контракти.

Травень 15, 18:30
Пройшло
Freelance Meetup: Client Communication
Дата та час: Травень 16, 19:00
Місце проведення: iHUB Lviv, вулиця Замкнена, 9, Львів
Ціна: 200 грн

Хочете стати гуру комунікації? Бажаєте знати, як уникнути конфліктів та знайти спільну мову з замовником? Чи може вас цікавить те, як справляти на клієнтів позитивне враження? Тоді маємо чудову новину! Дізнатись про це все та отримати відповіді на свої запитання щодо комунікації з замовником зможете вже 16-го травня на мітапі в iHUB Lviv.

Травень 16, 19:00
Пройшло
Startup Grind Lviv #7 - Alexey Orap
Дата та час: Травень 17, 17:00
Місце проведення: iHUB Lviv, вулиця Замкнена, 9 Львів
Ціна: 150-250 грн

Alexey Orap - український стартапер і підприємець з 15 річним досвідом, започаткував 3 компанії, серед яких і YouScan. Під час fireside chat* ви дізнаєтесь: як створити з нуля SaaS бізнес в Україні; в чому переваги роботи в продуктовій компанії; як перемогти в Startup AddVenture і отримати грант GTF; як зі стартапу в 5 людей вирости у велику компанію; що мотивує Олексія і де він черпає ідеї.

Травень 17, 17:00
Пройшло
Ефективна співпраця з Німеччиною: формула успіху
Дата та час: Травень 18, 09:00
Місце проведення: вулиця Пушкіна, 4, Вінниця
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо власників та керівників підприємств ознайомитись з програмою Федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів "Німеччина - Україна: Fit for Partnership with Germany" під час бізнес-майстерні "Ефективна співпраця з Німеччиною: формула успіху".

Травень 18, 09:00
Пройшло
Motivation Night: Sport Edition
Дата та час: Травень 18, 19:00
Ціна: 500 грн

Що може бути цікавішим і захоплюючим ніж спорт? Неймовірні і несамовиті історії від видатних українських спортсменів. В одній залі зберуться разом чемпіони з різних видів спорту та поділятья з вами найбільш мотивуючими історіями з їхнього життя. Ви дізнаєтеся ціну однієї помилки в спорті та спортивному бізнесі, що роблять професійні спортсмени після закінчення кар'єри та як мотивують себе переможці.

Травень 18, 19:00
Пройшло
Mobile Beach Conference
Дата та час: Травень 19, 09:00
Місце проведення: Ibiza Beach Club, Пляж Аркадія, Одеса
Ціна: $100-450

В Одесі пройде щорічна Mobile Beach Conference — найбільша в Східній Європі open-air конференція по мобільному маркетингу. На відміну від більшості нудних спеціалізованих івентів, MBC проходить в форматі infotainment: на березі Чорного моря учасники слухають лекції лідерів індустрії, діляться досвідом і укладають угоди.

Травень 19, 09:00
Пройшло
Kyiv CTO Meetup #4
Дата та час: Травень 19, 10:00
Ціна: 300 грн

У столиці знову пройде унікальна за своїм походженням подія – Kyiv CTO Meetup. Продовжуючи формат СТО Meetup у San-Francisco, ми запрошуємо подискутувати на наступні теми: Continuous Integration, Delivery and Deployment; Product management і роль СТО в ньому. Lightning talks, як доповнення до цього, будуть про: Data warehouse та GDPR. І як завжди, активний нетворкінг вкінці.

Травень 19, 10:00
Пройшло
Formacia — міні-конференція з графдизайну
Дата та час: Травень 19, 11:00
Ціна: 600-1000 грн

Продовжуємо формат міні-конференцій від Проджектора. Спікери: Юрко Гуцуляк, Дмитро Яринич, Марко Іваник, Володимир Смирнов, Олександр Трегуб. Кому буде цікаво: графічним дизайнерам; фрілансерам; менеджерам дизайн-проектів. Якщо вас цікавить конференція, але ви не можете її відвідати особисто — приєднуйтесь до online-трансляції.

Травень 19, 11:00
Пройшло
Як стати PHP розробником
Дата та час: Травень 19, 14:30
Ціна: безкоштовно

Хочете освоїти мову програмування PHP? Приходьте на презентацію курсу, де зможете отримати покрокову інструкцію. Під час зустрічі обговорюватимуть: хто такий розробник на PHP; затребуваність і перспективи професії; чому вам варто зайнятися вивченням PHP; шляху вашого професійного розвитку; який дохід розробника і від чого залежить та інші важливі питання.

Травень 19, 14:30
Пройшло
Реєстрація на курс «WEB-дизайн для початківців»
Дата та час: Травень 29
Ціна: 1450-3000 грн

Один із найпопулярніших курсів у Artinov School, якого чекають та після якого вже світ дизайну не лишають. Курс справді інтенсивний, протягом навчання потрібен час для виконання домашніх завдань. Чого ви досягнете: розуміння архітектури сайтів; створення адаптивного дизайну; у разі успішного виконання випускного завдання та його захисту, отримаєте сертифікат від Школи Артинов.

Травень 29
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...